Mooie geile herinneringen 1

Geplaatst door: binudist57 op 20-12-23

Omdat ze de basis waren voor mijn geaardheid en sexuele ontwikkeling wil ik ze hier graag delen met jullie. 


Ik kwam op de LTS terecht waar ik in mijn klas Freddy leerde kennen. Freddy was als zittenblijver een jaar ouder als ik en woonde een paar dorpen verderop, na verhuizing uit de grote stad. Ik was als dorpsjongen nog heel bleu en vrij terughoudend, in tegenstelling tot Freddy, die alles er zomaar uitflapte wat er op zijn lever lag. Echte stads mentaliteit zeg maar. Hij nodigde mij uit om eens mee naar zijn huis te gaan omdat ze er echte roofvogels hadden en nog meer bijzondere dieren. Dat vond ik wel interessant en ging er dan ook graag op in. Al vrij snel bleek dat Freddy ook nog andere plannetjes had om samen te doen. Hij vroeg me op een gegeven moment recht op de man af of ik wel eens met mijn piemel speelde. Ik bloosde en stotterde, wist er niet goed raad mee. Hij wel en zei "kom mee dan laat ik je zien hoe ik het doe". Vol twijfels volgde ik hem naar de kippenkooi waar we allebei in kropen, buiten het zicht van iedereen. We gingen tegenover elkaar zitten in het stro en Freddy deed gelijk zijn broek los, onderbroek naar beneden en haalde zijn besneden piemel tevoorschijn. Ik staarde ernaar met open mond, had nog nooit zoiets moois gezien. Die dikke eikel van hem als een paddestoel, meteen  bloot, terwijl dat bij mijn pikje altijd bedekt was... wow! 

Hij lachte om mijn verbazing en begon al te rukken en kreunen. "Toe maar, haal die van jou er ook maar uit", zei hij om me aan te moedigen. Ondanks mijn twijfel deed ik het toch, want eigenlijk vond ik dit wel spannend. En zo rukten we terwijl onze ogen gefixeerd waren op elkaars pik. Al na enkele minuten kwamen we klaar, ik toen nog droog en Freddy met een klodder sperma, wat ik geweldig vond en waar ik toen ook meteen jaloers op was. "Dat heb ik nog niet", zei ik met spijt in mijn stem, want ik wilde hem eigenlijk hetzelfde bieden. "Maakt niet uit joh, dat komt bij jou ook nog wel", was zijn begripvolle reactie. En dit hebben we daarna nog verschillende keren herhaald zo, zonder elkaars pik ooit aan te raken. Maar lekker was het wel, zeker weten. 

Daarna kwam Wilco in beeld. Hij was een jeugkameraad  en we gingen eigenlijk heel gewoon met elkaar om. Dat veranderde toen ik ging babysitten bij vrienden van mijn ouders en Wilco daar 's avonds ook vaak naartoe kwam om mij gezelschap te houden. We keken dan TV en dronken lekkere mix dranken van de huisbar. Op een gegeven moment was er op de TV wat erotiek te zien en ik hoorde hem duidelijk kreunen. Er was een mooie bobbel in zijn broek te zien en blijkbaar had hij zelf niet in de gaten dat hij erover wreef. Ik maakte een opmerking dat ik er ook geil van werd om te kijken hoe hij daarop zou reageren. Ik weet me nu nog steeds te herinneren dat hij me aankeek en voorstelde om onze broeken dan maar open te doen. 
Natuurlijk ging ik er meteen op in en daar gingen ze van onze konten. Met blote lullen zaten we zo naast elkaar in de bank en allebei een strakke erectie. En toen nam Wilco het initiatief  om zijn hand naar mijn stijve te brengen en hem zachtjes af te gaan trekken. Ik deed onmiddellijk hetzelfde bij hem en het was een zalig gevoel zo. Kreunend en hijgend genoten we van elkaars hand en ik gaf al snel aan dat ik bijna klaar kwam. "Ik ook bijna, zullen we daar even mee wachten" zei hij. Dat vond ik eigenlijk ook beter en we lieten  elkaars pik los, zij het met enige tegenzin... We lagen wat achterover en het was een mooie aanblik om te zien hoe onze pikken schokkerig boven onze buiken stonden. Eén aanraking nu zou voldoende zijn om het orgasme los te doen barsten, zó op het randje waren we. "Even wat te drinken inschenken?" Voeg ik hem. "Ja doe nog maar een cola-tic" was zijn antwoord. We dronken en praatten over de situatie waarin we nu zomaar belandt waren. Het woord "Bisexueel" kenden wij toen nog niet eens, maar we waren het er samen wel over eens dat we dit net zo lekker vonden als sex met een meisje. Wat tot de eind conclusie leidde dat we er beiden totaal geen probleem mee hadden. Toen weer verder gegaan en allebei in no-time weer een keiharde erectie. We hebben elkaar toen lekker klaar getrokken en het sperma over de buik laten spuiten. Zo deden we het elke keer en op een gegeven moment zijn we elkaar ook oraal gaan verwennen, dus pijpen. In de mond spuiten deden we niet, het voorgeil proeven en slikken wel. We hebben echt heerlijke tijden beleefd samen. 

Daarna kwam Hans in mijn leven. Hem mis ik vandaag de dag nog steeds. Hans was/is een wandelende testosteron bom, nog geiler dan ik ben. Hij had toen verkering met een meisje waarmee hij minstens 5 keer per week lag te neuken maar had daar lang niet genoeg bevrediging van. Hij was er al vrij snel achter dat ik ook elke dag geil was en nadat hij me eens uitgedaagd had om samen te rukken was het hek helemaal van de dam. Hij greep me vaak in m'n kruis, ook als we ergens waren waar anderen het konden zien. Bijvoorbeeld in het winkelcentrum of het zwembad. (kom ik zo nog op terug) En we pijpten elkaar ook klaar in de kelderbox van de flat waar hij woonde. Daar lag een matras in, waarop hij zijn vriendin ook neukte als zijn ouders thuis waren en hij niet in de slaapkamer kon. Het is één keer voorgekomen dat hij net sex met haar had gehad en dat wij daarna op die matras met elkaar lagen te 69-en. Ik proefde haar kut en zijn sperma duidelijk aan zijn lul; OMG wat was dát geil!!! Hij kreeg dan ook een abnormale lading van mij te slikken toen.... 
We gingen in de wintermaanden elke week samen zwemmen in het overdekt. Maar we gingen niet zomaar op een willekeurige avond; nee wij gingen als de getrouwde vrouwen die net moeder waren geworden er waren voor hun buikspieren te trainen.
Wij met onze chloorbrilletjes gluren onder water naar die wulpse vormen, waar we allebei zo geil van werden. Onze pikken stijf in de strakke speedo's. En dat werd dan soms zo erg dat we samen in een kleedhokje gingen om elkaar af te trekken en te zuigen. Pfff niet normaal meer. Eén keer kwam de badmeester op het deurtje van ons kleedhokje bonken; hij zei verder niks, maar ik weet zeker dat hij heel goed wist wat we aan het doen waren. Wat een heerlijke tijden waren het  toch! 

Wordt vervolgd

1890 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.