Nico in Griekenland 2

Geplaatst door: bienjoyboy op 11-01-24

Nico in Griekenland 2

 

Na een tijdje kom ik bij uit een roes. Ik denk dat ik geslapen heb en ik hoor het knorren van mijn maag. Ik hoor Ivan naast me zeggen dat hij ook honger heeft en hij nodigt me uit met hen aan tafel te gaan nadat ze zich wat hebben opgefrist op hun kamer. Loom hoor ik mezelf bevestigend antwoorden. ‘Gezellig toch? Beter dan alleen eten,’ bedenk ik me. We lopen gedrieën naar de hotelingang en ik loop achter Ivan aan naar onze verdieping terwijl Henk achter me loopt. ‘Zou ik me gewoon vergist hebben in vandaag?’ denk ik onderweg en ik besluit dit te testen door even bewust een blik te werpen op Henk’s zwembroek. Hij volgt mijn blik en er verschijnt een spottend lachje om zijn mond terwijl ik mijn best doe om ‘even’ en ‘spontaan’ naar hem te kijken. Ik voel een warmte vanuit mijn bekken omhoogschieten door mijn lichaam. ‘Weer betrapt en ik word hier domweg opgewonden van!’ schiet door mijn hoofd. Hij zegt niets en we gaan onze eigen kamers in. Ik besluit een koude douche te nemen en geniet van de kou die in mijn lichaam trekt. Alhoewel een koude douche in Griekenland een andere ervaring is dan die in het winterse Nederland. Uit de douche, trek ik een boxershort, korte broek en shirt met korte mouwen aan en ik verzorg mijn haar even. Ik hoor de douche bij de buren uitgaan en even later wordt er op mijn deur geklopt. Het is Ivan die me vraagt mee te lopen. Henk staat al klaar in de gang en gedrieën lopen we op ons gemak naar het restaurant. 

De avond is aan het vallen, de lucht kleurt paars/rood en langzaam wordt het steeds donkerder terwijl er gezellige lichtjes aangaan. Ivan leidt Henk en mij naar een hoekje met een tafel met vier stoelen eraan. Het is er niet superverlicht maar ik vind het goed. Als we zitten en aan het eten zijn vraagt Ivan of ik gewend ben aan mannen om me heen. Ik vind dit een rare vraag en verzoek hem uitleg te geven. Hier valt Henk hem bij en hij vertelt dat hij me naar hen heeft zien kijken vanaf het balkon en dat hij me naar hun zwembroeken heeft zien kijken. Ik voel me betrapt, word knalrood en weet me even geen raad.


Dan schenkt Ivan mijn glas weer vol met rode wijn, geeft me het glas en zegt: ‘Als je wilt praten, spreek dan.’ Ik drink het glas in drie slokken leeg en Henk vult hem meteen weer bij en ik besluit te spreken. Ik vraag hen over hoe het is om met een man te zijn en om met een mannenlichaam te vrijen. Zij moeten toch wel mooie ronde borsten en een warm nat poesje missen? Openlijk en zonder omzwervingen geven ze eerlijk antwoord op al mijn vragen en dat stelt me erg op mijn gemak. De wijn vloeit rijkelijk en als Ivan naar de wc gaat, vraagt Henk me op de man af of ik wel eens een man heb betast. Ik antwoord dat dat niet zo is. Hij vraagt weer of ik wel eens door man ben betast en ook daar geef ik een ontkennend antwoord op. ‘Zou je het willen?’ is zijn vraag. En ik weet niet of het door de vrijheid komt van in mijn eentje op vakantie zijn of door de hitsigheid en hitte van de dag of door mijn nieuwsgierigheid maar ik hoor mezelf bedeesd ‘ja’ zeggen. Henk laat meteen zijn portemonnee vallen, schuift zijn stoel resoluut naar achter en gaat op zijn hurken zitten en strekt zijn arm onder tafel uit naar me. Ik voel mijn pik in anticipatie al verstijven terwijl ik wacht op zijn aanraking. Ik voel zijn vingertoppen over mijn bovenbeen gaan en over mijn ballen, via de stam naar mijn eikel glijden. Daar aangekomen laat hij zijn hand op me rusten waardoor hij mijn pik omvat met zijn warme hand. Mijn pik knalt van geilheid en als hij langzaam mijn pik kneedt, vraag ik hem smekend om te stoppen omdat ik serieus klaar dreig te komen. Hij lacht een brede lach met zijn mond en ogen en hij gaat weer op zijn stoel zitten. ‘He, wat is dat nu?’ klinkt een stem achter me en Ivan pakt zijn stoel vast om weer bij ons te komen zitten. Ik kijk naar Henk en zie dat Henk knipoogt naar Ivan en vervolgens kalm uitlegt dat zij er samen zeker voor open staan om me meer te laten ervaren. Mijn kloppende eikel klopt nog wat harder en ik voel me weer rood worden. Ivan legt me uit dat hij Henk al toestemming had gegeven om me te bevoelen voor hij naar de wc ging en dat stelt me gerust. Ik wil niet ook nog gaan stoken in een relatie, zeker niet in een relatie van twee oudere mannen die groter zijn dan ik! Ik voel de wijn in mijn hoofd en moet plassen.


Als ik terugkom van de wc zegt Ivan dat zij de rekening voor het diner hebben voldaan en dat ze morgen verder trekken naar een hotel dat hun eindbestemming is. Hij legt uit dat het een hotel is waar veel mannen zijn en dat ze het beide erg leuk zouden vinden als ik met hen mee zou gaan. ‘Tja, ik moet ook gaan verkassen, maar ik heb nog geen idee waarheen. Dus wil ik graag met jullie meegaan. Gezellig.’ Hoor ik mezelf antwoorden met een dubbele tong. Henk en Ivan stellen voor er nog een afzakkertje op te proosten, maar ik geef aan dat ik echt naar mijn nestje moet. ‘Je hebt helemaal gelijk. We gaan ook zo, we regelen eerst nog even wat voor morgen’ zegt Ivan en ze wensen me een goede nachtrust.

Ik waggel naar mijn kamer en plof neer in een lekker bed waar ik rustig in wegzweef. 

 

1381 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.