Onverwacht training geven

Geplaatst door: bell-g op 15-01-24

Onderstaand is een fantasie over mijn daadwerkelijke werk


Onverwacht training geven


Ik werk als front office medewerker bij een hotel. Mijn werkgever heeft elders een nieuw hotel gebouwd en een van de supervisors bij ons gaat daar een week naar toe om personeel in te werken in de hotel systemen. Maar er moet ook een front office medewerker mee en die keuze is gevallen op mij. En dan moet je bedenken dat mijn supervisor een leuke jongen van 26 is en ik ben 28 jaar ouder, ik kon zijn vader zijn, terwijl er meerdere jongere collega’s zijn. “Nee, maar jij hebt een bepaalde manier van omgaan met gasten wat we graag willen zien”. Okay, dus wij gaan met ons tweeën naar het nieuwe hotel. Je verwacht dan ook 2x een eenpersoonskamer of een tweepersoonskamer met 2 aparte bedden, maar nee mijn supervisor, we zullen hem maar Niels noemen, had blijkbaar een kamer gepland met een tweepersoonsbed. Ik zeg zo tegen hem: “wil je me hiermee wat vertellen ofzo?” Hij werd een beetje verlegen en er kwam een voorzichtig “ja” uit zijn mond. "Hmmm", dacht ik bij mezelf. Ik loop naar hem toe en leg mijn hand achter zijn hoofd en begin hem rustig te zoenen, eerst alleen op de lippen maar snel hebben onze tongen elkaar gevonden. 


Ik kon mijn geluk niet op, ik val op jongere jongens, en nu een van de lekkerste collega’s sta ik nu mee te zoenen. Maar mijn geluk was nog niet op. “Ik heb hier vanaf de allereerste dag al naar verlangd maar nooit iets durven te zeggen omdat je een relatie hebt, maar nu je vrijgezel bent, wilde ik het proberen.” Zei hij. “Ooh jongen toch, ik heb hier ook vaak van gedroomd.” Al zoenend kleedden we elkaar uit en ik zag zijn lekkere onbehaarde lichaam. Hij heeft de uitstraling en het lichaam van een 18-jarige, hij moet zich ook altijd legitimeren als hij alcohol koopt en dan geloven ze hem nog niet. En daar mag ik lekker aan zitten. Ik bekijk hem eerst goed en besef me dat ik de gelukkigste man op aarde ben. Daarna begin hem te betasten en weer te zoenen en langzaam ga ik via zijn tepeltjes naar beneden naar zijn navel en verder naar zijn pik, die een redelijk formaat heeft van 16 cm. “Hmm” klinkt er als ik hem in mijn mond neem en ik voel hoe de geilheid bezit van hem neemt. Om te voorkomen dat hij te snel klaar komt draai ik hem om, om zijn smalle kontje te bewonderen en oh, wat is dat een lekker rond bol kontje. Ik begin hem te likken en zijn sterretje lekker nat te maken en als ik denk dat die nat genoeg is, druk ik voorzichtig een vinger in. "Hmmm, dat is lekker", kreunt hij. Hij is nog redelijk krap. “Wacht even”, zegt hij, “ik kom voorbereid”, en hij haalt een potje massageolie tevoorschijn. Ik doe wat op zijn rug en billen en ik begin hem zachtjes te masseren, waarbij ik iedere keer als ik over zijn billen ga, mijn vinger door zijn bilspleet gaat en ik na een paar maal mijn vinger in zijn sterretje steek. En dan er nog een bij. Hij kreunt van genot “hmmmmm, ga door”. En na zijn kontje lekker gemasseerd te hebben draai ik hem om en begin zijn harde pik te masseren en af te trekken. Dit in combinatie met gepassioneerd zoenen maakt hem zo opgewonden en hoerig dat hij zijn benen optilt en zijn kontje vrij komt. “Ik wil je in me, ik wil je gezicht zien als je me neukt”. Ik laat me dat geen tweede keer zeggen en voel met mijn vingers of hij mijn 18 cm wel makkelijk kan hebben en hij kreunt nog harder: “neuk me, ik wil het ik, ik moet hem voelen” waarop ik mijn eikel zachtjes tegen zijn sterretje aanzet en voorzichtig naar binnen duw, eerst de kop en als ik hem weer zoen voel ik mijn pik helemaal in hem verdwijnen.


En zodra mijn pik zijn prostaat bereikt zie ik aan zijn ogen dat ik goed zit en begin hem zachtjes te neuken. Hij is helemaal in extase en begint steeds harder te kreunen. “Oh, heb ik weer, een kreuner”. Dat vind ik zo geil dat ze zo luid zijn. Na een tijdje missionaris draai ik hem op zijn zij en neuk hem verder en dieper dan eerder. En hij kreunt harder en harder. Als ik dan mijn pik uit hem haal blijft zijn kontje nog lekker openstaan, hij voelt er aan en is helemaal blij. “Dit is zo geil, wil je me elke dag zo neuken?” vraagt hij buiten adem. Tsja, dat wil ik wel. Ik draai me op mijn rug en het wordt tijd dat we het lekker afmaken voor nu. Hij komt bovenop mij zitten en ik zie weer dat genot op zijn gezicht bij de penetratie. En terwijl hij mij berijd begin ik aan zijn pik te trekken en ik voel dat hij gaat komen. Zijn kreunen geeft dat ook aan, waarop ik hem op til om zijn pik in mijn mond te krijgen, ik heb zijn pik net in mijn mond en daar komt zijn zaad al. Hij spuit en blijft spuiten. 4, 5, 6 stralen krijg ik in mijn keel gespoten en ik slik alles door. Daarna leg ik hem op zijn rug en neuk hem weer terwijl ik hem zoen. En op het moment dat ik klaar kom en zijn kontje vol spuit, kijk ik hem recht in het gezicht en ik zie puur genot op zijn gezicht. Uitgeput, moe en voldaan glij ik van hem af en we beginnen weer te zoenen terwijl mijn zaad uit zijn kontje loopt. In elkaars armen vallen we in slaap.

1813 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.