Cardate

Geplaatst door: rsdbert op 07-01-24

Na mijn 1e waargebeurde belevenis (1e keer geneukt) hier mijn verhaal over een andere date met inmiddels mijn vaste bttm maatje Patje. Zoals eerder verteld zijn Patje en ik beide bi, zonder medeweten van onze vrouwen, en daten dus ook stiekem. Bij beiden kunnen we niet thuis afspreken en moeten we creatief zijn. Omdat we door de zomervakantie al even niet hadden kunnen afspreken was het verlangen naar elkaar best wel groot. We hadden eindelijk weer een datum om elkaar te treffen. Door het weer, fris en volle bak regen, was een buitendate geen optie en dus besloten dat het een cardate zou worden. Via Google Maps een geschikte locatie gevonden. Doodlopend, geen gebouwen en dus leek het een uitermate goede locatie. Onderweg naar die locatie was ik al erg geil en had heel veel zin in een goeie vrij- en neukpartij met Patje. Toen ik vlakbij het doodlopende pad was zak ik hem ook al rijden. Wat een timing, we kwamen tegelijk aan. Reden achter elkaar aan het pad in en parkeerden onze auto’s naast elkaar. Ik zou bij hem instappen, omdat hij een grotere auto had. Ook zou hij voorbereidingen treffen en de achterbank plat leggen zodat we daar in konden liggen.

Nadat ik bij Patje ingestapt was en we elkaar als begroeting een lekkere kus hadden gegeven zagen we ineens een bestelwagen met open laadbak het pad in komen rijden en die kwam onze richting op. We hadden beiden zoiets van “what the fuck komt die hier nu ineens doen.”  Hij kwam langs ons gereden en reed verder door. We hadden hier beiden geen goed gevoel bij en besloten samen in zijn auto een ander plekje te zoeken. Na kort rondgereden te hebben vonden we een geschikt plekje. Daar geparkeerd begonnen we te vrijen en te tongen. Onze handen verkenden over de kleren elkaar lichaam en zakten af naar elkaar kruis. Dat we er zin in hadden bleek al snel. Mijn pik was al lekker hard en ik voelde  dat de zijne ook ruimte te kort kwam in zijn broek. We maakten elkaar broek open en lieten deze over de knieën naar beneden zakken. De pikken kregen de ruimte om verder te groeien wat door het tongen, betasten, trekken en met de ballen spelend dan ook gebeurde. Ik wilde zijn pik wel weer een lekker proeven en pijpen en zakte met mijn hoofd richting kruis. Ik likte eerst over zijn eikel en pisgaatje om de druppel voorvocht die er inmiddels op zat eraf te likken. Daarna nam ik zijn eikel in de mond sabbelde er aan en liet mijn tong lekker over en om de eikel heen gaan. Aan het gekreun van Patje en het feit dat hij zich achterover liet vallen begreep ik dat hij het heerlijk vond. Ik pijpte hem lekker lang en diep en liet zijn pik mijn mond in glijden zodat ik zijn eikel tegen mijn huig voelde komen. Af en toe afwisselend met het likken en in mij  mond nemen van zijn ballen.

Hij gaf aan dat, wat hij mij al eerder had gezegd, ik geweldig lekker kon pijpen. Op een gegeven moment gaf hij aan dat ik moest stoppen omdat hij anders al klaar zou komen. We draaiden de rollen om, ik ging achterover leunen en Patje begon vol overgave en enthousiasme mijn pik en ballen te verwennen. 

Na een tijdje stelde Patje voor om naar achteren te verkassen. Ik vind dit een goed idee. Hoewel het natuurlijk niet zo comfortabel is als een bed, hadden we redelijk de ruimte door de neergeklapte achterbank. Patje gaf aan dat hij vanmorgen gespoeld was, gaf mij een flesje glijmiddel en draaide zijn kont naar mij toe waardoor we in lepeltje-lepeltje positie lagen. Het signaal was duidelijk, hij wilde geneukt worden. Ik deed wat glijmiddel op zijn sterretje en liet al insmerende een vinger naar binnen glijden deze werd verwelkomd met een kreun en mijn vinger werd door zijn sluitspier meteen vastgegrepen. Ik vingerde even zijn sterretje waarna ik deze terugtrok. Vervolgens smeerde ik mij pik in met glijmiddel en zette mijn eikel tegen zijn sterretje aan. Langzaam duwde ik mijn pik door. Ik voelde dat zijn sterretje zich opende en dat mijn pik naar binnen gleed. Ik voelde dat zijn sluitspier mijn eikel omsloot. Een heerlijk gevoel was dat weer om een heerlijke warme kont om mijn pik te voelen. Ik neukte hem lekker in zijn kontje, haalde mijn pik naar achteren en stootte hem weer dieper naar binnen. Ik voelde dat ik dit zo niet zo lang zou volhouden en weldra mijn zaad in zijn kontje zou spuiten. Af en toe stopte ik met stoten om mijn orgasme nog iets te rekken maar uiteindelijk kon ik het niet meer tegenhouden en spoot mijn zaad diep in zijn kont. Ik bleef nog even stilliggen met mijn pik in zijn kont, totdat deze er uit gleed. Patje was nog niet gekomen dus draaide ik hem op zijn rug en begon hem af te trekken aangevuld met een heerlijke pijpbeurt. Toen ik merkte dat hij op het punt van klaarkomen was bleef ik zijn pik vol in mijn mond houden en hen doorpijpen totdat ik zijn zaad in mijn mond voelde spuiten. Heerlijk smaakte het en ik slikte het allemaal door en likte zijn pik schoon. 
Moe en voldaan kleedden we ons weer aan en bracht Patje mij terug naar mijn auto. We bedankten elkaar voor het genot en beloofden dat we snel weer afspreken voor weer een geile ontmoeting. 

3008 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.