Twee geile mannen op de sportschool

Geplaatst door: biatleet op 20-01-24

Stijn en ik waren alle twee op dezelfde sportschool. We spraken af en toe, hielpen elkaar soms, en op een dag ontviel hem dat ie supergeil was. Ik vroeg of zijn vriendin geen zin meer heeft, waarop hij antwoordde: "te druk met de kids. Ik zou weer eens lekker gepijpt willen worden". Ik schrok van mezelf toen ik zei dat ie eens langs moest komen. Hij reageerde anders dan ik had verwacht. "Wanneer" vroeg hij. Thuis keek ik in mijn agenda, appte hem en die week kwam hij langs. Wat een lekkere vent: schoon, beschaafd, mooie kop, lekker lijf. Ik zei hem de broek uit te trekken, deed dat zelf ook.

Hij zat op de bank met een stijve pik en ik begon hem te pijpen. Hij kreunde van genot, blijkbaar deed ik het goed. Zijn kreunen werd steeds luider en ik vermoedde al iets wat ik liever zou vermijden: klaarkomen in mijn mond. Ik vind dat normaal niet lekker maar bij hem, het was de setting. Wij twee, geile makkers, ons geheim. Ik liet hem komen en voelde zijn warme zaad in mijn mond. Gek maar heerlijk, hij was immers mijn trainingsmaat. 

Daarna hebben we elkaar nog een paar keer ontmoet, hij wilde ook wel eens een man pijpen. We hebben nog steeds contact met elkaar, een knipoog op de sportschool en wie weet: nog een keer. 

3404 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.