Even op de koffie

Geplaatst door: rijlaarsman op 15-01-24

Dit is een vervolg op het verhaal van Bootwanker en zijn man Frank na hun weekendje met Stef en zijn man Brad en vrienden. 


Even op de koffie ,


Stef reed samen met Brad terug na het weekendje met hun vrienden en de geile middag met Bootwanker en zijn man Frank. “Dat was even een bijzonder weekendje” sprak Brad. “Dat was het zeker en ook geil” zei Stef. “Die  laarzen die ze trouwens droegen “ kon je misschien wat voor merk het was? Vroeg Brad.  “Nou ik heb ze lekker gelikt en bespoten” zei Stef “maar daar heb ik niet opgelet, was druk met iets anders” zei Stef glimlachend. “ Hoe zo “ Nou dan moet je ze dat maar eens vragen , want ik wil eigenlijk dat jij ook zo een paar lieslaarzen koopt” zei Brad en hij keek Stef geil aan. “ Okay” zei hij op zijn beurt, ik zal het vragen “ 

Stef en Bootwanker hadden via de app altijd even contact en na de gebruikelijke begroeting en plaatjes en opmerking over het weekend vroeg Stef waar hun Lieslaarzen vandaan kwamen .

“Oh wij hebben ze via marktplaats gekocht maar er is maar misschien nog andere mogelijkheid , wacht ik stuur je even een website door” zei Bootwanker. Stef kreeg een Site door een verkoper van rubberkleding en laarzen. Maar toen Stef keek stonden de laarzen die hij eigenlijk zocht er niet op. Hij informeerde er naar maar kreeg helaas nul op request maar er zat wel een adres van andere website bij. Bleek een website in het oosten van het land te zijn. Hier op stond een grote keuze aan rubber kleding op, broeken, waadbroeken en andere kledij en en een enorme collectie aan rubberen laarzen . Variërend van kuitlaarzen tot rijlaarzen en ook lieslaarzen. Stef stuurde meteen even een mail en kreeg een vriendelijk antwoord terug dat hij welkom was om te komen kijken maar dat ze maar beperkt open waren.  Hij maakte een afspraak. Brad zou mee gaan maar helaas gooide werk roet in het eten. Dus Stef vertrok die ochtend alleen met de auto richting het oosten. Het bedrijf bleek op een klein industrie terrein te liggen. Hij parkeerde de auto en liep naar een deur toe. Hij drukte op intercom en vriendelijke stem zei dat ze de deur open zouden maken.

Stef kwam binnen en hij rook rubber. Heerlijke geur die zijn pik deed opbollen. Een jonge man met mooi kaal geschoren hoofd kwam op hem af en stelde zich als Mike voor. “ kan ik iets te drinken voor je halen? En hij noemde wat opties. “ koffie” graag zei Stef.  Loop maar meteen mee naar de showroom “ zei Mike . Stef liep achter hem aan ze liepen via kleine gang naar grote lichte ruimte met ramen. Aangenaam warm en tot Stef  zijn grote opwinding een hele wand volmet rubber laarzen en kledij. “ kijk vast even rustig rond” zei Mike dan haal ik even de koffie. Stef liep rond en zag al paar hele hoge lieslaarzen hangen waar hij heel erg blij van werd. Verder stonden er ook nog andere mooie hoge laarzen op de grond en hij keek ook even bij de rubberen jassen .


Mike kwam terug met twee bekers koffie en na wat gezellig geklets kwam hij ter zake “ waar kan ik je mee helpen “  “ nou ik zoek eigenlijk paar mooi en stevige en hoge lieslaarzen” zei Stef.. “ voor werk ? Of andere zaken ? Vroeg Mike zonder blikken of blozen. “ andere zaken” antwoord Stef. Mike liep meteen naar de lieslaarzen toe en trok tot Stef zijn verbazing meteen de lieslaarzen van het rek waar hij al naar had staan kijken. “ als je iets goeds wilt en toch ook stevig en mooi, neem dan deze “  Hij overhandigde Stef de Lieslaarzen” deze heb ik zowel in groen als in zwart maar ik vind de zwarte mooier “ zei Mike. “ wat is je maat ? “45 “ antwoorden Stef. “Mooie maat maar dan loop ik even naar achteren want deze zijn jouw dan te klein “ Mike liep weer even weg en kwam terug met grote doos. Hij trok deze open en hij haalde er twee glimmende lieslaarzen uit. “ precies wat ik zoek’ zei Stef. “Pas ze maar “ en Mike gaf ze aan Stef.  Stef trok snel de schoenen uit en trok de lieslaarzen aan. Ze gleden makkelijk aan en helemaal omhoog precies zoals hij het wilde. Strak rond het kruis en de billen. Tenminste dat zag hij in de spiegel die dicht bij stond. “ mag ik een paar foto’s maken ? Vroeg hij aan Mike . “Ja zeker zal ik ze anders even maken ? Dat liet Stef zich geen tweede keer zeggen en Mike schoot paar foto’s. “ Misschien  moet je er nog een mooie rubber jas bij aan doen “ zei Mike en hij liep even naar rek toe. Hij kwam terug met mooie lange zwarte rubberen jas. Stef trok deze er bij aan en de combinatie maakte hem echt knetter geil en hij probeerde zijn dikke bobbel te verbergen . Wat niet echt lukt.. maar Mike keek alleen maar blij en zei’ Volgens mij is dit de goede combinatie als ik het zo zie. Stef beaamde dit en gaf aan dat hij deze wilde kopen. “Prima , is er nog iets anders ? “ Stef keek nog even rond en liet zijn oog vallen op een paar hoge rijlaarzen. Die had hij ook nog niet. Mike liep terug en kwam wederom terug met grote doos en liet hem deze passen. Stef zijn pik was al hard maar werd hier door nog harder. “ ja doe deze er maar bij “ prima ‘ sprak Mike lachend.  Stef rekende af en ze keuvelde nog wat en hij liep daarna met 2 grote dozen en tas terug naar de auto. 

Stef wilde weg rijden toen hij belletje kreeg van Brad. Of hij geslaagd was maar hij wilde ook even overleggen want er was wat crisis op het werk en hij vroeg of hij het erg vond als hij een nacht weg bleef. Dit gebeurde wel eens vaker en Stef zei dat prima was. Toen zei Brad opeens ‘ waarom neem je niet een contact op met bootwanker ? Die wonen toch in het oosten ? misschien kan je even bakkie koffie doen. “ goed idee “ zei Stef “ kan ik meteen even de spullen laten zien” Moet je zeker doen zei Brad lachend. Stef stuurde Bootwanker een appje en een foto. Hij reageerde meteen “ top laarzen en ja als je toch hier in het oosten bent ben je van harte welkom’ wij zijn vrij vandaag en paar nieuwe laarzen zien we altijd graag” Hij kreeg het adres door en Stef reed hier naar toe. Was niet eens zover eigenlijk. Omdat hij niet wist of het handig was om met laarzen aan binnen te komen lopen nam hij alles maar in de dozen mee. Blijkbaar zagen ze hem aankomen want de deur ging meteen open. Stef zag daar Bootwanker staan in lange gele rubber jas keurig gesloten met daaronder zwarte rubberen laarzen.  Stef liep naar binnen.  Hij werd met stevige zoen begroet. Hij liep naar binnen en ook Frank stond daar klaar in zijn hoge lieslaarzen die hij de vorige keer ook droeg en ook nu weer verder naakt. Zijn pik stond mooi recht vooruit. Ook hij begroette Stef met stevige kus en even een tong. Stef pakte meteen  zijn harde pik en kneep er flink in. Frank kreunde lekker. Kom binnen en hij werd in een gezellige kamer binnen gelaten. “Wacht even “ zei Stef “ eerst even gepaste kleding aan. En hij liep terug naar de gang en trok snel al zijn kleding uit. Hij pakte de rubberen jas en hij trok de hoge zwarte lieslaarzen aan.Zijn pik knalde omhoog en zijn ballen trokken strak toen hij hij het rubber op zijn lijf en tegen zijn kont aan voelde glijden. Hij liep terug de kamer in en beide heren veerde op van de bank. Ze gingen om hem heen staan en begroette hem nog een keer. Maar nu begonnen de heren met tongen en stevig. Voelen. Hij voelde hoe Bootwanker en Frank zijn kont en pik masseerde. Hun laarzen gleden over de zijne. Het rubber piepte geil.


Stef gleed met zijn handen over hun billen en kneep in hun pik en ballen. Hij gleed tussen hun billen en voelde hun natte gaatje. “ wat een top lieslaarzen” zei Bootwanker. “Daar willen wij meer van gaan genieten” en ze duwde Stef de kamer weer uit en ze brachten hem naar hun slaapkamer . Daar lag op bed een groot zwart rubber laken en er omheen stonden div laarzen. Ze duwde hem op bed en begonnen allebei aan een kant van de laars te likken, en dan tongde ze elkaar en dan weer langzaam likkend omhoog. Daar begonnen ze om en en om met Stef te tongen. En ondertussen masseerde ze zijn pik en ballen. De geur van rubber en de mannen was overweldigend geil . Stef zijn pik stond keihard en hij wilde net zoals de vorige keer nog maar een ding. Deze gelaarsde mannen neuken. Hij Draaide zich om en trok Frank naar zich toe en zette hem weer als een hondje neer. Hij keek naar zijn gaatje. Bootwanker zag meteen wat hij wilde en hij pakte snel een flesje met glijmiddel en hij smeerde Stef zijn pik in en smeerde wat in het gaatje van Frank die zachtjes kreunde en wachte op wat komen ging. Bootwanker keek Stef aan en knikte geil. En hij zag hoe Stef zijn pik in stelling bracht bij Frank. Hij gleed eerst paar keer tussen zijn billen heen en weer. Daarna duwde hij zijn eikel in Frank zijn gaatje. HiStef Egon langzaam in Frank te rijden. Eerst rustig en daarna harder . Hij wisselde zijn tempo af en j wacht even en voelde hoe Frank zijn gaatje rond zijn lul aantrok alsof hij zijn harde  pik naar binnen zoog. Stef duwde gestaag verder en genot wederom van Frank zijn strakke en pulserende gaatje. Frank kreunde wellustig ondertussen trok Bootwanker zich af en keek naar hun. Stef begon Frank rustig te neuken. Hij verhoogde zijn ritme langzaam tot hij een stevig tempo had. Zijn ballen kletste tegen hem aan en Frank kreunde en hijgde onder hem hun beide lieslaarzen gleden over elkaar wat heerlijk geil piep geluid op leverde. Hierdoor werden de heren nog geiler. Stef pompte stevig door en voelde hoe zijn ballen zich langzaam samen trokken. Hij nam tempo terug maar dat hielp niet en hij ging door.. Hij voelde zijn lading opzwellen en spoot onder stevige kreun Frank zijn gaatje vol. Hij bleef nog even in Frank zitten en trok zich daarna terug. Bootwanker keek geil toe en ook hij zat blijkbaar tegen een lading aan. Maar Stef keek naar hem en zei “ nee laarzenvriend hou dat even vast, die lading ga je lozen als ik je neuk” Frank draaide zich om “ ja laat Stef dat doen” . Stef moest even op adem komen en ze tongde weer even en genoten even van het likken van de lieslaarzen.  Frank en Bootwanker ruilde van positie en ook Bootwanker presenteerde zijn gaatje. Deze was al nat van glijmiddel. Stef zijn pik stond wederom rechtop en gleed wederom heerlijk naar binnen.  Stef begon ook Bootwanker in rustig tempo te neuken alleen hier gleed hij wat vaker bijna in en uit. Hij verhoogde ook weer zijn tempo en hoorde Bootwanker stevig steunen en hijgen. Omdat die de tweede neukbeurt was kon Stef wat langer door gaan. Hij pompte stevig in Bootwanker.  Hij voelde hoe zijn Gaatje pulseerde en hun rubberen lieslaarzen piepte zachtjes op elkaar. Stef voelde in  keer een grotere sensatie in de buurt van zijn kont en voelde hoe een gehandschoende  rubber vinger in zijn gaatje glad. Hij zag hoe Frank heerlijk in zijn kontje hem masseerde. Dit had als effect dat zijn pik nog harder werd. Bootwanker merkte dat ook en kreunde noch harder. “ oh ik wil komen. Oh ik wil komen fluisterde hij. Stef voelde dit ook en pompte even stevig door. En toen opeens onder een stevige kreun en “ oh.. ik kom in je “ spoot Stef een dikke lading zaad in Bootwanker. Bootwanker, voelde dit en kreeg op hetzelfde moment ook een spontaan orgasme en spoot dikke lading zaad op het rubber laken.. daarna zakte ze op elkaar op het laken. Laarzen nog steeds op elkaar en en Frank zijn vinger nog steeds in Stef zijn kont.  Mmmmmmm heerlijk dit soort spontane ontmoetingen sprak Stef hijgend..”  Dat vinden wij ook “ sprak Bootwanker en Frank beaamde dat glimlachend… “ maar zullen we hierna even douchen en dan die koffie doen ? Vroeg Bootwanker lachend waar daar kwam je voor….

981 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.