Eindelijk . . . (3)

Ik wordt wakker. En terwijl ik mijn ogen open kijk ik naar Cas die klaar wakker is en half liggend, half zittend mijn naakte lijf aan het bekijken is. "Goedemorgen Cas" zeg ik, "kun je het zien?". Cas moet lachen en zegt dat hij me niet wakker wilde maken. "Dan had je het dekbed niet van me af moeten trekken" zeg ik " ik lig hier een beetje koud". 


We zoenen elkaar en raken opnieuw verstrengeld in een omhelzing van lust en genot. En natuurlijk had dat opnieuw uitgemond een een geile expressie van ons verlangen, als de ervaring van de nacht ervoor niet de nodige sporen hadden achtergelaten. 

Mijn zaad was vannacht uit Cas zijn kut gedropen en plakte aan de haartjes van zijn bovenbeen. En zoenen nadat een uur of 7 daarvoor een zaadzoen het recept was laat ook zo zijn geur en smaak achter. Heel geil op het moment, maar de morning after iets minder. 

"Eerst samen douchen" zeg ik. En ik loop samen met Cas naar mijn douch. We genieten van het heerlijke water op onze lijven en genieten van elkaars nabijheid. We wassen elkaar en het duurt niet lang of we vrijen onder de warme stroom. Nu staat Cas achter mij en over mijn schouders heen zoenen we elkaar. Ik voel zijn harde lul tegen en vaak ook tussen mijn billen. Ik trek mijn billen uit elkaar en Cas begrijpt de hint. Zijn eikel gaat tegen mijn ster. Ik pak een klodder bodywash en smeer zijn lul en mijn kut in. Terwijl we blijven zoenen boort Cas zijn lul in mijn kut. Hij heeft vooral een dikke eikel en ik geniet ervan hoe zijn eikel mijn kut penetreert. Dit moet zijn eerste keer zijn, maar daar merk ik weinig van. Geweldig dat instincten het overnemen van ervaring en Cas weet me precies te raken.

Geil stoot Cas wild en wellustig zijn paal in mijn kont. Ik voel ook zijn ballen tegen mijn billen kletsen. Wat een beest denk ik nu hij zijn dierlijke lusten los laat gaan op mij. Ik geniet terwijl hij bezit neemt van me. Ik sta nu wat voorovergebogen en hij pakt mij bij mijn nek. Er wordt iets dominants in Cas wakker gemaakt en dat vind ik geil. Ik trek aan mijn lul en kom al heel snel klaar. Ik spuit mijn zaad richting het afvoerputje terwijl mijn kutje als afvoerput je door de genotstaaf van Cas wordt gebruikt. Ik voel zijn aderen op zijn lul kloppen. Cas begint te hijgen en spuit zijn zijn zaad grommend in me. Heerlijk. 

Nu gaat Cas achter mij door de knieën en begint als een bezetenen mijn kutje te rimmen. Verkeerde volgorde denk ik nog, dat moet je er voor doen. Maar het genot maakt dat ik niet lang stil sta bij deze gedachte. Ik merk dat hij zijn zaad uit mijn kut zuigt. Zaad vermengt met de sappen uit mijn darmen. Ik hoor hoe hij geil alles slikt. Wat een geil beest die Cas. Ik eigenlijk ook bedenk ik me. We passen we bij elkaar.

Ik trek Cas omhoog en zoenend en vrijend douchen we elkaar af. Na afloop drogen we elkaar af en geven extra aandacht aan de plekjes die we bij elkaar als heel gevoelig hebben ontdekt. Naakt gaan we naar de keuken waar we aan een kop thee en een boterham zitten. 

"Jij woont toch nog bij je ouders Cas." Cas bevestigd dit. Vragen zij zich niet af waarom je niet thuis slaapt. Het blijkt dat hij wel vaker van huis blijft met zijn maten van het roeiteam. Dus dat zit goed.

2093 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.