Te huur

Geplaatst door: erik1960 op 11-01-24

Er fietst een man rond de flat zie ik, terwijl ik de planten water geef. Hij kijkt net omhoog en dan weer naar het huis beneden dat al een maand of wat leegstaat. Als ik wat later de balkondeur open om mijn stofdoek uit te schudden staat hij er nog en kijkt weer omhoog. Omdat het al aardig warm is binnen heb ik alleen een overhemd en een onderbroek aan, geen lange broek, geen sokken. Verbeeld ik het me of laat hij zijn blik net iets te opzichtig op mijn benen rusten? Ik loop naar de keuken, pak een spons om de keukenkastjes af te doen maar bedenk me, doe het keukenraam open en leun naar buiten. De man staat net bij de portiekdeur en kijkt omhoog. “Goedemorgen,” roep ik, niet te hard, het is zondagochtend: “even aan het rondkijken?”. Hij knikt: “Ja, op zoek naar een nieuwe huis, zeg, kan ik even boven komen?” Mijn pik, die toch al wat gegroeid was word meteen keihard. Hij wil mijn huis zien! “Natuurlijk.” Ik loop naar het halletje en druk op de knop om de portiekdeur te openen. Even later hoor ik voetstappen op de trap en als ik de deur open staat hij voor me. Ik schat hem een jaar of zestig. Grijs haar, redelijk stevig gebouwd, vierkant gezicht. Hij heeft een donker shirt aan en een spijkerbroek.

Zijn blik glijdt onderzoekend over me heen. Ik heb me niet verder aangekleed. Stom, wat als hij inderdaad alleen wat rond wil kijken? “Kom binnen, sorry dat ik niet helemaal gekleed ben, ik ben pas op.” “Geeft toch niet joh, leuk dat ik even mag kijken.” Hij geeft me een hand: “Gerard”. “Erik” antwoord ik. Hij is weer alleen, sinds kort, legt hij uit, en wil wat kleiner gaan wonen. Hij vraagt of mijn huis lijkt op dat beneden. Ik knik en loop met hem de woonkamer in: “de indeling is hetzelfde, daar links is de keuken.” “Ruim wel.” Hij kijkt even rond maar laat zijn blik dan op mijn benen vallen, kan hij de bobbel in mijn onderbroek zien of hangt mijn overhemd er nog voor? “En de rest?” Ik loop weer het halletje in en raak hem daarbij net even aan. “Daarachter is nog een kleine kamer, hier douche en toilet en daar de slaapkamer.” “Mmm, rustige buurt, Erik?” “Best wel, geen rare buren of zo, en weinig verkeer.” We staan in de slaapkamer. Het gordijn is nog dicht, mijn bed nog niet opgemaakt. Gerard laat zijn blik weer over mijn lichaam glijden. “Ja, ik heb het wel gezien,” zegt hij. Hij kijkt nog eens rond: “ziet er niet gek uit.” Dan, bijna per ongeluk, laat hij zijn arm zakken en zijn hand valt op de voorkant van mijn onderbroek, die nu strak gespannen rond mijn stijve paal staat. “Aardig huis wel, en jij lijkt me ook wel sympathiek.” “Mmm.” Ik zeg verder niets, knik alleen maar. Zijn hand kruipt naar de rand van mijn onderbroek. “Lief dat je me zomaar binnen hebt gelaten, mag ik hier ook in?” Hij kijkt me vriendelijk aan. “Ja, hoor.” Ik wist het! Ik schuif mijn overhemd wat omhoog. Hij laat zijn hand in mijn broekje glijden en pakt mijn penis zachtjes beet. “Nou nou, en ik dacht eerst dat je alleen je huis wilde laten zien’”. Hij kijkt me lachend aan. “Mag ik jou ook eens goed bekijken?” Hij wacht niet op antwoord maar schuift mijn overhemd omhoog. Ik til mijn armen op en zacht grommend trekt Gerard mijn overhemd uit. Zijn handen glijden over mijn borst en mijn tepels, dan streelt hij mijn wangen.

“Nu jij…”. Ik ga op bed zitten, knoop zijn broek los, trek hem naar beneden en trek dan ook zijn shirt omhoog. Hij schopt zijn schoenen uit. Ik trek zijn onderbroek en gelijk ook zijn sokken uit. Tussen zijn benen hangt een heerlijke paal die ik gretig beet pak en meteen in mijn mond neem. “Ooh ja, Erik!” Ik kijk hem aan terwijl hij mijn haren streelt. Na een paar tellen mijn lippen over zijn eikel heen en weer te hebben bewogen laat ik hem los en ga liggen. Gerard buigt zich over me heen en trekt in één beweging mijn onderbroek uit. Dan komt hij naast me liggen. Ik streel zijn haar en druk mijn lippen op die van hem. Meteen glijdt zijn tong mijn mond in en slaat hij zijn armen om me heen. Ook onze benen glijden langs elkaar en mijn penis raakt die van hem. We kussen en strelen elkaar en dan buigt hij zich over mijn penis en begint me te pijpen. Een golf van begeerte trekt door me heen. Ik draai me en neem ook zijn paal weer in mijn mond. We pijpen elkaar tot ik het niet meer houd. Ik duw hem van me af. “Even wachten hoor…”. “Kwam je bijna? Ik ook,” zegt hij. Hij streelt mijn billen. Ik draai me op mijn buik.. “Mmm, vind je dat ook lekker?” Gerard gaat achter me zitten en dan voel ik zijn tong tussen mijn dijen en even later in mijn anus. Zachtjes likt hij mijn gaatje en maakt het drijfnat. Ik kreun en kronkel van genot. Dan steekt hij een paar vingers naar binnen, rekt mijn gaatje wat op en laat zijn stijve penis naar binnen glijden. Het is heerlijk. Terwijl zijn brede paal zachtjes heen en weer glijdt tilt hij me wat op zodat zijn hand bij mijn ballen en mijn staaf kan. Dan begint hij te stoten. Ik spreid mijn benen om hem meer ruimte te geven. Hij kreunt en stoot nog eens en dan voel ik zijn paal weer naar buiten glijden. Hij pakt me beet, draait me om en terwijl ik mijn handen op zijn tepels leg spuit hij zijn zaad op mijn buik. Dan buigt hij zich weer over mijn penis. “Mag ik je leegzuigen?’ “Ja, alsjeblieft!” Ik sluit mijn ogen, leg mijn handen op zijn dijen en voel zijn warme mond over mijn lul glijden. Ik houd het niet meer. Bijna meteen spuit ik zijn mond vol en hij slikt. Hij kruipt weer tegen me aan, drukt zijn lippen kort op die van mij en staat dan op. Een paar minuten later is hij al weer aangekleed en staan we in het halletje. Ik ben nog naakt. ”Nou, leuk huis heb je Erik”.

“Vind je?” Hij laat zijn hand door mijn haar glijden, de ander ligt op mijn buik. “Ik denk dat ik wel wat voel voor die woning hier beneden… wat denk jij?” “Mmm..” Ik pak hem bij zijn gulp: “een nieuwe buurman, leuk!”. 
Zes weken later zie ik de verhuiswagen staan. Het is warm weer, ik heb niet meer aan dan een shirt en een kort sportbroekje. Als de wagen weg rijdt wacht ik nog even, pak mijn sleutels, loop het portiek in en bel aan bij het huis beneden. Gerard doet lachend open. “Hallo buurman,” zeg ik, “ik kom me even voorstellen. Kan ik binnenkomen?” Dat kan. Ik ben de hele nacht gebleven.

2589 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.