Directeur wil mij zien.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 09-01-24

In het verhaal foute buurman die kerel ontmoeten twee mannen elkaar. Achter af blijkt de productie medewerker met de nieuwe directeur gedaan te hebben. In dit verhaal hoe afliep G is de directeur en F de productie medewerker. Oke ik ben F werd ontboden bij G de nieuwe directeur. G had al eerder een fabriek geholpen te overleven nu ook. Hij had in avond daar illegale spermabank voor lgbt gemeenschap geleid. Oninteressant feit hoe zou hij deze fabriek redden  niet interessant.  Natuurlijk wil ik F weten wat G van mij wil. Was nieuwsgierig en eigenlijk geil ook. Even aan deur luisteren is hij er wel.


Ik hoorde allerlei geluiden zeker hoor ik gekreun. Laten we toch maar aan kloppen is beleeft. Dat deed ik dus G rukte de deur open trok mij naar binnen sloot daarna de deur. Wat ik hoorde was een dvd die hij snel af zet. Had goed gezien hij had ons samen zijn gefilmd. Zag hoe hij in mij kwam had geen probleem mee. We zagen in elkaar ogen dat ons wat deed. Hij rukte zowat mijn overal van mijn lijf zag twee knopen vliegen. Ik trok zijn strop das los en opende zijn overhemd nee geen hemd aan. Zijn onbehaarde boven lichaam zag ik weer. Natuurlijk deed mij terug denken aan eerder die dag. Eerst in sport school toen bij hem thuis wat gebeurd was.

Hij was sterker dan ik dacht legde mij op de vergader tafel trok mijn broek naar beneden. De zijne volgde niks condoom of glijmiddel hij kwam ruig en ruw in mijn kont. Natuurlijk deed even pijn maar het tempo was hoog. Hij nam mij of hij heel lang droog stond. Het was amper vier uur geleden dat G en ik F intiem met elkaar waren. Hij wist wat hij wilde en dat kon krijgen. Hoefde mij niet te chanteren of zo ik kwam wel. Ik schreef dit verhaal toen van nacht niet kon slapen. Hoop diegene die mooi vind laat blijken oke. Ik bedank de jongengs voor de steun in waterige tijden.

2103 keer gelezen

Score: 1
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.