Mallorca

Geplaatst door: peet65 op 26-12-23

Een paar maanden geleden ben ik weer eens op Mallorca geweest. Ik had me aardig voorbereid en was op de hoogte van de hotspots van het mannen-vertier.

Mijn eerste dag ben ik gelijk naar het strand van Es Trenc gegaan om me lekker te gaan vermaken op het strand en achterliggend cruisegebied.

Ik was er einde ochtend en het was redelijk druk. Ik besloot om eerst even te gaan genieten van de zon, het strand en de heerlijke zee.

Rond het middaguur werd het al maar drukker en ik vond het een goed plan om een rondje te gaan doen.

Ik zag al snel dat er al aardig wat aktie was. Na wat rondgelopen te hebben viel mijn oog op een paar mannen die een meter of tien vanaf het pad bezig waren. Een grote grove man neukte daar iemand die op zijn rug lag met zijn benen over de schouders van de neuker. Hij neukte met hele lange halen en hield steeds even op als hij diep van binnen zat. Ik keek tegen zijn zware ballen aan en zag zijn dikke pik langzaam in en uit glijden, een heerlijk gezicht.

Naast hun zat een andere man op zijn knieën met zijn pik te spelen. Hij duwde hem soms even in de mond van het kreunende teefje, pompte even heftig en haalde zijn paal er dan weer uit. 

Wat me opviel was dat de neuker heel gecontroleerd bezig was , het mocht van hem nog heel lang duren zo leek het. Het ging duidelijk om het genot van degene die geneukt werd.


Ik verplaatste mezelf en stond nu dichterbij, ik speelde met mijn half harde paal en voelde aan mijn kutje. Mijn zakje met “hulpmiddelen” had ik al op de grond laten vallen dus ik had twee handen vrij. Twee vingers in mijn kont en de andere hand trekkend aan mijn pik, zo stond ik te genieten van al dat geils.

Na een paar minuten stopte de neuker en liet zijn harde paal uit het natte kutje glijden. Hij bewoog naar achteren en de andere man nam het over. 


Hij was nog groter en grover dan ik dacht , bijna 2 meter, beetje overgewicht, harig, zware ballen en voorzien van een grote dikke paal die recht omhoog stond. 

Voor ik het allemaal goed in de gaten had kwam de grote man naar mij toe en pakte mij met twee armen vast en kuste me plat op mijn bek, zijn tong drong in mijn mond. Hij kreunde bij deze innige omhelzing en ik kreunde mee, ik voelde me klein vergeleken bij hem maar ook sletterig en gewillig, mennnnn wat was dit geil. Hij pakte mijn billen en drukte zich tegen me aan, ik voelde zijn harde paal tegen me aanstoten telkens als hij in mijn billen kneep.

Een vinger had mijn kutje gevonden en na wat speeksel te hebben toegevoegd begon hij, inmiddels harder kreunend en tongend, met zijn vingers mijn kontje te bewerken. 

Hij was er klaar voor, ik trouwens ook,  en het duurde niet lang of hij draaide me om, trok mijn billen uit elkaar en drukte zijn harde paal tegen mijn al openstaande kutje. Mijn luide kreun vermengde zich met die van hem toen hij naar binnen gleed. Wachten en wennen was er niet bij want in volle passie begon hij mij te neuken. Ik moest wennen aan zijn harde dikke paal maar kreeg er de tijd niet voor.

Hij bepaalde en ik in al mijn geiligheid, ontving zijn neukbeurt.  Staand, met lange halen en diep. Zijn armen onder mijn armen door, mijn schouders vasthoudend en sturend van het ritme van zijn pompende pik. 


Ik genoot van het intense gevoel en de passie, man wat was ik geil . Lang duurde het niet, er was teveel geiligheid en hij wilde maar 1 ding. Zijn tempo werd plots sneller en ik voelde zijn stijve pik diep in me tot een hard spuitend orgasme komen. Hij pompte nog even door en ik voelde zijn warme zaad uit mijn kut en langs mijn benen naar beneden lopen. Langzaam gleed zijn nog harde paal mijn grotje uit. 

Ik tintelde van genot en kon het niet laten zijn paal nog even heerlijk leeg en schoon te zuigen. Heerlijk was het en wat een begin van de vakantie.


Bill, zo heet hij, was op het eerste gezicht niet mijn type maar mennnnn wat was deze man lekker vol passie en geiligheid. Zo zie je maar hahahahah. 

Op het kleedje van de twee mannen hebben we nog even nagepraat en nummers uitgewisseld. Een leuk stel uit de UK dat ik later nog een keer heb ontmoet. 

3496 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.