Geen verhaal maar een vraag over locatie

Geplaatst door: bienjoyboy op 19-01-24

Hallo genotsgenieters,


Ik heb een vraag die me meerdere keren is gesteld en waar ik geen antwoord op heb. Maar als groep zijn er vast leden die er wel een antwoord op hebben en van die kennis kunnen we allemaal profiteren. Ik hoop dat dit geen misbruik is van deze verhalen-categorie maar dat dit leidt tot kennisuitwisseling en meer interactie.

Het is me opgevallen dat er best veel mannen zijn die oprecht en eerlijk willen ontmoeten en afspreken, maar dat beide niet kunnen ontvangen. In de zomer bestaat de mogelijkheid om naar een mannen-naaktstrandje of iets dergelijks te gaan om daar kennis te maken, elkaar te verkennen en eventueel te genieten. Maar in de winter bestaat de mogelijkheid om buiten af te spreken praktische gezien niet. Hoe gaan jullie hier mee om? Waar ontmoeten jullie elkaar in de koude maanden? En hoe regel/organiseer je een ontmoetingslocatie? In mijn geval geldt mijn vraag voor regio Amsterdam, maar er zijn vast ook mensen met ideeën voor andere regio's. 

Nogmaals hoop ik dat niemand dit als misbruik ziet. Mocht dit wel het geval zijn, laat het me dan weten zodat ik deze oproep kan verwijderen. Ik vertrouw er op dat we met elkaar dergelijke vragen/euvels kunnen oplossen.

Hartelijke groeten van Nico 

Ik kreeg binnen als antwoorden/tips:
- sexbios

2673 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.