Sneeuw mutsje

Geplaatst door: snoepjevanweek op 16-01-24

Ik schrijf dit verhaal/sprookje/fantasie voor de lol. Kijken of van oubollig verhaal iets ondeugends kan maken. Sneeuw mutsje is uit paleis verjaagd. De koning(niet zijn vader) is jaloers  dat sneeuw mutsje beter uit ziet dan hem. Sneeuw mutsje trekt in bij de jager. Die had opdracht sneeuw mutsje achter te laten in het bos. Denk bij jager aan potente brede kerel zwarte baard en behaarde borst en armen. Sneeuw mutsje had hem als dank zijn kont aan geboden jager nam hem hard. Eigenlijk had koning hem naar de zeven geile kabouters willen zenden.  Die wisten wel raad met gratis huishouder en pijp sletje. Maar jager had hem gered van dat lot. Is sneeuw mutsje in gevaar ja de koning is op zoek naar hem. Sneeuw mutsje hoort op de troon eigenlijk. Dat zal koning willen voorkomen.


De koning zoekt vermomd zelf eerste stop huis van de zeven geile kabouters. Er is een thuis en die voelt de koning letterlijk. Wel glijmiddel geen condoom de koning komt in een stoot in hem. Hij hoort de kabouter gillen doet hem niks. Voor andere kabouters komen is de koning weg. Nee niks terug naar paleis wil sneeuw mutsje hebben. Die was bezig met bestijgen en niet van de troon. Nee bereed de jager zijn dikke pik als cowboy. Die kwam en kwam in sneeuw mutsje. Helaas is de koning in de buurt zal hij sneeuw mutsje vinden.

De koning treft tweetal aan ziet in neuken is lekker dus doet mee. Hoe ging verder de koning blijft op de troon. Sneeuw mutsje trouwt met de jager. En de zeven geile kabouters hoeven geen pijp sletje hebben genoeg aan elkaar.

990 keer gelezen

Score: 2
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.