Paul en een weekend Berlijn (3)

'Jezus, dat zijn geile dingen die jij daar beleefd hebt Paul' zeg ik. 'Jazeker, nooit verwacht dat mijn voetbalkameraden biseks lekker zouden vinden' zegt Paul. 'Maar ook zo bijzonder dat het jullie allemaal lijkt te overkomen?' geef ik aan. 'Ja serieus, het is allemaal echt gebeurd' zegt Paul. 'Dat worden leuke verhalen om op te schrijven en openbaar te maken op Homo.nl' zeg ik. 'Mijn toestemming heb je, ik lees ze soms wel eens en had gezien dat je de laatste tijd niets meer gepubliceerd hebt' zegt Paul 'erg jammer'. 'Tja, ik heb mijn account laten verlopen, maar ik zal binnenkort een nieuwe aanmaken' zeg ik 'en dan schrijf ik de verhalen zodat je nog zelf een keer kan genieten'. 'Ja met m'n sokken aan, voeten op tafel, onderuitgezakt zitten en rukken' zegt Paul 'heerlijk moment voor als ik alleen thuis ben'. 'Hoewel ik liever weer een keer met jou op de bank of in bed wil spelen' zegt Paul, 'lekker geil elkaar pijpen'. 'Ja man' mijmer ik. 


'Maar goed, wij liepen dus na het avontuur op het toilet terug naar Gerben en Jochem' zegt Paul en die vroegen zich natuurlijk af waarom wij zolang weg waren geweest. 'Die slungelige man die na jullie naar binnen liep, kwam zelfs nog eerder terug' merkt Gerben op. 'Hebben jullie meer uitgevreten dan alleen maar pissen?' vraagt Jochem. Paul kijkt hem aan en zegt 'wat insinueer jij nou?' Paul begint te lachen. Net als Marnix en Jochem. Gerben staat erbij te kijken met vragende ogen. Paul kijkt Marnix aan, Marnix kijkt naar Gerben en Jochem. 'Nou, ik heb daar zojuist wel iets erg geils beleefd' zegt Marnix. 'Ik zie het zaad nog in je snor zitten' lacht Jochem hem toe. 'Wat? Hoe? Doe eens normaal! Wat is er gebeurd daar?' vraagt Gerben. 'Nou die slungelige man heeft zich door mij laten neuken' zegt Paul 'en is klaar gepijpt door Marnix'. 'Wat? Serieus?' vraagt Gerben met grote ogen, 'hebben jullie serieus vluchtige gay seks gehad op het toilet?'. Paul en Marnix knikken bevestigend. 'En gisteren heb ik Paul gepijpt' zegt Jochem. Gerben is te verbouwereerd om te reageren. Hij weet niet wat hij moet zeggen. 'En ik dan?' vraagt Gerben 'wanneer mag ik een keer meedoen dan?'. 'Wil je dat' vragen de heren in koor. 

Gerben begint te blozen. 'Nou, ik laat me wel eens peggen door mijn vrouwtje en die stimulatie van de prostaat is hemels' zegt Gerben 'ik ben wel benieuwd hoe het  voelt om echt warme, harde pikken in mijn kont te voelen?'. De heren kijken elkaar verbaasd aan. 'Laat jij jou serieus nemen door moeders de vrouw? vraagt Jochem. 'Euhm, ja sorry ... het is echt super geil' zegt Gerben. 'Dus jij gaat lekker op je rug liggen, benen omhoog, dildo in je reet en hoppa, je laat je neuken voor god en vaderland' zegt Paul. 'Euhm, zo klinkt het wel heel erg goedkoop' zegt Gerben, 'maar zo'n dildo in je anus die je prostaat stimuleert is voor ons beide een enorm opwindend spel'. 'Kom ...' zegt Gerben en loopt naar de lift. De heren volgen hem en ze lopen mee naar de kamer van Gerben en Marnix.

'Zin?' vraagt Gerben, 'ik ben er klaar voor om mijn kont aan jullie te laten zien en te ervaren hoe het is om door mijn voetbalmaten te worden geneukt. 'Uitkleden' commandeert Gerben. De heren kleden zich uit en staan naakt voor Gerben. Die bekijkt het vlees wat hij voor zich heeft staan. 'Nou, hard maken die handel' zegt Gerben. 'Pijp ons maar hard' zegt Jochem. Gerben knielt voor hem neer en neemt de slappe pik van Jochem in zijn mond. Hij maakt een slurpend geluid terwijl hij Jochem pijpt. Jochem zijn pik wordt hard. 'Damn ... ook jij pijpt heerlijk' zegt Jochem. Het aanblik van een pijpende Gerben maakt dat Paul en Marnix inmiddels ook weer op volle sterkte in de kamer staan. 'Godsamme' zegt Gerben 'wat een flinke apparaten'. Hij begint zich uit te kleden terwijl hij voor het bed staat en de heren voor hem staan. Gerben is de blonde kalende man, heeft een buikje, is donker behaard en zo lijkt het een getrimde schaamstreek en een flinke kale balzak. Zijn pik is lang, dik, hard en heeft een kromming naar links. Er glinstert een druppel voorvocht op zijn eikel. Hij laat zich achterover op het bed vallen en gooit zijn behaarde benen in de lucht. Met zijn handen haalt hij zijn behaarde billen uiteen. De heren zien een roze, vochtige kringspier. Pulserend. 'Klaar om gebruikt te worden' kirt Gerben. Jochem knielt aan het voeteneind van het bed en ruikt aan het kontgaatje van Gerben. 'Hmmm, lekker geil' zegt Jochem en begint met zijn tong het kontgat te bewerken. Gerben kirt, 'godsamme lekker hoor die zachte, natte tong van je', 'wie wil er nu ruiken en likken'. Marnix neemt plaats voor de behaarde kont van Gerben en duikt gelijk richting zijn kontgat. Zijn tong verdwijnt diep in het gat en roteert over de kringspier. Gerben geniet en houd zijn benen hoog door zijn handen in de knieholtes te houden. Als laatste neemt Paul plaats voor de heerlijk, behaarde kont van Gerben. 'Zo dat is al goed nat' zegt Paul 'dan glijden onze pikken zo lekker naar binnen'. 

Een voor een neuken ze Gerben hard. Gerben geniet zichtbaar. Zijn pik is knetterhard. De heren volgen elkaar op. Het kontgat maakt een pulserende beweging. 'Lijkt me geil dat ik klaarkom in je kont en dat de volgende het dan overneemt' zegt Jochem. 'Doe maar' zegt Gerben. Jochem laat zijn pik in het kontgat van Gerben glijden en neukt hem voorzichtig. Na een paar stoten versnellen zijn ritme van stoten en de ademhaling. Je ziet zijn balzak optrekken en al kreunend spuit Jochem zijn zak leeg. Het kontgat pulseert en er loopt wat sperma uit. Marnix duwt het weer naar binnen met zijn eikel. Hij kreunt en spuit naar twee keer stoten ook zijn lading in het kontgat van Gerben. Nu is het de beurt aan Paul. Terwijl hij zijn grote, dikke pik naar binnenduwt, voelt hij dat het zaad van zijn voorgangers als glijmiddel werkt. 'Godsamme dit is een grote' kreunt Gerben en begint te kreunen op het stoten van Paul. Paul hangt over Gerben heen en begint hem te tongen. 'Zal ik je aftrekken terwijl ik je neuk?' vraagt Paul. Gerben sluit zijn ogen en zegt 'dit is zo focking geil, doe maar'. Terwijl Paul op een rustig ritme het kontgat van Gerben neukt, trekt hij aan de pik van Gerben. 'Ik ga komen, ik ga komen' kirt Gerben en spuit zijn ballen leeg over zijn buik. Paul verhoogd het tempo en zijn ademhaling. Hij stoot hard in het kontgaatje van Gerben. Je hoort het soppende geluid en dan de kreet 'ik kom'. Ook Paul spuit zijn lading zaad in het kontgat van Gerben. Voorzichtig trekt hij zijn pik terug. Alle drie de heren kijken naar het pulserende kontgat en de hoeveelheid zaad die naar buiten lekt.

Jochem duikt er als eerste naar toe en likt met zijn tong wat zaad uit de bilnaad van Gerben. Ook Marnix en Paul likken de bilnaad. Gerben komt overeind zitten en wrijft  met zijn vingers over zijn behaarde buik. Hij brengt de met zijn eigen zaad besmeurde vingers naar zijn mond. 'Groepstong?' vraagt Marnix. De heren komen bij elkaar en beginnen elkaar heftig te zoenen. Het warme zaad wordt verdeeld. En de 'oh wat smaakt dit romig' en 'wat was dit geil en lekker' wisselen elkaar af. 'Dit was een mooie belevenis van een weekend Berlijn' zegt Gerben 'ik had dit nooit durven dromen'. 'Ik vond het ook een openbaring' zegt Jochem. 'Ik ook' zegt Marnix. 'Op de vriendschap makkers' zegt Paul. Ze kijken elkaar aan. Geven elkaar een zoen. 'Ik ga douchen' zegt Gerben en verdwijnt richting de badkamer. De rest volgt ... 

937 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.