Rooie Gerrit.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 28-12-23

 Geen Tim deze keer welk Gerrit vriend en meer is. We zagen in Gerrit borstzakje werden nat van de sperma. De buurman wist raad met Tim en zeker met Gerrit. Gerrit heeft zijn melk ronde gedaan. Hij gaat nu andere soort melk uit venten haha. Hij was al bij familie Prins geweest met melk nu kwam via achter deur. Het was alvast bedoeling hij twee keren zou komen. Meneer Prins deed zijn broek om laag. Mevrouw Prins pijpte haar man de lollie methode. Likken en zuigen na elkaar. Gerrit had glijmiddel gebruikt ging in mr prins komen. Gerrit had wat moeite in mr prins te komen. Terwijl mevrouw verder pijpte werd meneer even gevingerd. Ja prins was te verkrampt was geen dildo wat in hem kwam.


Gerrit ramde er op los toen hij eenmaal in meneer zat. Wel een beetje verkeerd mevrouw kon nu niet pijpen. Gerrit ramde er lekker op los kwam op de man zijn onder rug. Die ging douchen terwijl zijn vrouw haar rok uit deed. Gerrit rook even aan het slipje om in stemming te komen. Gerrit was nu zeker in stemming wel glijmiddel geen condoom. Mr Prins zag hoe zijn vrouw genomen werd. Wond hem wel op hij tikte Gerrit af die vond prima was ook tijd. Toen hij vertrok Gerrit hoorde hij het ledikant met deurtjes kraken. Op naar de volgende melk klant gelukkig een vrijgezel.

En wat voor vrijgezel blond groot en gezond. Gerrit had verzoek gehad zich als monteur te verkleden ja voor de buren. De man tongde even met Gerrit trok hem toen naar de douche. Niet dat Gerrit vies was had in melk wagen douche als zo wil noemen.  Na de douche dus glijmiddel de man had zelf de xxl condoom om. De man had Gerrit op bed gelegd klaar voor actie. De man wist wat die wilde en dat voelde Gerrit zeer zeker. Na twee keren in de condoom gekomen te zijn ging Gerrit douchen. De man maakte lekker lunch na eten vertrok Gerrit. Nee terug naar Tim en zijn bed hij was moe wel !

1762 keer gelezen

Score: 2
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.