Nico in Griekenland 3

Geplaatst door: bienjoyboy op 11-01-24

Nico in Griekenland 3

 

De volgende morgen word ik wakker van de zon door mijn ramen en ik besluit om een ochtend duik te nemen voor het ontbijt. Tot mijn verbazing staat Ivan tot bijna zijn tepels hoog in het zwembad en hij ziet me meteen naar het vrij lege bad toelopen. Hij roept me en samen trekken we wat baantjes. Dan vraagt hij hoe ik het vond om door Henk betast te worden. Meteen schieten de gedachten, emoties en geilheid door mijn lijf. Ik vertel hem dat ik dat wel fijn vond. Hij vertelt me dat hij me ook zou willen bevoelen en mijn pik reageert hier meteen op door in de staat te zijn waarin hij gisteravond was na de aanraking van Henk. Ik voel hem kloppen en hunkeren naar die ‘grote handen’ die Henk zo waardeert. Ivan duwt me zachtjes naar een hoek in het zwembad en hij steekt zijn hand uit. Ik voel zijn ver uit elkaar gespreide vingertoppen over mijn onderbuik naar beneden gaan. Hij streelt met zijn hand door mijn zwembroek mijn pik van de eikel (die opveert bij de eerste aanraking) naar mijn ballen die hij betast en masseert. Ik kreun en doe mijn ogen dicht en voel het borrelen. Hij maakt een paar keer de beweging van boven naar beneden met platte hand en ik hoor mezelf kreunen. ‘Ik ga echt zo klaarkomen, serieus,’ breng ik hijgend uit.


‘Oh,’ is zijn rustige antwoord terwijl ik voel dat hij mijn pik nu in mijn zwembroek vastgrijpt. Hij versnelt niet, hij vertraagt niet, hij is kalm terwijl ik het kookpunt voel naderen. Dan is het er ineens, als bloemknop die openbarst, als de eerste tonen die op een concert uit speakers knallen, mijn eikel barst onder de druk van meer dan een dag constante geilheid. Ik voel het pompen van mijn ballen, de aderen persen, mijn eikel pulseert en de vingers van Ivan knijpen en bewegen op precies het goede tempo. Hij melkt me zachtjes terwijl ik tegen de badrand hang, als een weerloos dier. De stralen sperma schieten door de zwembroek heen door het water. Je kunt de slierten zien en Ivan kijkt waarderend naar mijn 3D-tekening. Hij gaat door tot ik niet meer kan en ik schuddend mijn evenwicht probeer te vinden. Dan ondersteunt hij me met twee handen en laat me even op adem komen. In de hevigheid van een wegebbend orgasme uit mijn tenen, beweeg ik mijn armen en kom ik tegen zijn zwembroek aan. Ik voel een soort fles in zijn broek; een staalharde, grote dikke staaf. Verwonderd wil mijn instinct checken of ik dat goed voelde en mijn hand gaat als vanzelf naar zijn broek. Ik voel zijn keiharde erectie en ik voel hoe hij klopt. ‘Jemig, is dat echt helemaal puur natuur van jou?’ breng ik hijgend in volle verwondering uit. Hij lacht een brede lach en kijkt me indringend aan: ‘Jazeker en ik zie uit naar meer samenwerking.’ Ik barst in lachen uit en hij staat er ook bij te grinniken. Hij wijst naar boven waar Henk op het balkon zit met een fototoestel met grote lens. Deze zwaait terug, knipoogt nadrukkelijk en wijst naar het restaurant. Het is tijd voor ontbijt. 

Tijdens het ontbijt vertellen Henk en Ivan me dat ze pensionado’s zijn met een goed inkomen en dat ze daarom niet van mij verwachten dat ik aan vervoer meebetaal. De taxi die zij gisteravond hebben besteld, komt over een half uurtje voorrijden. Ik antwoord dat ik van deze bizarre luxe geniet en dat ze altijd eerlijk moeten melden wat ze van me denken en vinden. Ik ga niet smeken om alles eerlijk gedeeld te betalen, zeker niet als het voor mij zo veel lastiger is om aan geld te komen dan voor hen. We gaan inpakken.

 

1317 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.