Onverwachte trio

Geplaatst door: enschede1985 op 15-01-24

Eind 2022 besloot ik om maar weer eens te gaan daten met mannen. Dit had ik al ongeveer 4 jaar niet meer gedaan. Via de chat was ik in contact gekomen met iemand en na wat gepraat besloten we dat we beide wel zin hadden in sex die dag en van het een kwam het ander. Omdat het ons beide goed beviel bleef het niet bij 1 keer, en over een periode van een paar weken hebben we regelmatig gedate.

Op een dinsdag eind februari kreeg ik een berichtje van deze man, of ik zin had om die middag te komen. Ik was vrij, had niks te doen, dus het was een aanbod wat ik natuurlijk niet af sloeg. Ik snel onder de douche, lekker helemaal schoon en fris. Kontje lekker gespoeld en op weg naar mijn date. Eenmaal aangekomen lagen we al snel op bed. Hij vind het heerlijk om mij te masseren en mijn lichaam te strelen. Wat ik natuurlijk helemaal niet vervelend vind. Zodoende lag ik al snel weer op mijn buik en gingen zijn handen lekker over mijn lichaam. Heerlijk die warme massageolie die over mijn lichaam word verdeeld. Nadat mijn schouders en onderrug aan de beurt waren geweest, was hij nu bij mijn billen aangekomen. Heerlijk stevig werd er in mijn billen gekneed, en regelmatig een vinger langs mijn ster. En die vinger kwam steeds vaker en vaker, en niet meer alleen er langs, maar ook erin. En 1 vinger werden ook al snel 2 vingers. En ook vrij snel werden die vingers zijn tong. Heerlijk werd ik gerimt en ik hoorde aan zijn geluiden dat hij ook aan het genieten was van mijn kont. Door het genieten weet ik niet helemaal zeker of mijn beleving van tijd correct is, maar na ongeveer 10 minuten werden er wat speeltjes bij gehaald. Ik werd heerlijk verwend met verschillende formaten dildos en vibrators. In het begin drukte mijn kont de dildos nog naar buiten, maar op het eind was ik zo ontspannen dat hij ze los kon laten en ze bleven lekker zitten.

Na enige tijd vroeg hij aan mij of ik ook in zou zijn voor trios. Normaal zou ik hier niet zo snel in meegaan, maar ik was zo geil en ik vertrouw hem zo, dat ik zei dat ik daar wel in voor zou zijn als hij iemand wist. En blijkbaar wist hij zeker iemand. Want nadat ik ja had gezegd, kreeg ik een plug in mijn kont en begon hij iemand te appen, en binnen een paar minuten stond deze man al aan de deur. (zou het gepland zijn? hahaha). Inmiddels had ik toch wel wat spanning opgebouwd over wat en wie er zou komen, en lag ik op bed te wachten. De deur werd open gedaan, ik hoorde ze praten in de woonkamer, het duurde maar en het duurde maar.

Toen hoorde ik hem de slaapkamer binnen stappen, en draaide ik mijn gezicht naar hem toe. En het enige wat ik kon uitbrengen was ohhhh. Ik zie 1 naakte pik met een man eraan op mij af komen lopen. En ik ze beide mannen glimlachen om mijn reactie. De nieuwe man wist blijkbaar wie ik was, want hij heeft mij meerdere keren benaderd op de chat, maar ik reageerde nooit omdat hij niet in de leeftijdcategorie valt wat ik eigenlijk zoek. En ook hij is een groot fan van mijn kont.

Hij liet er geen gras over groeien, en in plaats van een gebruikelijk hand bij het aan elkaar voorstellen, was ging hij direct op mijn kont af. En wat vond ik dit geil. Het was direct duidelijk waarvoor hij was gekomen. De plug werd uit mijn kont gehaald, en ik hij begon mij te verwennen met zijn tong. En zijn tong werd een vinger, werden 2 vingers, werden 3 vingers. Ik vond het heerlijk om te voelen hij mijn kut verder en verder open ging. Zijn vingers werden vervangen door de vingers en tong van mijn oorspronkelijke date, en hij kwam zelf voor mij staan met zijn heerlijk grote pik voor mijn gezicht. Ik probeerde hem zo goed mogelijk te pijpen, maar ik heb geen ervaring in het pijpen van zn grote pik. De heren veranderden weer van positie, en ik hoorde de verpakking van een condoom open scheuren. Er ontstond lichte stress. Ik was al wel vaker geneukt, maar nog niet eerder door zn grote en dikke pik. Kon ik dit wel hebben?? Ik zou het snel genoeg merken.

Ik kreeg een lekkere klodder glijmiddel mijn kont, en ik voelde hoe hij zijn pik tegen mijn ster plaatste. Zo goed als ik kon probeerde ik mezelf te ontspannen, en langzaam voelde ik hoe hij naar binnen kwam. Ik zat te wachten op die pijnscheut die elke moment zou komen. De pijnscheut die nooit kwam. Heerlijk voelde ik hoe zijn pik langzaam naar binnen drong, en weer naar buiten. En langzaam werd dit ritme verhoogd. Ik genoot. Natuurlijk was het wel gevoelig als ik zijn pik diep in mij voelde, maar dit is een heerlijk gevoel. Heerlijk werd ik op doggystyle geneukt. (zie het filmpje in mijn profiel). Zijn ritme werd sneller en sneller en sneller. Tot hij zich voorover liet vallen, zijn pik diep in mij. Zijn arm ging onder mijn keel door en hij trok zijn arm aan. Terwijl ik half gewurgd werd begon hij het ritme weer op te voeren. Wat was dit een heerlijk gevoel. Hij gebruikte mijn precies waarvoor ik daar was. Als sexobject. Mijn lichaam was even voor hem. Hij rolde ons samen op zij en neukte mij op die manier. Hij ging op zijn rug liggen en liet mij op zijn pik rijden. En we eindigden weer op in de positie waar ik op mijn knieen voor hem zat. Hij neukte mij nu op volle toeren tot hij zijn pik uit mij trok, het condoom van zijn pik trok, en hij, zichzelf aftrekkend, zijn zaad over mijn ster spoot.  Ik voelde zijn lekkere zaad tegen mijn ster en over mijn kont komen. En op hetzelfde moment hoorden we mijn oorsponkelijke date naast ons ook klaar komen. Wat was dit heerlijk.

Zoals ik al zei, ik was daar als sexobject. Nadat ze beide waren klaar gekomen, gingen de heren douchen. Ik op bed achter blijvend, wachtend op mijn beurt. Terwijl ik eindelijk onder de douche stond, werd er uit de kamer een dankjewel en tot de volgende keer geroepen, en weg was mijn neuker. Ik besefte me op dat moment hoe geil ik dit vond. Iemand die ik niet ken, komt de kamer binnen, binnen 5 a 10 minuten ligt hij mij te neuken als een gek, en wanneer hij klaar is krijg ik nog net een dankjewel. En ik wist nog steeds zijn naam niet. Na het douchen besprak ik nog even de date met de man waar het mee begon. Hoe we beide hadden genoten dat er iemand bij was gekomen. We namen afscheid en met mijn hoofd in de wolken ging ik naar huis.

Eenmaal thuis aangekomen heb ik mezelf heerlijk afgetrokken (dit hoeft voor mij niet tijdens de date te gebeuren, aangezien ik wil dat de ander van mij kan genieten. Ik geniet in mijn hoofd van deze onderdanigheid, en mijn fysieke genot komt later thuis wel). De volgende dag kreeg ik een bericht of ik het goed vond dat mijn telefoonnr aan deze man werd gedeelt, en of ik vaker contact met hem zou willen hebben. Natuurlijk vond ik dit goed. We hebben elkaar een aantal keer gesproken via whatsapp, helaas nog niet weer tot een date gekomen, maar deze komt zeer zeker binnenkort.

Ik hoop dat jullie van dit verhaal hebben genoten.

Feedback is altijd welkom!!

2399 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.