Eindelijk . . . (2)

"Kom verder Cas"; en ik houd de deur voor hem open.


Cas loopt verder en kan zijn ogen niet van mijn lijf afhouden. Deze aandacht laat mij ook niet onberoerd. En bedenk me dat ik niets onder die joggingbroek draag. Er tekent zich inmiddels een flinke erectie af in mijn broek. Gelukkig heeft Cas meer oog voor mijn lijf. 

"Wat drinken Cas": vraag ik. "Heb je een biertje, Tim", zegt Cas. 

Ik ga Cas voor naar de woonkamer en nodig hem uit om te gaan zitten. Hij neemt de bank. Ik haal uit de keuken 2 bier. In de keuken leg ik nog even mijn lul zo in mijn joggingbroek en probeer een gênante vertoning te voorkomen. Maar hard is hard, dus die poging is niet echt succesvol. 

Snel ga ik weer naar de woonkamer waar ik naast Cas ga zitten en we even proosten. "Waar proosten we op?"; vraag ik. "Op mijn eerste keer" zegt Cas. 
Zijn eerste keer, bedoeld hij zijn ontmaagding. "Welke eerste keer Cas": vraag ik naar de bekende weg. "Nou gewoon bij jou thuis, .... en .... nou ja ... ik heb nog nooit iets met een man gedaan" zegt Cas. En hij vervolgt: "of is dat niet waarom je me uitnodigde?". 
"Het zou een voorrecht voor me zijn als ik je mag ontmaagden": gooi ik er onhandig uit. "graag" zegt Cas. En hij drukt zijn lippen op de mijne. 

We zoenen, onze monden openen zich en al snel treffen onze tongen elkaar. Hmmm, hoor ik als ik op zijn tong zuig. De hand van Cas ligt nu op mijn ontblote lijf. Hij speelt wat met mijn mannelijke behaarde borst. Ik knoop zijn overhemd les en zie een mooi sportief jongenslijf met een tattoo op zijn borst. Ik kus zijn borst waarna ik zijn lijf tegen me aandruk.
"Ga je mee naar mijn bed, Cas", en zonder het antwoord af te wachten sta ik op. Hij kijkt me aan en trekt in 1 beweging mijn joggingbroek naar beneden. Met grote wellustige ogen kijkt hij naar mijn harde 21 cm die voor zijn gezicht bungelt. Ik blijf net lang genoeg staan zodat hij mij lul kan likken. Zijn tong gaat over mijn eikel. Hij zuigt en begint me te pijpen. Ik kreun van genot en word nog harder. "Doe je goed Cas" zeg ik. Hij stopt even en zegt dat hij veel porno heeft gekeken. Snel gaat Cas door. Oh wat zuigt die gast lekker denk ik met veel speeksel en een flinke zuigkracht. Hij neemt de tijd om mijn lul te ontdekken. Inmiddels heeft Cas zijn broek losgeknoopt en zit met zijn broek op zijn knieën zichzelf te rukken. Wat een lekkere lul voor een gast van 21. Die wil ik ook wel. Ik trek Cas omhoog. Onze lijven raken verstrengeld in een geile omhelzing. Ik zoen de mond die net mijn lul heeft omsloten. Dat vind ik zo geil om zo'n heerlijke pijpmond te zoenen. We zoenen en ik voel dat zijn lul hard wordt tegen mijn lul. Ik trek hem mee naar de slaapkamer. Al zoenend staan we voor mijn bed en laten ons zo vallen dat we elkaar kunnen pijpen. Ik ben de eerste die zijn lul in mijn mond neemt en zuigt hem heerlijk. "Oh, wat lekker Tim" zegt Cas. "Wat heb ik hier naar verlangd". En ik besef dat ik ook echt zijn eerste ben en dat hij ook echt ontmaagd wordt op dit moment. Het maakt mij heel dienstbaar en een tikje dominant tegelijk. Ik zal hem eens laten voelen hoe geil het met een gast kan zijn.

Minuten lang verwen ik zijn lekker lul. Een paar keer moet ik even wat gas terug nemen anders zou hij veel te vroeg komen. Als de druk afneemt ga ik weer vrolijk verder. Inmiddels pijpt hij mij ook. Tijdens het pijpen hebben mijn vingers zijn aars gevonden. Als ik iets naar binnen gaat merk ik dat Cas mij wilder gaat pijpen. Blijkbaar vind hij dat heel geil. Ik verlaat zijn lul en lik langs zijn lul naar beneden, langs de schacht over zijn ballen naar zijn kut. Mijn tong verdwijnt tussen zijn billen en al snel raakt het puntje van zijn tong zijn grotje. Cas kronkelt van genot als ik hem laat voelen wat hij nog nooit beleefd heeft. Terwijl ik zijn kutje verwen met mijn tong hoor ik Cas kreunen: "Neem me!". Ik draai me om en kijk hem in de ogen. We zoenen. "Zal ik je neuken, Cas". "Ja Tim, ik wil je, ik wil alles."

Cas gaat op handen en voeten op het bed zitten. Ik ga achter hem zitten en maak eerst zijn kut nog ff goed nat met mijn tong. Ik merk dat zijn grotje zich voor me opent. Cas maakt geile geluiden. Hij geniet en dat laat hij zien door zich hoerig aan te bieden. Als zijn kut goed openstaat en lekker nat is, ga ik achter hem zitten en duw mijn eikel naar binnen. Het is strak. Cas kreunt en ik weet niet of het toch een beetje pijn doet of dat hij geniet. Zijn hoerige bewegingen en geil gekreun doen mij het tweede vermoeden en cm voor cm duw ik mijn lul in zijn kut. Als mijn ballen zijn billen raken begin ik heen en weer te bewegen. Heerlijk dit maagdelijke kutje. En ik besef dat ik de eerste ben die deze teef aan het bezwangeren is. Het maakt mij geil en mijn penetratie wordt steeds steviger. Ik ram mijn lul tot aan mijn ballen in zijn kut en trek hem dan terug tot mijn eikel net blijft zitten. Heen en weer, op en neer. Wat een mooie gast is die Cas. Ik zie dat Cas aan zijn lul aan het rukken is. En dat wil ik anders. Ik trek mij lul eruit en draai Cas om. Hij ligt met zijn rug op het bed, zijn billen net over de rand. Ik ga op de rand voor het bed staan en ram mijn lul opnieuw in zijn kut. Pompen maar. Nu zie ik zijn gezicht en zie aan zijn wellustige blik dat hij geniet. Ik pak zijn lul en begin hem te rukken terwijl ik mijn lul in hem heen en weer pomp. 

Hoe lang we zo bezig zijn in verschillende standjes weet ik niet. Maar ik kom als eerste en spuit mijn zaad in zijn kut. Ik grom als ik klaarkom en ik zie hem genieten. Ik ga op Cas liggen zodat hij mijn lul schoon kan likken en ik hem kan pijpen. Het duurt niet lang of ik voel zijn lul kloppen in mijn mond. Ik ga door en neem zijn lul zuigend zo diep mogelijk in mij. Hij spuit zijn zaad met een brul in mijn mond. Wel 4 stralen puur maagdelijk zaad. Ik draai me om en tong met mijn jonge minnaar. Zijn zaad gaat van mijn mond naar de zijne en weer terug. We genieten intens na. En zoenen erop los tot zijn zaad ergens in een van onze slokdarmen een weg uit onze monden heeft gevonden. 

Voldaan en nazoenend liggen we in elkaars armen. We zijn bezweet. Mijn zaad loopt langs zijn benen uit zijn kut. Cas speelt er met zijn vingers mee en om beurten likken we zijn vingers schoon. 

"Dus dit is het" zegt Cas. "hoe was ik?" vraagt hij.
Ik vertel Cas hoe ik heb genoten en dat ik niet heb gemerkt dat dit zijn eerste keer was. Cas verteld hoe heerlijk hij het vond om mij in zich te voelen. 

"Blijf je vannacht, Cas." vraag ik. "Mag dat?: zegt hij. En ik beantwoord zijn reactie met een heerlijke tongzoen. We zoenen, likken, teasen en spelen. En na een paar uur vallen we in elkaars armen in slaap.

2280 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 26)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.