Romeo date 1

Geplaatst door: rsdbert op 20-01-24

Ik, stiekeme biman, was op zoek naar een sexdate met een andere bi of gay man. 

Via een tip had ik me aangemeld op de gay datingapp. 

Na een tijdje kreeg ik een berichtje van een man bij mij uit de stad. Na een beetje afgetast te hebben wat we zochten en waar we van hielden besloten we af te spreken. Ik zou op de dag van afspraak naar hem toe komen. Hij woont in het centrum in een appartementen complex. 

Ik ging er met een beetje spanning in mijn buik naartoe. Ik had hem per slot van rekening nog nooit ontmoet, maar had er wel erg veel zin in. 

Toen ik beneden aanbelde hoorde ik een aangename stem zeggen “ kom boven, het is de bovenste etage. Ik hoorde het slot van de deur zoemen, duwde er tegen aan en liep naar binnen. Ik pakte de lift naar de 4e verdieping en liep naar het huisnummer dat hij had opgegeven. Ik haalde even diep adem en op het moment dat ik aan wilde bellen ging de deur open. Ik zag een goed uitziende en netjes geklede man staan. Hij zag er goed uit en ik was er meteen van overtuigd dat dit een heerlijke middag zou gaan worden. Hij nodigde mij uit naar binnen te komen. Ik hing mij jas aan de kapstok en hij loodste me de woonkamer in. Hij wees in de richting van de bank en gebaarde mij te gaan zitten. Hij vroeg of ik iets wilde drinken. Ik gaf aan dat een glas water goed was. Ik nam plaats op de 3-zits bank en zag dat Martin, zo heet hij, met twee glazen water aankwam, deze op de tafel zette en naast mij kwam zitten. 

Hij gaf aan dat hij het fijn vond dat ik er was en dat hij het ook best spannend vond. We kletsten een beetje over koetjes en kalfjes en tasten elkaar af. Ik legde op een gegeven moment mijn hand op zijn knie en ging met de hand over zijn bovenbeen. Ik merkte dat hij dat prettig vond en hij deed hetzelfde bij mij. Al strelend gingen onze hoofden naar elkaar toe totdat onze lippen elkaar raakten. We begonnen elkaar te kussen en onze tongen zochten elkaar. We tongden elkaar intensief en heftig. Onze handen gleden over elkaars lichaam. Ik werd al behoorlijk opgewonden en voelde mij pik al behoorlijk hard worden. Al vrijend maakte ik zijn riem los en maakte zijn broek open. Mijn hand gleed in zijn broek en voelde over zijn boxer heen naar zijn inmiddels ook al stijf wordende pik. Ik masseerde zijn pik en ballen en hoorde Martin zachtjes kreunen. Ook hij maakte mijn broek open en zijn hand verdween in mijn broek en omsloot mijn pik en ballen. Zo gingen we een tijdje door en geilden elkaar behoorlijk op.


Toen we even stopten met tongen om op adem te komen zei Martin dat we naar de slaapkamer zouden verplaatsen. Met onze broeken open verhuisden we naar de slaapkamer. Daar begonnen we staand weer te vrijen en tongen. Ik pakte Martin lekker bij zijn kont vast en masseerde al vrijend zijn billen en trok hem tegen mij aan. Ik wilde zijn pik proeven dus schoof ik zijn broek en boxer naar beneden en zijn stijve pik plopte te voorschijn. Ik zakte door mijn knieën en keek naar zijn heerlijke pik. Het was ook een redelijk grootte. Ik pakte met de ene hand zijn pik vast en met de andere zijn ballen. Ik opende mijn mond en likte met mijn tong over zijn pisgaatje. Ik likte zij voorvocht eraf. Wat smaakte dat lekker. Vervolgens schoof ik mijn mond om zijn pik en omklemde deze. Ik voelde dat er een rilling door Martins lijf ging. Ik pijpte hem in een rustig tempo en liet zijn pik steeds verder in mijn mond glijden tot hij niet verder kon. Wat had hij een heerlijk grote en dikke pik. Ik zoog hem vol overgave. Hij kreunde en zei meerdere malen dat ik lekker pijpte en dat dit zeker niet mijn eerste keer was. Dit klopt ook want ik pijp heel graag. Op een gegeven moment maakte hij mij duidelijk dat ik even moest stoppen. Ik stond op en we begonnen weer heerlijk te vrijen en tongen. Nu was het zijn beurt en schoof mijn broek en boxer op mijn enkels en ging door de knieën. Nou ook hij kon er wat van en pijpte mij heerlijk. Ik wilde nog niet klaarkomen dus gebaarde ook dat hij moest stoppen. Hij stond op en kleedde elkaar verder uit totdat we helemaal naakt tegenover elkaar stonden. We begonnen weer samen te vrijen en te tongen. We drukten onze naakte lijven tegen elkaar met onze stijve pikken tegen onze buiken aan. Ik pakte Martin vast en trok hem mee naar het bed. Ik trok hem mee op het bed. Daar gingen we in 69 positie liggen en begon ik hem weer te pijpen, hij nam ook mijn pik in zijn mond. Heerlijk om zijn warme mond om mijn pik te voelen. Ik pijpte hem weer met volle overtuiging afgewisseld met het likken en sabbelen van zijn ballen. Martin likte ook mijn ballen en vervolgens iets verder. Hij begon ook tussen mijn billen te likken en liet zijn tong over mijn sterretje gaan. Wat geil was dit. Hij liet wat spuug achter en ik hoorde dat hij aan zijn vingers likte en deze nat maakte.


Ik voelde dat hij een vinger tegen mijn natte sterretje aanduwde en deze langzaam doordrukte tot mijn sterretje open ging en zijn vinger toe liet. Hij begon mij  heerlijk te vingeren, eerst met 1 vervolgens met twee en uiteindelijk met 3 vingers. Wat geil was dat. Ik wilde meer. Ik wilde zijn pik in mijn kontje voelen. Ik duwde hem achterover op zijn rug op het bed. Ik kwam vervolgens over hem heen zitten, pakte glijmiddel, deed dit op zijn pik en ging met mijn sterretje tegen zijn pik aanzitten. Ik voerde de druk een beetje op en voelde mijn sterretje langzaam verder opengaan. Ik duwde door en voelde hem binnendringen. Wat een genot. Ik kneep mijn sluitspier aan om zijn pik vast te houden. Toen ik dat deed gromde Martin van genot. Hij neukte me heerlijk, eerst langzaam, en uiteindelijk steeds sneller. Wat genoot ik van zijn pik in mijn kontje. Martin voerde het tempo op en ik hoorde hem steeds meer hijgen. Hij gaf aan dat hij zo ging komen, ik zei dat hij door mocht gaan en mijn kontje lekker vol mocht spuiten met zijn zaad. Martin haalde zijn pik uit mijn kontje en ze dat hij graag in mijn mond klaar wilde komen. Ook dat vond ik goed. Hij kwam met zijn pik naar mijn mond toe en ik hapte gretig toe. Ik nam hem diep in mijn mond en begon hem fanatiek te pijpen. Al vrij snel zag ik zijn zak samentrekken en voelde Martin schokken. Ik hoorde hem hijgen. Op het moment dat hij een harde kreun uit stootte voelde ik zijn warme zaad in mijn mond komen. Het smaakte heerlijk en ik moest goed doorslikken om alles in mijn mond te houden. Dit lukte niet en wat zaad droop over mijn kin in de richting van mij hals en borst. Martin bukte voorover, gaf mijn een zoen en begon te tongen, hij proefde op die manier zijn eigen zaad.


Vervolgens likte hij mijn kin en hals schoon  en ging al likkend en kussend naar beneden in de richting van mijn kruis. Mijn pik stond nog kneiterhard. Hij likte aan mij pik en ballen, sabbelde aan mijn ballen en stak twee vingers in mijn kontje.  Vervolgens nam hij mijn pik in zijn mond en begon mij heerlijk te pijpen. Ik was echter zo botergeil dat er niet veel voor nodig was om klaar te komen. Ik voelde mijn zaad op borrelen en Martin bleef mij doorpijpen totdat ik klaar kwam en zijn mond vulde met mijn zaad. Martin slikte alles door en likte zijn lippen erbij af. Hij kwam naast mij liggen en we kusten en tongden nog even na waarna we lagen na te genieten. Na een tijdje zo gelegen te hebben stond Martin op, pakte twee badjassen, gaf mij er 1 en zei “kom we gaan in de woonkamer zitten om na te praten en bij te komen.”

Voor mij was deze date nog niet ten einde en ik had het idee dat het voor Martin ook nog niet genoeg was geweest. Hoe dat verder afloopt vertel ik een volgende kee

2579 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.