Ontmoeting op de golfbaan .

Het was een heerlijke zonnige dag in Spanje om naar de golfbaan te gaan voor een rondje te lopen.

Ik was alleen en werd ingedeeld met 2 Duitse mannen en werd door beide vriendelijk begroet en gaven elkaar een hand .
Eenmaal onderweg van hole naar hole wisselden we wat gesprekken uit , ze hadden een bungalow net naast de baan en als ik zin had kon ik na de partij bij hun een drankje doen zei de grootste van de 2 met een knipoog.
Ik zei dat ik dat wel leuk zou vinden , waarop hij zijn hand op mijn schouder legde en er zachtjes in kneedde en zei je mag ook wel je even opfrissen , douchen of zo .

We liepen door hole na hole en hij had bij elke afslag wel een hand op mijn rug of schouder bij het wachten , na de laatste hole namen we een biertje op het terras ik zat naast Heinz de langste en meest spraakzame van de 2 zijn dij ruste tegen mijn dij waar ik geen kwaad in zag soms ruste zijn hand op mijn dijbeen en kneep hij mij zachtjes tijdens de leuke gesprekken.
Ze waren al heel lang bij elkaar en vormden een koppel en hadden een open relatie wat ik begreep.

Na afgerekend te hebben gingen we in hun auto op weg naar hun bungalow nog geen 5 minuten van de golfbaan, daar aangekomen werd ik rondgeleid door hun bungalow 2 slaap kamers en 2 douches waarvan 1 douchruimte zo groot was met wel 10 douchekoppen dat had ik nog niet eerder gezien.

Heinz zei hier mag je straks wel even je opfrissen maar eerst een kopje thee met een stuk taart Mmmm dat klonk lekker, ik kreeg een warme kop groene thee en een stuk appelstroeve wat er heerlijk uit zag .
Ik peuzelde het lekker op waarna ik mijn Thee op dronk .

We kletsten nog wat gezellig terwijl ik een heerlijk gevoel over mij kreeg zou er wat in de taart of thee hebben gezeten ghb misschien, ik liet het maar over mij heen komen en zij dat ik wel even wilde douchen in die mooie grote ruimte .
Heinz stond op en zei kom maar mee dan pak ik een handdoek voor je , waarop we samen naar de slaapkamer gingen die grensde aan de douchruimte.
Ik trok mijn kleren uit en stond naakt in de kamer toen Heinz met een handdoek aan kwam lopen , zo jij ziet er mooi gebruind uit zij hij met een glimlach en legde zijn hand op mijn borst Mooi hoor met een zachte aai over mijn tepel. 
Ik liet het begaan in mijn heerlijke roes nu die ik na mijn warme kop thee had gekregen en dacht misschien een xtc of toch ghb .

Ik stapte de douchruimte in met Heinz achter mij aan ook in zijn nakie hij zou mij wel inzepen had hij gezegd 2 douchekoppen waren aangezet waar een brede straal uit kwam mmmm heerlijk warm . Ik voelde zijn handen met zeep over mijn rug gaan daarna over mijn borst terwijl ik zijn stijf geworden pik tegen mijn billen voelde dat was erg geil zeg dit had ik nog niet eerder beleefd.

Ineens zat hij voor mij op zijn knieën met mijn harde pik in zijn warme mond en pijpte mij tot diep in zijn keel mijn ballen kwamen tegen zijn lippen wouwww dat was heerlijk hij kwam rechtop staan en zei nog niet klaarkomen hoor we hebben alle tijd en begon me te tongzoenen.

Daarna droog de hij mij en zichzelf af en bracht mij naar de slaapkamer waarop hij mij op mijn rug neerlegde , zelf kon ik alleen maar bedenken wat heerlijk alles was in mijn benevelde toestand.
Hij begon mij weer heerlijk af te zuigen in langzame bewegingen tot ik op het hoogtepunt kwam en dikke stralen warme sperma in zijn mond spoot , hij bleef mij zuigen terwijl hij alles door slikte en kreunde van genot mijn pik werd niet slap terwijl hij doorpijpte.
Zou hij mij ook viagra hebben toegediend want dit had ik nog nooit gehad.

Terwijl mijn harde pik recht overeind stond liet hij zijn billen er over heen glijden met olie ingesmeerd zachtjes voelde ik de binnenkant van zijn billen Wat een heerlijk gevoel was zacht en warm in op en neer gaande beweging .

Terwijl hij mij hartstochtelijk kuste zijn tong met mijn tong verstrengeld ik voelde mij in de zevende hemel en kwam weer op een hoogtepunt stralen sperma gingen in zijn warme kontje , hij kreunde vol genot terwijl we nog steeds tongde.

Ik voelde hem slap worden en glad uit zijn warme grot, hij ging met zijn mond naar mijn pik en begon hem weer te pijpen binnen 2 tellen stond hij weer stijf tot ik weer in zijn mond klaar kwam , hij kwam met zijn volle mond warme sperma op mijn mond en liet het al tongend in mijn mond glijden ik slikte alles geil in Mmmmmmmm .

Na een poosje geslapen te hebben werd ik wakker alleen op bed nog naakt wel schoon gemaakt met een washandje wat naast mij op het kastje lag , ik was zeker out gegaan want ik wist niets meer na die heerlijke tongzoen met mijn warme sperma .

Ik voelde aan mijn kontje mar die was niet bedoezeld, op dat moment stapte Heinz de kamer in en vroeg of ik mij goed voelde waarop ik ja hoor zei met een glimlach, het was allemaal heerlijk zei ik en was zeker even weg gedoezeld na 3 keer klaarkomen .

Ik kleedde mij aan en nam afscheid van ze , nou hopelijk zien we elkaar nog eens op de golfbaan zei Heinz, ja wie weet zei ik 

Ps, dit keer was het goed afgelopen dat had ook anders kunnen uitpakken bedacht ik mij als ze teveel druks hadden gegeven .

3131 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.