De oudere scheidsrechter

Ik was nog jong en met mijn team mochten we een internationaal toernooi spelen in Belgie. We sliepen in een grote sporthal.

Op vrijdag waren we aangekomen en na een warm welkom van onze Belgische gastheren maakten we het in de avond niet te laat. Er moest immers zaterdag gevoetbald worden.

De zaterdag stond in het teken van het voetballen. In totaal stonden er zeker 4 wedstrijden op het programma. 
Na de eerste wedstrijd winnend te hebben afgesloten begonnen we eind van de ochtend aan onze tweede wedstrijd. De scheidsrechter was een man van ik schat eind 40, begin 50 jaar. Tijdens de wedstrijd hadden we een hoop lol en maakten we grappen met de scheids. De wedstrijd was niet spannend, want wederom stapten we met een ruime overwinning van het veld.

Tussen de wedstrijden zat een hoop pauze. Na onze tweede wedstrijd stond ik met een teamgenoot naar een andere wedstrijd te kijken. De scheids die ons de 2e wedstrijd had gefloten kwam bij ons staan. We praten en lachten om grappen. Tijdens het lachen raakte de scheidsrechter mij soms aan, een hand op schouder, een hand rond me kin, een hand op mijn buik. Ik was een heteroboy en ik had er in het begin geen erg in, maar naar mate het vaker gebeurde vond ik toch wel een beetje gek. Het wond me ook wel een soort op die oudere scheids die een beetje aan me zat. Maar ik was hetero, dol op meiden van mijn leeftijd, het was gek en liet het gaan. 
Mijn teammaat ging drinken halen en ik stond daar nog met de scheids die herhaaldelijk mij toch bleef aanraken.

Ik moest naar het toilet en liep weg. Terwijl ik stond te plassen merkte ik dat de scheids me had gevolgd.  De scheidsrechter kwam naast de plasbak staan. Het was stil in de WC. Hij maakt nog een grapje waarbij hij mij weer aanraakte ditmaal op mijn billen. Hij kwam een beetje achter mij staan en zijn hand verschoof naar voren en streelde plots mijn pik. Ik wist niet zo goed wat ik moest doen, ik  had dit nog nooit meegemaakt. Hij legde zijn andere hand over mijn mond terwijl hij doorging met strelen. Hij fluisterde in mijn oor, geniet en vertel dit niet door. Terwijl hij mond afgesloten hield trok hij mij langzaam aan mijn pik. Ik begon wat te hijgen en de scheids sloot mijn mond en neus af met zijn grote hand. Er mocht immers geen geluid worden gemaakt. Binnen de kortste keren spoot ik de pisbak onder. De scheids genoot hiervan. 
Terwijl hij mijn pik in mijn broek stopte zette hij me tegen de muur, zijn hand rond me keel. Ons geheim zei hij, we doen dit snel weer en dan ga ik verder. Hij liet me los en liep weg. Ik stond in de war van wat mij net over komen was. Nooit gedacht dat ik dit geil zou vinden.....

2884 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.