Betrapt worden 3

Geplaatst door: aries64 op 22-12-23

Zo stond ik dus in de slaapkamer en hoorde Jan en de andere man praten, kon het niet verstaan maar hoorde wel een deur open gaan en het praten was nu gemompel, ik gluurde door de kier de kamer in en zag de 2 kopjes en bordjes nog op tafel staan.

In een opwelling duwde ik de deur verder open en pakte mijn kopje en bordje met de halve bossche bol en ging weer de slaapkamer in, als Jan en de vreemde nu de kamer binnen zouden komen, dan zou die niet vermoeden dat ik er was.
Terwijl ik daar zo stond, vroeg ik me af waarom moet ik me verstoppen?
Maar ik kon nu moeilijk terug de kamer in, want Jan en de vreemde stapten nu de kamer in en ik hoorde Jan zeggen, ik bel hem wel, want ik kan het niet vinden.
Ik hoorde Jan bellen, blijkbaar met Ted en hoorde hem toen tegen de vreemde zeggen dat de papieren die hij zocht in zijn brievenbus lagen, hehe dacht ik, dat is opgelost, want het was inmiddels 10 0ver 2.
Na nog eens 10 minuten praten ging de vreemde eindelijk weg, toen Jan de kamer in kwam, kwam ik te voorschijn.
Pfff zei Jan, dacht dat die nooit wegging, anders ik wel zei ik terug, dat duurde lang.
Ja het is een kletskous en een nieuwsgierig mannetje onze buurman zei Jan.
Maar goed, waar waren we zei Jan lachend en pakte mijn handen en zoende mij.
Mmm volgens mij kwamen we net in de stemming ergens voor, maar waar voor ook alweer? zei ik lachend terug.
We pakten elkaar vast en kusten, ik wreef mijn handen over zijn rug en Jan zijn handen gleden over de mijne en kneep even lekker stevig in mijn billen, Mmm lekker en Jan kuste mijn hals en gleed met zijn tong naar mijn oorlel, ik duwde een hand in zijn kruis en voelde een fijne bobbel, oh die is duidelijk in de stemming zei ik en kneep wat steviger.
Ik wil met je naar bed, was Jan zijn reactie en pakte me bij de hand en we stapten de slaapkamer in.

Daar ging het snel, onze kleren lagen al gauw op een hoopje op de grond en we kropen op bed, al zoenend en graaiend.
Jan had heerlijk mijn ballen beet en trok me af en ik liet me op mijn rug vallen en kroop met mijn hoofd onder zijn ballen en likte eraan en zoog ze mijn mond in, Jaa lekker hoorde ik en Jan kroop op mij en begon mij te pijpen.
Oh ja kreunde ik geil en met mijn hand leidde ik Jan zijn harde pik tussen mijn lippen en begon hem te pijpen.
Jan is iets kleiner dan ik en schoof wat naar voren om mijn ballen te kunnen likken en zo schoof zijn fraaie harde pik dieper mijn mond in, zo lag ik klem tussen het bed en Jan en draaide wild met mijn tong om zijn pik en hij begon rustig op en neer te gaan, Oh wat geil was ik en trok mijn benen wat op zodat Jan goed bij mijn ballen kon, ik voelde zijn tong aan de onderkant van mijn zak en hij schoof nog iets verder en met zijn ellenbogen duwde hij mijn benen wat om hoog.
Nog iets verder, hoorde ik Jan zeggen en hij nam nu duidelijk de leiding, wat mij nog geiler maakte en trok met mijn handen aan mijn knie holte' s, jammer want zo kon ik die gespierde billen van Jan niet meer kneden, maar ik voelde de tong van hem tussen mijn billen en kreunde geil, hij stootte iets sneller en ik zoog en draaide wild met mijn tong om zijn pik.
Zijn handen trokken mijn billen ver uit elkaar en ik voelde zijn tong er tussen rondjes draaien.
Het was gek geilmakend en ik probeerde tevergeefs om nog hoger te komen, zodat hij er nog beter bij kon.
Jan voelde dat natuurlijk wel en ik hoorde hem zeggen, dat vind je geil he' ik schudde met mijn hoofd ja en kreunde met mijn mond vol pik Mmmm, hij liet wat spuug tussen mijn billen lopen en duwde met een vinger tegen mijn aars en die gleed makkelijk naar binnen, ik had in de ochtend al wat glijmiddel gebruikt en was dus voorgesmeerd.
Jan schoof nog wat verder en zijn pik floepte uit mijn mond en nog met zijn vinger diep in mijn kont, kwam hij naast me zitten.
Ik zag zijn verhitte gezicht en voelde hoe hij er nog een vinger bij duwde, ik trok mijn billen van elkaar en zo ging dat makkelijk, Jan boog zich voorover en we zoenden, onze tongen draaiden zalig om elkaar heen, en ik liet mijn billen los en zocht met mijn hand naar zijn pik en begon die af te trekken, Jan trok zich terug en ging rechter zitten, nog steeds die vingers heen en weer bewegend, Oh wat geil kreunde ik en richtte me wat op en begon hem weer te pijpen, af en toe liet ik hem uit mijn mond en zei dat hij een lekkere pik had en mijn mond moest neuken en dat deed hij even.
Wat ben jij lekker geil, zei Jan ga eens zitten ik wil je kont van achter vingeren.
Ik ging zitten en bood hem mijn kont aan en voelde hoe hij mijn balzak beet pakte en zijn duim in mijn aars duwde, ik drukte mijn hoofd van geilheid op het kussen en kreunde luider, helemaal toen ik zijn andere hand een tepel voelde pakken en hij er stevig in kneep, hij beet zachtjes in mijn billen en onderrug en ik dacht dat ik zou doordraaien van geilheid.

Mijn lichaam schokte en ik duwde mijn kont heen en weer en genoot intens, na een tijdje schoof Jan naast me en vroeg, wil je me nog even pijpen, wat een vraag dacht ik en draaide mijn hoofd naar die lekkere paal en slokte hem gulzig op en met een hand op zijn billen duwend gaf ik aan dat hij moest neuken.
Neuk me in mijn mond, wilde ik uit schreeuwen maar er kwam alleen Mmmm en kreunen uit mijn keel, maar die pik ging zalig heen en weer zo, intussen had Jan zijn duim uit mijn kont gehaald en er vingers in gedaan en die gingen hard heen en weer.
Ik voelde hoe die gespierde billen van Jan zich samen knepen en gelijk kreeg ik een golf zaad mijn mond in, Oh ja hoorde ik hem luid kreunen en ik slikte en zoog geil verder en hij bleef door neuken en spoot nog meer stralen geil mijn keel in.
Zijn vrije hand had al die tijd mijn hoofd en nek gestreeld, maar nu had hij me stevig in mijn nek vast en duwde zijn pik diep naar binnen tot de laatste straal, toen verslapte hij iets en ik likte het witte geil van zijn eikel en schacht.
Zijn vingers gleden uit mijn kont en hij plofte op zijn rug naast mij, Oh dat was lekker hijgde Jan en keek mij aan.
Ik ging naast hem liggen en pakte zijn verslappende pik beet, ja lekker he' zei ik terug en mijn oog viel op de wekker naast het bed, het was 10 over half 4 en ik stootte Jan aan en zei, Ted helemaal vergeten.
Jan draaide lachend zijn gezicht naar mij en zei, die is al lang thuis en heeft ons al " betrapt " , door de uitdrukking op mijn gezicht moest hij nog harder lachen en riep toen Ted, kom je even voorstellen.
Ik had er niks van gemerkt en eerlijk gezegd ook helemaal niet meer aan Ted gedacht.

Het vervolg lezen jullie lieve lezers in betrapt 4.
Tot dan xxx                      
            

2012 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.