Franse vakantie 3

Geplaatst door: rock-roll op 19-01-24

Thuis had ik gezien dat er een mooie kampeerplaats op mijn route lag en ik had al besloten om er een dag of wat door te brengen, genietend van de rust in de mooie natuur.

Op weg naar die plaats passeerde ik door het dorpje dat enkele km van dat gebied lag. Ik deed er inkopen voor een paar dagen en trok dan naar de kampeerplaats.
Weer had ik enkel sokken, bottines en kort, licht loop shortje aan, vanwege de hitte en ook wel omdat ik het leuk vond om zo te reizen.
Ik wandelde door de hoofdstraat en werd nagefloten door enkele jongelui. Ik draaide me om en wierp ze een kushandje toe waarop de kereltjes in lachen uitbarsten.
Op het kampeer terrein bleek ik helemaal alleen te zijn, dus bottines, sokken en shortje uit alvorens ik de tent opzette.
Lekker naakt in de mooie natuur, heerlijk.
's Avonds maakte ik een kampvuur in de voorziene vuurkuil en genoot van de natuurlijke stilte.
Voor ik het wist, ze moeten ongelofelijk stil zijn geweest, stonden 3 figuren in het licht van het kampvuur.

"Mogen we erbij komen?" zei er een en ze stapten al dichterbij.
Ik kon moeilijk anders dan te zeggen dat ze dat mochten.
"Lekker in je blote kont, hé."
"Een zijn met de natuur enzo." zei ik, onbeholpen.
Langs beide zijden was er een kerel komen naast me zitten en eentje stond achter me. Ik moet bekennen dat ik me op dat moment niet zo op mijn gemak voelde.
De man achter me legde, zachtjes zijn handen op mijn schouders. De 2 anderen legden elk een hand op mijn dijen en mijn pik begon wat te groeien. Naarmate de handen mijn geslachtdelen naderden werd mijn pik ook groter. Een van hen nam mijn zakje beet en de andere mijn stijf geworden lul. De kerel achter me begon dan zachtjes aan mijn oor te knabbelen en ik begon een flink stuk gejaagder te ademen.
Die 3 mannen begonnen me vreselijk geil te maken en de man die mijn harde vast had begon me af te trekken. Ik begon te kreunen en zuchten en kwam dan hevig sidderend klaar.
De man die me had doen klaar komen opende dan zijn broek en haalde er zijn lul uit. Ik boog me naar die lekkernij toe, nam die in mijn mond en meteen werd die pik been haard. Ik begon hem dan te pijpen, de man achter me duwde mijn hoofd op en neer  met die heerlijke pik in mijn mond.
De andere man naast me liet me op mijn zij draaien zodat mijn gaatje vrij kwam en begon me dan te vingeren. Na zo een tijdje lekker bezig te zijn geweest nam de man achter me, me onder mijn schouders beet en liet me op handen en knieen zitten en kwam dan voor me knielen zijn lul in aanslag en die verdween dan ook in mijn mond.

De kerel die ik gepijpt knielde tussen mijn benen en ik voelde zijn natte eikel tegen mijn gaatje duwen. Even later voelde ik hem binnendringen 
Heerlijk om zijn paal steeds dieper in me te voelen en me dan beginnen te neuken. Langzaam bewoog hij in me, zonder haast en weloverwogen gleed zijn staaf naar bijna uit me tot weer diep in me. ZALIG.
De man die ik pijpte trok zich terug en de derde nam meteen zijn plaats in. Ook de man die me aan het neuken was trok zich terug en de lul die net in mijn mond zat boorde zich in mijn kont.
Weer werd ik langs beide kante verwend met een harde lul in me, terwijl de kerel die me pas had bereden nu zijn lul min of meer in vorm hield. 
De kerels roteerden van mond naar kont naar toekijken en konden me zo geweldig lang neuken.
Ik weet niet hoelang ze zo in me bezig waren maar ik vond het heerlijk.
Ik raakte de tel kwijt van wie nu juist wat aan het doen was. Ik wist gewoon dat ik er erg van genoot en mijn eigen pikje was al vrij vlug gegroeid tot een heerlijk harde lul, die lekker mee wipte met hun bewegingen
Dan begon de kerel die me aan het neuken was plots heviger en heviger in me tekeer gaan en ik voelde hoe hij dan krachtig zijn ballen diep in me loosde. 
Hij trok zich terug en weer werd er geroteerd en uit de hoek van mijn oog zag ik de man die klaargekomen was verdwijnen.
Na een tijdje begon ook de kerel die me bereed vlugger en harder in me tekeer gaan, maar ook de man met zijn lul in mijn mond begon heviger te bewegen.
Ik begon moeite met ademhalen te krijgen, maar de kerel in mijn mond begon plots te spuiten, ik probeerde zo veel mogelijk van zijn lekkere zaad in te slikken maar slaagde er niet helemaal in. Hij trok zich terug en spoot dan nog een flinke hoeveelheid over mijn  wangen en kin. Ik probeerde zijn pik te likken maar in plaats daarvan duwde hij zijn lul weer in mijn mond waar ik de laatste restjes zaad uit zijn ballen zoog.

Mijn berijder was ook niet stil blijven zitten en zijn onderlijf kletste met veel geweld tegen mijn billen. Even later voelde ik hoe ook hij zijn ballen diep in me leegde.
Met sperma besmeurd ging ik op mijn rug liggen en een van de mannen raakte zachtjes mijn kloppende stijve aan waarop ik meteen mijn buik volspoot.
We bleven alle 3 een tijdje naast elkaar liggen tot de 2 opstonden en met een goede nacht in het duister verdwenen.
Ik opende een fles wijn en bleef nog geruime tijd bij het kampvuur zitten. 

De man die ik pijpte trok zich terug 

1857 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.