Een weekendje aan zee

Geplaatst door: bootwanker op 21-12-23

Frank en ik vierden onze trouwdag met een weekendje aan zee. Ik had een hotel geboekt en we hadden ons gesetteld. We vinden strandwandelingen altijd fijn en doen dat altijd met laarzen of lieslaarzen aan. Het was nogal stormachtig dus hadden we onze lieslaarzen aan gedaan. We waren nu al een beetje samen aan het rommelen. Die lieslaarzen maakten ons toch altijd weer geil. En terwijl we aan het rommelen waren werd er ineens op het raam geklopt. Shit, de gordijnen waren niet helemaal dicht. Onze kamer had een raam en de deur aan een buitengalerij. Altijd handig als je met laarzen aan naar het strand gaat. Hoef je er niet mee door het hotel. Ik dacht eerst nog even het kloppen te negeren, maar er werd nog een keer geklopt. Toen ik met tegenzin de deur opende keek ik met verbijstering naar een bekend gezicht. “Jij hier” riep ik vol verbazing. Het was Stef. Ik appte al jarenlang met hem elke mogen even hallo en een geil laarzenplaatje. Ik denk dat hij Frank nooit had gezien of het moest al op een van de plaatjes zijn die ik hem had geappt. Dus ik stelde Frank even aan Stef voor. Hij vertelde dat hij samen met zijn man en een ander vriendenstel ook in het hotel zat. Hij was langs onze kamer gelopen en had gezien dat wij met lieslaarzen aan nog wat zaten te rommelen. Ook hij was verbaasd mij te herkennen en daarom had hij even aangeklopt. Ik zag nu pas dat hij hele aparte rubberlaarzen aanhad met aan de zijkanten twee rode biezen. Die waren vast voor hem zo gemaakt. Ik had ze in elk geval nog nooit gezien. We kregen allebei een knuffel van hem en ik voelde gelijk zijn hand in mijn kruis en ik zag dat hij dat ook bij Frank deed. “Hmmm, heerlijk geil stel zijn jullie. Mag ik?” En voor ik het wist lag hij op zijn knieën voor ons. Hij begon mijn lieslaarzen te likken en kroop zo omhoog en heel handig wist hij mijn pik uit de broek te halen en begon die ook te likken en zuigen. Daarna was Frank aan de beurt en kreeg dezelfde behandeling. Ik hoorde Frank niet protesteren. Eerder kreunen van geiligheid. Dit was nog eens een geil begin van het weekend. Frank en ik werden om de beurt gepijpt en ik voelde hij ondertussen met zijn pik tegen mijn natgelikte lieslaarzen aan reed. En datzelfde deed hij ook bij Frank. Frank en ik stonden inmiddels op ontploffen. Helemaal toen Stef op een gegeven moment zijn lading tegen Frank zijn lieslaarzen aan spoot en die daarna weer schoon likte. “Ik wil dat jullie tegen mijn laarzen aan spuiten” Frank en ik aarzelden niet en het duurde maar even of we spoten elk een lading over zijn laarzen af. “Dat neem ik mee als trofee” zei Stef. “Ik zei al dat we hier met een stel vrienden zitten in het hotel. Dat doen we vaker. Mijn man houdt meer van leer en ik meer van rubber. Van het andere stel houdt ook de een meer van rubber en de ander meer van leer. Zal ik vragen of we morgen met z’n vieren bij jullie komen voor een geile groepsdate.” En Stef belde zijn man op en ja, dat leek hun heerlijk geil.

Frank en ik gingen toen Stef weer weg was nog naar het strand. Heerlijk met de lieslaarzen door de zee ploeteren en elkaar af en toe even wat opgeilen. Er waren maar weinig mensen dus we konden gewoon onze gang gaan. Die avond heerlijk gegeten en zachtjes gniffelend ons afgevraagd hoe dat morgen zou gaan met die 4 mannen. Een wat onrustige nacht dus.


Na een heerlijk ontbijt eerst nog maar eens weer een gelaarsde strandwandeling. Daarvoor waren we eigenlijk gekomen. In de strandtent weer de gebruikelijke vragen en opmerkingen over onze laarzen. Geen idee waarom dat altijd reacties uitlokt.

‘s Middags ons gedoucht en gespoeld en zaten we klaar in onze schoongepoetste lieslaarzen. Het duurde maar even of het stel stond voor de deur en ik liet ze heel snel binnen. Ze waren al helemaal volledig in gear. Stef herkende ik gelijk aan zijn laarzen met de rode biezen. Hij had een blauw rubberpak aan dat er wat uitzag als een politie uniform en een volledig rubbermasker met alleen de mond, ogen vrij en neusgaten. Ook rubberen handschoenen. Stef stelde eerst zijn man Brad voor. Leren broek met verdikte ribbels erop, bikerjacket met ook verdikte ribbels. Handschoenen en masker. Alles van leer behalve zijn rubberlaarzen met blauwe biezen aan de zijkant. Toen van het andere stel Peter. Die was helemaal van top tot teen in rubber pak dat op een motorpak leek in diverse felle kleuren. Hij had motorlaarzen aan. Ook rubberen handschoenen en masker. Tenslotte was er nog Toon. Die had een leren motorpak aan met motorlaarzen. Het was duidelijk geen echt motorpak, want de beschermstukken ontbraken en het was van dun soepel leer. Ook een masker en handschoenen van leer. Frank en mijn pik stonden al vooruit van dit aanblik en bij de anderen

tekende zich ook flinke bobbels af in de broek. Het was even een welkomsknuffel en zonder al teveel gedoe werden de pikken en zakken uit de pakken tevoorschijn gehaald. Het was duidelijk dat geen van de mannen te klagen had. Dat beloofde veel pret. Omdat wij alleen lieslaarzen aanhadden was het blijkbaar de bedoeling dat wij de bottoms waren. Frank werd in doggystyle op bed gezet en ik liggend. Volgens mij hadden ze wat afgesproken met z’n vieren. Stef deed mijn benen op zijn schouders en begon mijn kontje te likken. Ik voelde zijn tong heerlijk tussen mijn bilnaad en langzaam mijn sterretje bewerken. Brad zat boven mijn hoofd en duwde zijn pik in mijn mond. Een heerlijke van geil druppende natte pik. Ik werd helemaal gek van geiligheid wat die twee met mij deden. Naast mij zag ik dat Frank een soortgelijke behandeling kreeg. Peter rimde zijn kontje en Toon had zijn pik bij Frank in de mond hangen. Er was een poos alleen het geluid van gekreun en gezucht te horen. Ik had mijn mond vol met voorvocht en mijn kontje stond al lekker open. Ineens wisselden de mannen van plek en bottom. Peter trok mijn benen naar achteren en ik kreeg zijn kletsnatte eikel in mijn mond geschoven. Ik voelde hoe Toon zijn natte eikel in mijn openstaande sterretje naar binnen perste. Heerlijk glad, keihard en hij vulde mij heerlijk op. Naast mij zag ik dat Stef en Brad hetzelfde bij Frank deden. Stef liet zich zuigen door Frank en keek toe hoe Brad zijn pik bij Frank naar binnen perste. “Toe maar geile leerman van me, ik wil zien hoe je geniet van dat strakke kontje. Laat je maar lekker gaan en pers je ballen tegen zijn kont en laat hem maar lekker dat leer van je tegen zijn lijf voelen” zei Stef tegen Brad. Dat was blijkbaar ook de aansporing voor Peter en Toon. Toon perste zijn pik tot aan zijn ballen naar binnen. Ik voelde hoe zijn ballen tegen mijn kont persten en hoe zijn leren pak tegen mijn lijf aan wreef. Zo geil werd ik hiervan. Ik voelde klodders geil uit mijn pik stromen. Peter ramde zijn pik tot aan zijn ballen in mijn mond en begon mij te neuken in de mond. Alles was gevuld en glibberde door en tegen mij. Naast mij werd Frank flink doorgepaald in mond en kont en werd ik nog geiler.


Ineens stopten de mannen en werden Frank en ik allebei doggystyle op bed neer gezet, een kwartslag gedraaid, zodat we elkaar konden zien. Peter ramde zijn pik bij mij naar binnen en Brad bij Frank. Er werd stevig geneukt door beide mannen. Frank en ik konden zien hoe we allebei werden doorgeneukt met kletsende ballen tegen de kont aan. Mijn pik lekte constant en ik zag die van Frank ook lekken. Wisseling. Brad bij mij en Stef bij Frank. En na een poosje Stef bij mij en Toon bij Frank. De heren wisselden elkaar af en hielden onze neukgaten gevuld met hun dikke natte pikken. Knettergeil was dit en mijn prostaat was klaar om een signaal te geven om af te spuiten.

Nieuwe ronde. Frank en ik werden op bed gelegd. Stef ging op mij liggen en ik klemde mijn benen om hem heen. Heerlijk zijn pik naar binnen en dat geile rubber over mijn lijf. Bij Frank gebeurde hetzelfde met Peter. Er werd heerlijk geknuffeld en Stef zijn pik bewoog heel zachtjes in mij. Even heerlijk relaxed geknuffel en zachte neukbewegingen terwijl Brad en Toon even toekeken. Dat duurde niet zo lang want toen voelde ik ineens hoe Stef flink op en neer in mij ramde doordat Toon hem aan het neuken was. Bij Frank gebeurde hetzelfde. Er was alleen nog een hoop gekreun en gehijg te horen. Kletsende ballen. Gekraak en gepiep van rubber en leer. Ik hoorde kreten van “Ik kom, ik kom” en voelde ook in mij eeen samentrekkende pik gevolgd door hete stralen. We lagen als een kluwen vlees op elkaar op bed. Alleen Frank en ik waren nog niet klaar gekomen, maar wel op het randje daarvan. Brad pakte met zijn handschoen mijn pik en wreef die over de ribbel van zijn leren broek. “Voel je hoe geil dat leer over je pik gaat?” En inderdaad ik kwam hijgend en kreunend klaar met dikke stralen over zijn leren geribbelde broek. Naast mij kreeg Frank dezelfde behandeling en ook daar spoten de stralen over het leren motorpak. De mannen in leer hielden hun spullen aan behalve de maskers en handschoenen. De rest trok gewone kleren aan en daarna gingen we nog met z’n zessen gezellig uit eten. Een heerlijk weekend was dat.

2291 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.