De laatste maagd.

Het verhaal bevat boodschappen wie het wil ontdekt ze. Zie het verhaal als sprookje uit 60 jaren.  Waar gaat verhaal over lees verder en je ontdekt het. Wij weten welk verschrikkelijk lot de laatste maagd te wachten staat. Trouwen met de kroon prins een geile kerel. Echt niet lelijk maar groot geschapen. Hoe ik Michael dat weet ben de schrobber van de prins. Gaat hij in bad was ik hem overal voor en achter. De kroon juwelen zijn groot heb wijde mond er voor  nodig kan je vertellen. De prins heeft alleen mannelijke bedienden aan wie hij zit dus dan weet je dat als solliciteert. Waarom een maagd en hoe ze er kwamen lees verder.


Het hele land in paniek waar de zwarte bus kwam werden de maagden mee genomen. Je piano leraar of je huisarts iedere mannelijk maagd verdween in de bus.  Ik zag de bus komen allerlei mannen sommigen nog met hun bemodderde werk laarzen aan. Ik en anderen zagen veel naakt elke groep werd gewassen, dan naar de grote zaal voor onderzoek. Ja de koninklijke artsen bevoelde en betasten met hand schoentjes de mannen. Het was een gekreun van pijn de artsen waren hardhandig. De af gekeurde maagden werden af gevoerd. Ik wist wat gebeuren ging voor ze de kleren terug kregen het gegil. Na twee uren waren de maagden op en was er de laatste maagd gevonden. Wist wat mij te doen stond zeker wel.

Ik haastte mij naar de prinselijke vertrekken zie mij zo terug. Ik ging de prins wassen had in de tuin gewerkt nou gewerkt. Hij had de hoofd tuin man genomen. Centimeter na centimeter tot hij helemaal in hem zat. Niks zacht hard hij zal zijn warme zaad gevoeld hebben zeker. Ik schrobde de prins klaar gaf hem zijn xxxl onder broek er over een lang hemd. De maagd was er ik trok mij terug. Ik hoorde de maagd gillen van de pijn. De prins kreunde alleen leegde zijn ballen in de maagd. Is het een saai verhaal of ruk je nu keuze aan jou. Mijn fans lezen maar oordelen niet.

1794 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.