Fitness

Vandaag terug naar de fitness, jaja goede voornemens. Het leukste van de fitness is het kijken naar lekkere andere gasten die zich in het zweet werken en daarna voor je uitkleden. Zo zie ik het tenminste toch, zeker als je kleedkamer binnenkomt en ze zelf in de spiegel hun lichaam bekijken. Het sporten zelf maakt me altijd al geil en dan met zoveel testosteron in de kleedkamer ben ik zeker niet de enigste. Na het sporten de sauna in waar een lekker gast zit te zweten met een mooi atletisch getraind lichaam helaas heeft hij het te heet dus blijf ik alleen over. Tijd om koud te douchen en erna een warme douche te nemen.


Als ik naar de warme douches loop staat er een jongen in het midden van de douches waar de douche als enige niet afgeschermd is. Als ik langsloop dan maak de jongen geluid alsof die wilt opvallen. Ik loop naïef door maar ben wel nieuwsgierig geworden en probeer om te kijken als ik naar de laatste douche in de hoek loop. Hij lijkt naar me te kijken dus ik draai me snel weer om, want ik denk dat kan niet waar zijn. Ik heb wel zo snel gezien dat het een heerlijke licht gebruinde gast is en dat maakt me geil. De douches zijn weinig beschermd en iedereen kan zo binnen lopen dus ik douche me snel en denk dit kan niet. 

Als ik bijna klaar ben ik mijn pik al wat gegroeid, ik doe mijn sportboxer aan en besluit mijn voeten af te drogen in het zicht en de jongen merkt me meteen open probeert oogcontact te maken, maar ik durf niet te kijken.
Ik droog me af en kijk half naar hem en loop weg naar de kleedkamer. Als ik achterom kijk, loop de jongen naar het einde van de douches en realiseer ik me dat hij me uitnodigt. Ik besluit dit voor de volgende keer te laten.
Ik kleed me langzaam verder aan en hou in de gaten of de jongen terugkomt naar de kleedkamer wat het geval is, maar hij ziet mij niet. Ik hou hem in de gaten en zie hoe hij andere geile gasten nakijkt en zich langzaam aankleed in een lekker zwarte boxer. Ik zie zijn heerlijke gebruinde lichaam en dat hij een trainingsoutfit aan doet. Ik moet gaan, maar de volgende keer op de fitness zal ik niet meer twijfelen dus ik hoop hem zeker terug te zien!

3830 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.