Nico

Geplaatst door: lurker op 28-12-23

Ik krijg een berichtje van top Nico wiens profiel ik vaak bezoek met de vraag of ik misschien wil afspreken. Ik reageer afhoudend met dat ik niet voldoe aan wat hij volgens zijn profiel zoekt, want hij zoekt slanke mannen of mannen met een normaal postuur en ik ben wel wat te zwaar. Hij praat echter op me in en wil graag wat meer foto's van me zien, waaronder een van mijn kont en ook een filmpje waarop een banaan in mijn mond heen en weer gaat. Ik maak de gevraagde foto's en filmpje en stuur ze op en dan word ik uitgenodigd om langs te komen in de buurt waar hij woont. Hij zal op woensdag om 15:00 op een aangegeven bankje zitten, waar ik dan ook naartoe moet komen en als ik hem beval gaan we naar een hotel daar in de buurt.
Zo gezegd, zo gedaan. Ik kom om 14:59 het parkje in en daar is maar 1 persoon aanwezig, hij zit op een bankje en ik herken hem van de foto, dus loop op hem af. Vlak voordat ik bij het bankje ben zegt Nico "Blijf daar maar even staan", dus dat doe ik. Nico pakt een fototoestel en maakt meerdere foto's, waarna hij vraagt of ik mijn jas helemaal open wil doen zodat hij goed kan zien wat ik daar onder aan heb, dus dat doe ik. Als Nico nog een paar foto's gemaakt heeft vraagt hij of ik mijn broek los wil knopen zodat mijn boxer zichtbaar wordt en dat vind ik toch wel een beetje spannend, dus ik kijk eerst om me heen om te zien of we nog steeds de enige twee in het parkje zijn, maar dat is het geval, dus ik knoop mijn broek open en laat een stukje van mijn boxer zien.

Dan vraagt Nico of ik me om wil draaien en mijn broek een klein stukje wil laten zakken. Ik draai me om en kijk nogmaals om me heen, maar nog steeds zijn alleen wij twee in het parkje en dus laat ik mijn broek een stukje zakken en als Nico nog drie keer "Verder!" roept laat ik mijn broek nog drie keer iets verder zakken, mijn hart klopt inmiddels in mijn keel. Dan gebeurt er even niks, maar krijg ik vervolgens een harde pets op mijn rechterbil, waarop ik "Au!" schreeuw. Nico staat vlak achter me en zegt "Sander, doe je broek weer omhoog, loop naar het afgesproken hotel en boek een kamer. Zeg eerst hardop 'ja meneer' om te laten merken dat je hiermee instemt". Ik denk twee tellen na, zeg "Ja meneer!", trek mijn broek omhoog, loop naar het hotel, boek een kamer en app het kamernummer naar Nico.
In de kamer laat ik de deur op een kier, hang ik mijn jas op en ga ik op de stoel zitten. Niet veel later komt Nico binnen, doet de deur dicht, hangt zijn jas op en zegt "Opstaan, uitkleden en je kleren netjes op de linkerkant van het bed leggen!", waarna hij op de rand van het bed gaat zitten aan de rechterkant. Ik kleed me uit en leg mijn kleren netjes op de linkerkant van het bed en dan moet ik voor Nico komen staan. Hij pakt de 3-voudige buttplug, smeert het dunste uiteinde in met glijmiddel, commandeert achtereenvolgens "Omdraaien" en "Billen uit elkaar trekken" en duwt dan de buttplug naar binnen. Dat viel gelukkig mee. Meteen hoor ik weer twee commando's "Omdraaien" en "Op de grond gaan zitten" en als ik dat gedaan heb gaat Nico staan, maar verder doet hij niks. Ik aanvankelijk ook niet, maar dan begrijp ik 'de hint'.

Ik maak zijn riem los, knoop zijn broek open en trek deze naar beneden, waarna ik ook zijn boxer omlaag trek. Ik pak zijn piemel vast en trek er een beetje onwennig aan, waarna ik vrij snel een wat geagiteerde 'kuch' hoor en omhoog kijk. Ik zie een blik van 'komt er nog wat van?' en dus begin ik met mijn tong de schacht van Nico's piemel te likken, waarna ik even later ook de eikel in mijn mond stop en rustig begin met pijpen. Nico geeft zo nu en dan aanwijzingen, zoals "Lik mijn ballen!" en telkens doe ik wat hij commandeert, vragen kan je het niet noemen. Na een tijdje gaat het pijpen eigenlijk over in mondneuken en als ik dat zonder morren onderga, zegt Nico "Ogen dicht!" en ook dat doe ik dan. Dat Nico zijn camera pakt en vervolgens filmt hoe mijn kleren op het bed liggen en daarna hoe ik zijn piemel onderdanig in mijn mond ontvang en ook nog even inzoomt op mijn gezicht, daar zal ik later pas achter komen.
Na een minuut, of twee, mag ik mijn ogen weer open doen en matigt Nico zijn tempo. Ik blijf gewoon zijn piemel heen en weer in mijn mond ontvangen, maar Nico lijkt een beetje tijd te willen rekken. Het duurt nog een paar minuten en dan merkt Nico dat hij gaat komen, dus hij haalt voor het eerst in lange tijd zijn piemel uit mijn mond en zegt "Steek je tong uit en kijk me aan" dus dat doe ik. Nico legt zijn eikel op het puntje van mijn tong en schiet vervolgens zijn lading op mijn tong en in mijn mond, maar ook een beetje op mijn bovenlip. Als Nico zegt "Doorslikken!" doe ik mijn mond dicht, haal met mijn tong dat restje van mijn bovenlip en slik alles door.
Dan moet ik overeind komen en voorover op bed gaan liggen. Als ik lig zoals Nico me wil hebben liggen, trekt hij de buttplug uit mijn kont en duwt hij zijn piemel naar binnen. Langzaam begint hij vervolgens zijn piemel in me heen en weer te bewegen en als ik dat vrij goed kan hebben pakt hij zijn camera weer, begint met filmen en voert het tempo op waardoor ik bij vrijwel elke stoot ga kreunen. Na een tijdje wordt dat wat minder, of eigenlijk heeft Nico de kracht niet meer om op dit tempo te blijven stoten en dan vraagt hij "Gaat het goed Sander?" en ik vind het inmiddels dermate goed te doen dat ik vrij snel "Ja meneer" terugzeg. Als Nico dan ook nog vraagt "Vind je het fijn om mijn piemel in je beide neukgaten te ontvangen?" verrast de vraag mij enigszins, dus duurt het wat langer voor ik antwoord, maar ik besluit hier ook maar gewoon "Ja meneer" op terug te zeggen. Nico filmt wederom nog even mijn kleren op het bed en stopt dan weer de opname.

Daarop gaat Nico nog lange tijd door met zijn piemel rustig in mijn kont heen en weer bewegen. Hij zegt al die tijd niks meer en ik ook niet, want mij wordt niks gevraagd en ik heb al aangegeven 'het fijn te vinden', ook al is dat na een tijdje niet echt meer het geval. Het langdurige gebruik van mijn kont zorgt dat die piemel die heen en weer beweegt steeds een beetje minder soepel naar binnen gaat, eigenlijk zou er wel weer wat glijmiddel gebruikt mogen worden, maar ik durf er niet om te vragen. Uiteindelijk merkt Nico dat hij gaat komen, begint weer met filmen en komt al kreunend klaar in mijn darmen, daarna trekt hij terug, filmt nog even mijn openstaande kont en nogmaals mijn kleren die op bed liggen en stopt dan de opname. Ik blijf in dezelfde houding liggen om bij te komen en  voordat ik er erg in heb hoor ik de kamerdeur dichtgaan en ben ik weer alleen in de kamer.
Als ik mijn telefoon pak zie ik dat Nico me geappt heeft "Volgende week woensdag weer in dit hotel, zelfde tijd!" en net als ik denk dat ik daar momenteel niet bepaald naar uitkijk nu ik zo lang een piemel in mijn kont heb gehad, krijg ik een paar foto's binnen en de 4 filmpjes die hij gemaakt heeft vandaag. Op de foto's is o.a. mijn gezicht duidelijk te zien, nog buiten in het park, net als de kleren die ik draag. Het eerste filmpje is nog buiten gemaakt, waarin Nico op mij afloopt terwijl ik met mijn broek omlaag sta, de pets op mijn billen ontvang en vervolgens instem met naar het hotel gaan. Die van het mondneuken, kontneuken en klaarkomen in mijn kont bekijk ik ook nog en, gek genoeg, word ik er geil van. Dus als Nico nog een keer aandringt via de app "Volgende week woensdag 15:00 weer hier, afspraak?" app ik "Afspaak!" terug en stuurt Nico drie smileys.

3576 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.