Sexbios

Geplaatst door: harr op 09-12-23

Vrijdagmiddag, de bekende kriebels, ff naar de sexbios in Den Haag. Zat lekker op de bank in de heterozaal. Was een bukkake film, ik speelde wat met me zelf. Joggingbroek gaf me genoeg ruimte. Plots stond er een man naast mijn bank. Uit zijn gulp hing een behoorlijke pik, ik keek er schuin naar.

Kennelijk zag hij dat en ging er vanuit dat ik het wel interessant speelgoed vond. Hij kwam dichterbij en zijn halfstijve zat op 10cm van mijn hoofd. Ik nam het besluit en likte over lippen en gelijk zat die pik tegen mijn mond. Nam hem in mijn mond en hoorde hem zuchten. Hij wist wat hij wilde en hij pakte mijn hoofd begon mijn mond te neuken. Steeds verder en harder. Naast hem stond al een andere vezoeker te kijken naar het tafereel.

Inmiddels was mijn mond goed gevuld en soms teveel en kokte ik af en toe. Hij bleef doorgaan en plots voelde en proefde ik het warme en zilte nat in mijn mond. Hij dwong me te slikken. Hij trok zich terug en de andere die eerst toekeek nam zijn plaats in, die was nog groter maar wel tederder. Die was zo geil dat hij na 2 minuten spoot en wel in de face. Heerlijk altijd in de Maze

3363 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.