Betrapt en geschorst - deel 3

Geplaatst door: damian op 09-01-24

Het geluid van gebonk op de deur deed me langzaam ontwaken. 
“Mitchel!! Mitch…opstaan!”
Deze keer duurde het bonken wat langer. 
“Mitchel..opstaan!! je bent te laat voor het ontbijt.”

Ik sprong op en keek op mijn mobiel. Het was al tien over acht en ik had het ontbijt gemist. 
Vloekend liep ik naar de deur, opende deze en keek recht in het gezicht van Marco. 
“Waar was je nou man, ze vroegen waarom je niet bij het ontbijt was, “zei hij gehaast. 
“Rustig gozer, ik heb me blijkbaar verslapen, “zei ik terwijl ik mijn spullen pakte om te gaan douchen. 
“Je ziet me bij les wel weer.”
Ik duwde Marco de kamer uit en liep richting de badkamer. 
“Doei.” riep ik hem na. 
En weg was Marco, hij snelde de trap af richting zijn eigen kamer. 

Ik deed het licht aan in de badkamer, hing mijn spullen op en pakte mijn tandenborstel. 
Aan het haakje hing nog een onderbroek. Blijkbaar was een van de jongens deze vergeten mee te nemen. Ik pakte het van het haakje en bekeek hem aandachtig. 
“Hmmm, zelfde maat als ik.”
Al tandenpoetsend hing ik hem weer terug en bekeek mijzelf in de spiegel. Het was duidelijk te zien dat ik nodig naar de kapper moest, maar dat was iets voor wanneer ik weer thuis zou komen. 
Ik zette de kraan open en spoelde de tandpasta weg. Zo te zien had ik nog wel even de tijd om te gaan douchen. 
En terwijl ik me uit kleedde klaterde het water op de douchetegels. Daar stond ik dan, helemaal naakt voor de spiegel mezelf te bekijken. 
Mijn billen hadden wel wat voller gemogen maar waren zeker niet verkeerd om naar te kijken. Ik ging recht voor de spiegel staan en mijn ogen dwaalde af naar mijn kruis. Mijn lul begon een teken van leven te vertonen en kwam schokkend omhoog. 
In de tussentijd was de douche warm genoeg geworden om er onder te stappen. 
En terwijl ik heerlijk stond te genieten van de warme douche ging de deur van de badkamer zachtjes open. Zachtjes sloop er iemand de badkamer binnen, deed de deur weer dicht om deze vervolgens op slot te draaien.
Degene ontdeed zich van al zijn kleding en naderde langzaam de douche. 
Al die tijd stond ik te genieten van het warme water wat over mijn gezicht en lichaam viel en had niet in de gaten dat er iemand in de badkamer naar mij stond te gluren.
Plotseling ging het licht uit en hoorde ik de deur van het douche open gaan. 
Doordat het donker was kon ik mij niet goed oriënteren om te zien wie het was en voordat ik wat kon zeggen plaatste diegene zijn hand op mijn mond. 
“Ssstttt stil jij,”

Ik herkende de stem. 
Het was Dave die zich stiekem toegang tot de badkamer had verschaft. 
“Als je maar wat zegt draai ik je ballen eraf, “siste hij me toe. 
En terwijl hij dat zei pakte hij mijn ballen beet en kneep er hard in.
Ik kreunde van de pijn en wilde hem wegduwen maar om de een of andere reden vond ik dit wel spannend en opwindend.
“Ik had je gezegd dat ik je zou gaan neuken, vandaag is dus de dag newbie, “zei Dave. 
Hij duwde me tegen de koude tegels van de douche en begon me af te trekken. Veel had ik niet nodig om hard te worden want na een kleine minuut stond mijn paal zo stijf als het maar kon. 
“Hmmmm Newbie is al aardig opgewonden is het niet?” vroeg hij en haalde zijn hand van mijn mond. 
“Ja Dave, “fluisterde ik zachtjes. 
Na mijn nogal onverwachte en wilde pijpsessie met Marco was ik benieuwd wat Dave voor mij in petto had. 
Ook Dave was ondertussen behoorlijk geil geworden en ik voelde zijn stijve tegen mijn been prikken. Zijn handen gleden over mijn natte billen en knepen er hardhandig in. 
“Lekker stevig pik,” zei hij, “precies zoals mijn lul hem wilt hebben.”
“Je bent vast nog nooit geneukt he?”
Was het zo duidelijk dat ik nog nooit was geneukt vroeg ik mij af. 
Maar Dave had het juist, ik had mezelf hooguit gevingerd en als ik heel gek deed probeerde ik de deofles in mijn poepertje te stoppen, fantaserend dat het een grote dikke pik was die me ontmaagde. 
Dave draaide me om zodat ik met mijn gezicht naar de muur stond. Ik voelde zijn pik tussen mijn billen heen en weer gaan. Zijn eikel drukte hij heel even tegen mijn kringspier wat mij deed rillen van opwinding. In een reflex duwde ik mijn kontje naar achteren als teken dat hij me mocht nemen. 
“Hmmmm, newbie hunkert naar wat stevig vlees, is het niet? “fluisterde Dave in mijn oor. 

“Doe me maar, “hijgde ik en duwde mijn kontje weer naar achteren. 
“Niet te snel knulletje, “zei Dave plagend. 
“We gaan eerst wat andere dingen doen.”
Ik voelde Dave zijn stijve tussen mijn billen rusten, haalde hij zijn eikel langs mijn kringspier om me vervolgens tussen mijn benen te neuken. Ik voelde zijn harde tampeloeres mijn ballen neuken die dan heen en weer danste op de neukbewegingen van Dave. 
Mijn handen ruste boven mijn hoofd tegen de muur terwijl Dave’s handen mijn lichaam betaste. Zijn vingers beroerde mijn gevoelige tepels die zo hard waren als kleine erwtjes, met zijn lippen verkende hij mijn nek en beet, net zoals de eerste keer, weer zachtjes in mijn nek. 
“Geen zuigzoen deze keer Dave, “zei ik aarzelend.
Al was het gevoel van het zoenen in mijn nek me wel bevallen. Het gevoel dat iemand me lichtelijk hardhandig bij de keel greep en mij een zuigzoen gaf wond me op. Althans, ik kwam er achter dat het me opwond. Misschien had ik toch wel die lichte sm-achtige gevoelens? 
Dave was het type van de ruigere seks, wild en dominant, neukend voor zijn eigen genot. 
“Hmmmm, het beviel je wel he! Is het niet?” vroeg Dave. 
Ik knikte en keek Dave half over mijn schouder kijkend aan in de duistere schemering van de badkamer. Het was net voldoende om de grijs op zijn gezicht te zien. 
Langzaam voelde ik zijn had naar mijn keel gaan, met zijn andere hand gleed hij tussen mijn billen op zoek naar mijn jongensgrotje. Ik boog een klein beetje voorover en deed mijn kontje naar achteren, dat was voldoende om hem toegang te geven tot mijn maagdelijke grot der liefde. 
Dave merkte het en bracht zijn kloppende neukstaaf voor de ingang van mijn kringspier. 
Zonder ook maar verder wat te zeggen duwde hij zijn eikel naar binnen. Ik wilde gillen van de pijn maar Dave hield zijn hand weer op mijn mond. Mijn kringspier moest even wennen aan de dikte van zijn eikel. Deze was een aanzienlijk stuk dikker dan die deofles die ik soms gebruikte om mijn kringspier op te rekken. 
“Ontspan maar, rustig blijven ademen, “hijgde Dave. 
Ik deed wat me werd gevraagd en probeerde te ontspannen. Mijn kringspier ontspande uiteindelijk en ik voelde Dave verder in me komen. In het donker had ik het formaat van zijn pik niet goed kunnen zien, al vermoedde ik wel een beetje hoe groot en dik die wel niet moest zijn. 
Ik schatte hem rond de achttien centimeter net een dikke knop erop. 
“Hmmm, wat een heerlijk geil maagdelijk kontje heb je Newbie, “kreunde Dave en begon langzaam te pompen. 
Ik voelde zijn pik in en uit me gaan, soms trok hij zijn lul er helemaal uit om hem daarna wild in me te rammen. De eerste paar keren deed het pijn maar naarmate mijn gaatje langer open bleef staan begon ik er van te genieten. 
Dave neukte me lekker stevig, zijn lul voelde ik langs mijn prostaatje schuren wat mij een tintelend gevoel in de ballen gaf. 
“Hou je billen verder uit elkaar, “beval Dave me. 
Ik deed wat me werd gevraagd en trok mijn billen uit elkaar. Al die tijd stond ik half voorover gebukt met het stromende water over mijn lijf. 
Dave had met twee handen mijn heupen beet en voerde het tempo op. Hij had een mooi uit zicht op mijn kontgaatje, dat laatste maakte hem onwijs geil zo te horen.
De aanblik van mijn kringspier die als het ware om zijn lul heen gezogen zat en met elke beweging mee naar binnen en buiten ging. Ik voelde zijn paal in me kloppen, die dikke eikel bewerkte de binnenkant van mijn darmkanaal, klaar om deze te voorzien van een wit laagje mannenpap. 

“Grrrrr, ga je zo volspuiten Newbie….al mijn zaad in dat geile kleine kontje van je, “hijgde Dave terwijl hij het tempo op voerde. 
Daar stond ik dan, voorover gebukt met mijn gezicht tegen de natte glazen douche wand aan, gebruikt als zaaddumpboy voor het genot van Dave. 
Mijn ogen waren gewend geraakt aan de donkere badkamer en in de beslagen spiegel zag ik Dave mij als een wilde neuken. Ik had graag zijn gezicht willen zien op het moment dat hij zijn zaad in me zou spuiten.
Om hem te plezieren kneep ik mijn kringspier goed samen zodat het lekker strak aan voelde voor Dave. 
“Ohhh Fuck man, wat doe je?’” kreunde Dave en pakte mijn heupen stevig beet. 
“Ik maak mijn gaatje wat strakker voor je  Dave, “ hijgde ik terwijl mijn hoofd tegen het glas aan beukte.  
“Hou hem zo strak, ik kom bijna.”
Ik deed wat me werd gevraagd en kneep hem nogmaals samen. Dit was genoeg voor Dave om zijn zaad mijn maagdelijke darmpjes in te schieten. Hij trok me naar zich toe en ik voelde zijn penis pulseren. Ik weet niet hoeveel zaad hij had maar er leek geen einde aan te komen. 
Dave begon me weer langzaam te neuken om het laatste beetje zaad wat hij nog in zich had aan mij te doneren. 
Uitgeput deed hij een stap naar achteren en leunde tegen de koude douchetegels. Blijkbaar had hij die verkoeling nodig na zijn stevige neukbeurt. 
“Damn boy, wat een geilerdje ben jij zeg, “zei hij met een goedkeurende toon in zijn stem. 
“Dit gaan we saampjes vaker doen pik.”
Dave wachtte mijn reactie niet af, stapte uit de douche, deed het licht aan, klapte de wc bril naar beneden en ging erop zitten. En net als die eerste dag keek hij me weer met een schuin hoofd aan. 
“Ga je niks doen,?” vroeg hij en knikte richting mijn kruis. 
Nu het licht weer was kon ik Dave en zijn penis eens goed bekijken. Zoals ik al vermoedde was de pik van Dave korter maar ook een aanzienlijk stuk dikker dan die van Marco. 
Dave was gespierder, gezond kleurtje die hij waarschijnlijk van al dat sporten had gekregen, een mooie getrimde bush met daaronder een stel mooie ballen, totaal het tegenover gestelde van Marco. 
Ik liet het warme water over mijn lijf stromen en voelde ondertussen aan mijn kontje. Ik keek naar de vloer en zag dat Dave zijn zaad uit mijn openstaande anus begon te lopen. Mijn kontje voelde rauw aan, maar nog warm van het gebeuk van Dave. 
“Moet jij niet rukken?” vroeg Dave. 
Ook al was ik nog steeds erg geil, ik durfde niet aan Dave te laten merken dat ik me graag wilde rukken op dat moment. 

“Trek!!”zei hij plotseling op een dwingende toon. 
“Ik wil je zien rukken Newbie, je pik staat nog stijf.”
Tja, ontkennen had geen zin. Mijn pik stond nog steeds zo hard als een betonnen paal omhoog. 
Ik ging op de vloer in de douche zitten, trok mijn knieën ietsjes omhoog en deed mijn  benen wijd zodat Dave goed zicht had op mijn ballen en pik.
Dave keek me geil aan en knikte, voor mij een teken om te beginnen met rukken. 
Ik pakte mij lul beet en trok mijn voorhuidje naar achteren. Nu mijn eikel heerlijk bloot was voelde ik het water op het puntje van mijn eikel terecht komen. Ik kneep heerlijk in mijn stijve en pakte mijn ballen vast. Als een jongleur bespeelde ik mijn ballen, heen en weer gingen ze. Ik keek Dave recht in de ogen aan, likte mijn lippen, kneep zachtjes in mijn tepels en bewoog mijn hand over de mijn kloppende schacht heen en weer, waarbij telkens de eikel mooi bloot kwam te liggen. 
Ineens stond Dave op, deed de douche uit en bleef op me neer kijken. 
We bleven elkaar aan kijken terwijl ik me aftrok. Dave zijn slappen lul begon zich ook weer op te richten. Bij het zien daarvan kon ik het niet laten om nogmaals mijn lippen te likken. 
“Geil he, z’n grote kloppende paal voor je bekkie he!” zei Dave terwijl hij me aankeek. 
Ik knikte en begon mezelf sneller af te trekken voor hem. 
De geilheid had de controle over mijn verstand genomen en ik liet me gaan. 
Mijn ademhaling versnelde en het zou niet al te lang meer duren voordat ik ook klaar zou komen. 
Al die tijd bleef ik Dave aankijken en hij mij. 
Plotseling pakte hij zijn half stijve lul beet en wreef over zijn  eikel. 
“Mond open!” zei hij streng. 
Verbaasd stopte ik met rukken en wilde omhoog komen maar Dave duwde me terug. 
“Blijft zitten, ga door met rukken en je mondje open!”
Ik pakte mij  pik weer beet en begon me weer langzaam af te trekken. 
Plotseling kwam er een straal uit de eikel van Dave. Ik dacht eerst dat hij weer klaarkwam maar hij perste er een eerste pisstraal uit. 
“Hmmm, dit ga je lekker vinden Newbie, “zei hij en leunde wat meer voorover zodat zijn  lul bijna voor mijn mond zat. 
Weer voelde ik een warme straal tegen mijn lippen aan komen. Ik probeerde mijn lippen op elkaar te houden maar Dave pakte me ruw beet. 
“Open je mondje…toe maar.” zei hij, “dit ga je willen.”
En terwijl hij dat zei gaf hij mij een klap. Niet hard maar hard genoeg om mijn mond te openen, en dat was wat hij wou. 
Nu ik mijn mond had geopend voelde ik de warme straal uit zijn lul op mijn lippen, het vulde mijn mondje en ik liet het er weer uit stromen. 
Zoals ik al eerder zei heb ik lichte sm-achtige neigingen en Dave haalde deze bij mij naar boven. Eenmaal gewend aan zijn pisstraal opende ik mijn mond helemaal en liet mij onder plassen terwijl ik steeds harder aan mijn lul begon te trekken. 
De opwinding was zo groot geworden dat ik niet veel meer nodig had om klaar te komen. En terwijl Dave zijn laatste druppels geel vocht over mij heen sprenkelde begonnen mijn ballen het zaad omhoog te stuwen. 
Ik keek naar mijn lul en het zaad spoot eruit in een grote boog tegen de glazen douchewand. Ik weet niet waar het vandaag kwam maar zoveel zaad had ik nog nooit gespoten. 

Ik bleef maar klaarkomen en ook Dave was verrast om te zien hoeveel ik wel niet spoot. 
Uitgeput leunde ik achterover en keek Dave aan. 
“Bedankt. “zei ik zachtjes en stond op. 
Dave kwam op me af en duwde zijn lippen op de mijne. Zijn tong wurmde zich een weg naar binnen en begon te tongworstelen. Nog steeds opgewonden sloeg ik mijn armen om Dave heen en trok hem dicht tegen me aan. We tongden elkaar lang en intens. Zo lang zelfs dat we beide weer een stijve kregen. 
“Dave, we komen te laat voor de les, “zei ik en duwde hem van me af. 
“Kom , ff snel afspoelen en aankleden.”
Zonder verder een woord te zeggen spoelden we ons af ,we droogden elkaar en kleedde ons zo snel mogelijk aan. 
“Ik ga wel eerst, “zei Dave en deed voorzichtig de deur open om te kijken of er niemand te zien was. 
Hij draaide zich om, stak een duimpje omhoog dat de kust veilig was en vertrok. Ik wachtte nog vijf minuten en snelde daarna naar mijn kamer. 

Nog steeds onder de indruk van al dat geils wat me de afgelopen dagen was overkomen ging ik opzoek naar mijn leslokaal. De rest van de jongens keken me verbaasd aan en ook Marco had een vragende blik. 

Gelukkig kwam de docent net binnen en had Marco geen tijd meer om te vragen waarom het allemaal zo lang had geduurd. Ik begon het vermoeden te krijgen dat Marco dondersgoed wist wat er was gebeurd in de badkamer deze ochtend. Hij kon het niet laten om mij telkens met vragende ogen aan te kijken in de hoop dat ik wat zou los laten over deze hete douchesessie. 

Zou Marco jaloers zijn op Dave? Speelt er meer dan seksuele lust bij hem? 

1694 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.