Had hem ontmoet in de sauna (2)

Geplaatst door: dennygay op 16-01-24

Had hem ontmoet in de sauna (2)

Zo als afgesproken stond ik 3 dagen later weer om de zelfde tijd voor zijn deur en belde bij hem aan.
Het ligt in de gang ging weer aan en ik zag de schim van Bram door het raam naar de deur komen, hij deed open en zei kom binnen en je weet de weg.
Ik stapte binnen gaf hem net als de eerste keer een kus en liep naar de trap, "douche maar al vast ik kom zo zei Bram".
Ik ging naar boven en kleedde me uit in de bad kamer, op het kastje naast de was tafel stond het flesje poppers ik pakte het en stapte de inloop douche in en draaide de kraan open, de stoom kwam al van het stromende water af, ik draaide de dop van het flesje af en nam een lekkere snuif van het spul, deed het dicht en stapte onder de douche. Met een beetje hai gevoel genoot ik van de warme straal van de douche en had niet gemerkt dat Bram was binnen gekomen, met zijn naakte lijf kwam hij tegen me aan staan en kuste me.
Zijn handen begonnen me in te zepen en hij vergat echt geen plekje. Mijn tepels mijn pik en billen kregen de meeste aandacht even een vinger in mijn kutje. Mijn handen waren al bezig met zijn paal en ballen en ik ging gebukt om met mijn mond naar die plaats te gaan, en likte zijn geile eikel en nam zijn paal in mijn mond.
Hij was al helemaal stijf en er kwam wat voorvocht uit zijn pik, ik likte het op en ging verder met pijpen.
Bram trok me om hoog kuste me en duwde me onder de douche vandaan en droogde me grondig af en vroeg me of ik van speeltjes hield, ik knikt. Hij tikte me op mijn billen en stuurde me naar de slaap kamer, toen ik voor het bed stond lagen er wat spullen op het bed, een zwarte doek en touw en boeien en een buttplug en een paar dildo,s.
Ik keek Bram lachend aan, hij gaf me de poppers en "zei ga je gang en dan op het bed gaan liggen met je knieen op de grond".
Ik snoof een paar keer en ging op mijn knieen voor het bed zitten en mijn buik en hoofd op het bed, hij deed de buttplug in mijn kut met wat glijmiddel en liep toen naar de andere kant van het bed. Maakte aan iedere hand een stel handboeien vast.
De touwen zaten schijnbaar aan de bedpoten vast, hij trok mijn linker arm naar links en maakte de boei aan het touw vast, dat deed hij ook met de andere hand naar de rechter hoek.

Ik onder ging dit allemaal in een dromerige roes. Hij kwam op zijn knieen op het bed voor mijn hoofd zitten en boot zijn pik aan, ik deed gelijk mijn mond open en pijpte hem "nee hij neukte mijn bek hihi" na een tijdje trok hij zijn paal er uit en liep om het bed heen ging achter me staan en trok de buttplug er uit en smeerde glij middel op mijn kut, ik zag dat hij een dildo van het bed pakte en voelde het ding tegen mijn gaatje hij drukte maar niet verder, even niets en toen een tik op mijn billen.
Hij ging op me liggen met zijn armen voor mijn gezicht, toen maakte hij het flesje poppers open en hielt het onder mijn neus ik snoof 2x per neus gat. Hij zei doe nog maar eens en ik snoof nogmaals hij pakte het zwarte doekje dat voor me lag en deed wat van het flesje er in, ik was al heftig in een waas en kreeg toen het doekje voor mijn ogen en neus, ik rook de poppers en ik voelde me zo geil als nooit anders.
Ik voelde iets tegen mijn gaatje en dat ging er gelijk helemaal in en er uit en dat werd met een flinke snelheid herhaald. Op eens stopte dat en werd het stil om me heen ik snoof aan het doekje en bleef in een geile roes maar er gebeurde niets.

Op eens kreeg ik een paar tikken op mijn billen en kreeg ik een vinger in mijn kut en die ging even op en neer er weer uit even niets dan weer een tik op mijn kont en 2 vingers in mijn gaatje paar keer op en neer er uit en weer even niets. Er kriebelde iets over mijn rug van mijn hoofd naar mijn billen en toen weer die dildo er in en paar keer op en neer. Weer even niets tot ik iets tegen mijn lip gedrukt kreeg ik deed mijn bek open en kreeg een pik binnen die neukte mijn mond ( maar die was zeker niet de pik van Bram deze was veel dikker. Ik werd een tijdje in mijn bek geneukt en trok zich terug, weer even niets toen voelde ik weer iets tegen mijn mond gedrukt worden, ik weer mijn mond open en kwam er weer een paal in, ook deze was niet van Bram ? (wat gebeurd hier hihi) gelijk voel ik iets tegen mijn gaatje drukken en word ik van achteren ook geneukt, beetje weerstand maar hij ging er goed in en hij ver hoogde het tempo ook in mijn bek ging het nu flink te keer, ik snoof nog maar eens aan het doekje om in hogere sfeer te blijven de 2 neukers leefde zich lekker uit op mijn en op eens stopte het even, de heren hadden van plaats gewisseld en gingen gelijk verder.
Ik kreeg een flinke lading cum in mijn bek en om dat zijn paal diep in mijn strot zat kon ik niet anders dan slikken. Ook de gast achter me wilde van zijn zaad af, hij tikte een paar keer op mijn billen en daar door kneep ik mijn sluit spier en dat was genoeg om hem te laten komen. De doek werd van mijn hoofd getrokken, ik kreeg van de gast die ik had klaar gepijpt een kus en ze verdwenen uit de kamer mij afgewerkt achter latend, het doek lag nog naast mijn hoofd en ik snoof er aan de poppers waren uit gewerkt maar het rook gewoon nog lekker en ik bleef er wel erg geil van.
Terwijl ik nog lag na te genieten gebeurde er niets dat duurde best lang en lag ik te luisteren of er iemand kwam, ik dacht terug aan die keren dat ik in de sauna op het grote bed lag te wachten dat iemand me zou pakken en bleef dan ook vaak lang liggen en was dan niet vast gebonden hihi maar gewoon die geile spanning.
Ik lag zo in mijn gedachte dat ik nu niet merkte dat er iemand binnen kwam en merkte het pas toen er een hand op mijn kont tikte, ik schrok echt hihi. ik hoorde Bram zeggen " o ze hebben je blinddoek verwijderd dat moest niet. Ik keek om en zag achter Bram me en nog iemand anders staan die was ook naakt en was niet 1 van de vorige kerels.

Bram zijn vinger ging mijn kut in en toen hij die er uit haalde kwam er zaad mee naar buiten dat langs mijn benen liep.
Mmmm lekker geil zei Bram en liet de andere gast zijn vinger zien.
Werkt dat spul nog vroeg hij aan mij en wees op het doekje, ik schudde van niet waarop hij het flesje poppers open draaide en het doekje pakte en er weer wat op deed.
Ik vroeg hem om het flesje ook bij mijn neus te houden, hij keek naar de lul van de gast die er nu bij was komen te staan en zei ja dat heb je nu wel nodig en hij lachte.
Ik kon het formaat niet zien maar snoof snel een paar keer. Ik kreeg het doekje weer om mijn hoofd en lag daar hay te wachten, weer kreeg ik iets tegen mijn lippen, toen ik mijn mond open deed hoorde ik iemand zeggen verder open die bek. Dus ik wist daar komt iets groots brrrr.
En ja met moeite kwam dat ding in mijn bek en kreeg ik vrij snel kramp in mijn kaak hihi hij pompte nog een paar keer maar trok hem toch uit mijn mond.
Bram drukte zijn lul nu in mijn kutje en neukte even tot de ander kerel om het bed was gelopen en maakte toen plaats. Ik snoof aan het doekje en wachtte, eerst voelde ik de paal van Bram tegen mijn lippen en hapte toe (goede afleiding hihi) en hij begon lekker mijn bek te neuken terwijl ik de druk op mijn gaatje voelde die de andere gast uit oefende om in me te komen, ik snoof en voelde hem in me schuiven. Het deed geen pijp maar gevoelig hihi (beetje pijn dan hihi) hij zat er helemaal in en begon te neuken, briesen als een paard kwam hij op gang en ik snuivend aan het doekje vond het geweldig, onder tussen was Bram gewoon door gegaan met mijn bek te neuken.
Bij het zien dat mijn kut door dat ding gevuld werd spoot hij zijn cum achter in mijn keel en moedigde die gast aan me te neuken.
Wat ie dan ook geweldig deed, het werd met iedere stoot lekkerder en omdat zijn dikke paal mijn prostaat flink prikkelde kwam ik zonder dat iemand een hand aan mijn pik legde heerlijk klaar.

Bram lag voor me en begon me te tongen, op dat moment begon de neuker heftig te hijgen en te grommen en harder te stoten en kwam als en sunami in me klaar, ik wou zijn pik af likken toen ie uit me gleed maar ik lag vast en kon niets hihi. Hij smeerde zijn lul aan mijn billen af en liep naar de badkamer, Bram liep achter hem aan en deed de deur dicht. Daar lag ik dan met een ver open staande kut waar wat uit liep en een doek voor mijn ogen. Ik snoof nog wat, en bleef rustig op bed liggen ( ik kon niets anders hihi).
Na een tijdje kwam Bram alleen terug, ging achter me zitten en begon aan mijn kutje te likken en even later stond hij op en kwam tegen mijn billen staan zijn paal lag boven op de bil naad, hij ging langzaam op en neer over de naad steeds iets verder er tussen tot zijn eikel voor mijn open staande gaatje kwam toen drukte hij zijn paal naar binnen en neukte me lekker in mijn soppende ass. Het snuiven aan het doekje deed niet veel meer maar de geur die er nog in zat maakte me nog steeds super geil en ik drukte mijn kont steeds tegen zijn richting in tegen zijn buik aan. Hij kwam heerlijk klaar en waarna hij me los maakte, maar toen ik op wou staan moest hij me wel helpen mijn spieren van mijn benen waren nog steeds ontspannen en niet instaat me te dragen.
Bram tilde me op het bed en draaide me op mijn rug, ging tussen mijn benen zitten en begon me te pijpen, dat deed hij zo lekker dat toen ik met mijn tepels begon te spelen ik mijn zaad heerlijk in zijn bek spoot en uit geput in slaap viel.
Na een tijdje werd ik in een donkere kamer waker en lag er een deken over me heen.
Ik ben op gestaan (wat slapjes en lichte hoofdpijn). Liep naar de douche en ging lekker onder de warme straal staan, daar knapte ik van op zeg mmmm.
Toen ik weer aan gekleed was en beneden de keuken binnen kwam zat Bram daar aan een tafel koffie te drinken, ik kreeg ook een bakje en we kletste nog wat over een eventuele nieuwe afspraak, waarschijnlijk gaan we binnen kort samen naar de sauna.
Na een stevige kus, ben ik huiswaards gereden en lekker nog een paar uur mijn bed in gedoken mmmm

1680 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.