Die rooie van verderop !

Geplaatst door: snoepjevanweek op 24-12-23

Het verhaal is losjes baseert op uitspraak de baby lijkt niet op jou zal wel van melkboer zijn! Rooie Gerrit was de melkboer stopte hem overal in man of vrouw. Blond rood weinig of veel haar op het hoofd. Het maakte hem niet uit het was bekend maar men sprak er niet over. Dat rooie Gerrit veel in kroeg kwam op zoek naar man oke. Maar kwam ook in nodige slaapkamer geen steeg had nog eer. Rooie Gerrit is op mannen jacht geweest leverde het hem wat op ja. Maar lees verder anders weet niks. Beste lezer we reizen mee in Gerrit zijn borst zak . We zien genoeg en horen genoeg borst zakje zit benauwt.


Gerrit heeft soort vaste vriend Tim daar beleven wij een avontuur. Denk bij Tim aan jong willig maar naief ook beetje dom blondje haha. Naief dacht dat Gerrit op hem viel om zijn glimlach echt niet. Tim is lichtgetint strak kontje en mooi pijp mondje. Tim is it expert en Gerrit heeft hem nodig voor zijn sex agenda. Nee zijn melk ronde kent hij uit zijn hoofd. Kom mee we zijn hier voor sex  hoor de keuken tafel kraken en gekreun. We zijn in de keuken Gerrit trekt net zijn broek naar beneden. En Tim ligt op de tafel zich af te trekken. Gerrit maakt zich klaar om Tim te nemen heeft die echt even nodig.

Verraad maar de buurman van eerder komt langs eerst het duo in actie. Ze zijn er klaar voor middel matig geschapen. Lang dunne pik en balletjes vol zaad. Tim trekt zich nog af terwijl Gerrit in een stoot in hem komt. Tim kwam door die actie spoot rijkelijk op zijn buik. Gerrit pompt de condoom vol zijn balletjes moeten leeg. Het zaad stroomt uit Tim zijn kont. Terwijl Tim even zich doucht komt buurman de keuken in. De buurman komt betaling in natura doen met Gerrit. Hij tilt Gerrit op legt hem op de tafel.

Buurman is groter geschapen als het duo. Glijmiddel is echt nodig en nieuwe condoom uit het koek blik haha. Is korte bij betaling maar Tim is terug wil wel tweede door smeer beurt.  De man heeft even moeite in Tim te komen en dat Gerrit hem vingert helpt ook niet echt. Tim geniet na als man komt op zijn buik. Wij vertrekken zitten in natte borstzakje zal wel zaad zijn. Even uit ons haar wassen anders stinken we Doeii. Ben jongens dankbaar voor alternatieve verhaal lijn beter dan origineel.

1654 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.