De Studenten deel 3

Geplaatst door: bootwanker op 06-12-23

Teun had 2 kostgangers in huis. John en Peet. Studenten van een of ander moeilijk technisch vak. En de jongens waren net als hij gay. Hij had al eens heerlijk geile seks met ze gehad en ze hadden hem ook over gehaald om mee te doen aan pornofilmpjes bij cameraman Sal in een loods.

Deze keer zou hij alleen met Peet gaan. John had het te druk en had ook niet zoveel zin aan deze sessie. Teun had aangegeven dat hij van alles wilde uitproberen en de medespeler van vandaag wilde extreme spelletjes. Teun had nog even geen idee wat er werd bedoeld en ging wat met onzekere gevoelens met Peet naar de loods.

Toen ze aankwamen stond in het midden van de ruimte al een naakte man met alleen rubberlaarzen aan en een leren masker op. Hij was wijdbeens aan ringen in de vloer vastgebonden en met zijn handen aan ringen in het plafond. Machteloos ter beschikking van Teun en Peet. En hij wilde ruig aangepakt worden. Peet moest een zwarten leren motorpak aan, met rode handschoenen, rode motorlaarzen en een rode helm op. Teun kreeg een glimmende zwarte leren broek aan, een zwarte glimmende leren jas en zwarte glimmende rubberen lieslaarzen. Een bijzondere combinatie vond hij. Het leer was van binnen ook gevoerd met glad leer en dat voelde heerlijk over zijn blote lijf eronder. Toen hij in de spiegel keek vond hij zichzelf er heerlijk stoer en geil uit zien. Hij wilde wel even geile seks met die man. Maar hij was het zelf. Er stonden ook een aantal flessen drinken klaar en Peet en Teun moesten eerst beginnen met flink veel te drinken. Maar Teun zei dat hij nu al nodig moest pissen. “Pis Tim zijn laarzen maar vol” zei Sal vanachter de camera. De man heette dus Tim. Teun twijfelde even, maar moest nodig en piste dus in een laars van Tim. Hij zag dat Peet de andere laars volpiste. Tot zijn verbazing zag hij dat Tim zijn pik al stijf overeind stond en er al een druppel geil aan hing. Sal had ze al instructies gegeven wat ze met Tim moesten doen. Teun had nog wel even geaarzeld, maar zag dat Tim nu al geil was. Zonder aarzelen plantte hij zijn knie in Tim zijn kruis. Die kreunde hard en liet een druppel geil op de lieslaars achter. "Ik wil dat je me in het kruis schopt met die laarzen” zei Tim. Peet had inmiddels een leren plak te pakken en gaf Tim daarmee een flinke pets op zijn kont. “Ga door, riep hij tegen Peet” en die gaf nog een paar flinke petsen op de kont onder luid gekreun van Tim. Teun had zich inmiddels goed neergezet en schopte Tim in het kruis. Weer een flinke kreun en het geil spetterde van Tim zijn pik op Teun zijn laars. Tot zijn verbazing voelde Teun dat zijn pik keihard en kletsnat was en door de leren broek glibberde bij elke beweging. Teun en Peet wisselden elkaar een poosje af met het geven van petsen op de kont en schoppen in het kruis. Tim zijn kont was gloeiend rood geworden en ineens spoot Peet enen lading glijmiddel in Tim zijn kont en ramde met alle kracht zijn pik erin. “Harder, harder, dieper, ram je ballen tegen mijn kont” zei Tim en aangemoedigd daardoor ramde Peet ongecontroleerd met zijn pik in en uit Tim als een wild dier. Teun zag het geil aan Tim zijn pik hangen en toen Peet even pauzeerde gaf hij hem nog een flinke schop in het kruis en daarmee spetterde al dat geil over zijn laars. “Nu jij”zei Peet. En ook Teun ramde zijn pik in volle vaart bij Tim naar binnen. Die was al heerlijk voorbereden en lekker glad. Teun en Tim kreunden allebei van genoegen en Teun plette met volle kracht zijn ballen tegen Tim zijn kont. Hij wist van Sal dat hij zo niet mocht klaarkomen. Er was nog een vervolg.


Tim zou nu aan 4 ringen op de grond worden vastgebonden. Sal wees op de rubberlaarzen die Tim aanhad en wees naar de mond. Teun en Peet snapten het gelijk. Voorzichtig werden de voeten losgemaakt en de laarzen uitgetrokken. Die klotsten van het pis van Peet en Teun. Tim was snel van begrip en opende zijn mond. Een voor een werden de volgepiste laarzen in Tim zijn mond geleegd. En er liep nog zo het een en ander over Tim zijn lijf. Tim zijn pik was al weer hard. Hij werd op de grond wijdbeens en met wijde armen vastgebonden voor deel 2 van dit spel. Zijn hoofd lag op een hoog kussen, zodat hij goed kon kijken en er ook makkelijker andere dingen konden gedaan worden. Sal had uitgelegd wat Tim nog meer wilde. En het was duidelijk dat Tim van ruige spelletjes hield. Teun ging met een laars op een hand van Tim staan en Peet schopte met een motorlaars tegen Tim zijn zak en pik, die al weer keihard overeind stond. Toen Teun van de hand afging zag hij dat er behalve een profielafdruk ook allemaal kleine putjes in Tim zijn hand zaten. Blijkbaar hadden zijn laarzen ook studs tegen het uitglijden. Teun keek nog even toe hoe Peet met zijn motorlaars Tim zijn pik en zak bewerkte. De laars glibberde over de natte pik en zak. Teun ging toen op Tim zijn buik staan en elke stap die hij deed liet een afdruk van het profiel achter en allemaal kleine puntjes. Tim kreunde van geiligheid. Peet pakte zijn pik en na al dat drinken stond zijn blaas op knappen en als een brandweerman spoot hij zijn pis over Tim zijn pik, ballen en lijf. Tim kronkelde van genot. Teun was blij dat hij laarzen met studs aan had. Nu bleef hij mooi stevig op Tim zijn buik staan. Teun stond ook op knappen en staande op Tim zijn buik pist hij Tim in de mond. Nu was het Teun zijn beurt om Tim zijn pik met zijn laars te bewerken. Peet ging op Tim zijn buik zitten, duwde zijn pik in Tim zijn mond, greep Tim zijn hoofd beet en ging hem deepthroaten. Hard en diep tot aan zijn ballen neukte Peet Tim in de mond. Tim kronkelde van geiligheid. En terwijl Teun Tim zijn pik en ballen stevig bewerkte met zijn laars kwam Peet klaar in Tim zijn mond en hoorde en zag Teun hoe Tim flinke ladingen zaad onder zijn laars afspoot. Het kletterde zelfs tegen Peet zijn leren rug aan. Zo geil was die man van al deze geile spelletjes geworden. En tot Teun zijn verbazing had ook dit spel hem vreselijk opgewonden en voelde hij al weer zijn pik tegen het leer aanglibberen in de broek. Hij nam de plek van Peet in en liet zich klaar zuigen door Tim. Dit was in twee stoten klaar. Voor Teun zijn gevoel krampte zijn zak samen als nooit tevoren en kwam er een oneindige lading zaad vrij. Tim slikte het allemaal door en bedankte hem.

Teun vroeg Sal of hij het leren pak een poosje mocht lenen. Misschien wilden de jongens nog wel een keer samen met hem er mee geile seks hebben. Hij voelde nog steeds zijn pik stijf en geil door de broek glibberen.


2058 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.