Gemaskerd

Geplaatst door: gastrdambttm op 21-01-24

Gemaskerd

Nadat het leventje geleidelijk aan voortkabbelde, ontstond tegelijkertijd weer de honger naar avontuur. Hoewel ik over sex niks te klagen had, was het veelal toch wat braaf, afgezien van wat spanking e.d. Een en ander had ik besproken met mijn vaste sexpartner Loek(zie eerdere verhalen) en kennelijk hadden hij een plan uitgebroed.

Het was de vrijdag voor mijn vrije week en nadat ik was thuisgekomen leek mijn huis, buiten de hal en de badkamer, afgegrendeld.  Vermoedend wat er aan de hand was begon het te tintelen in mijn kruis en ik vroeg me af wat er zou gaan gebeuren. Een pijl lichtte op en wees me richting de badkamer. Daar hing een notitie met simpelweg erop:
douchen en spoelen nu!

Gehoorzaam deed ik dit en werd meteen overmand door een enorme geilheid en begon met mezelf te spelen. Meteen daarop kwam er via een luidpsreker een metalige stem die me maande om daarmee te stoppen. Ik droogde me af en toen bleek er een pakje te hangen, dat ik moest aantrekken. Nou ja, pakje... het was een leren jock en een leren hesje, meer had t letterlijk niet om t lijf. Geil en gewillig trok ik dit aan en stapte de nu donkere hal in.
Ik kreeg een oogmasker op en wilde wat zeggen, maar meteen kreeg ik een pets op mijn kontje en een in het leer gestoken vinger op mijn mond maande me te zwijgen. Kort werd ik door 2 man gespankt en gewillig duwde ik mijn kontje naar achteren omdat ik hier bloedgeil van werd. Echter, dat was niet de bedoeling, de spanking stopte en de voordeur werd geopend. Een hand duwde me naar buiten en met een andere leren hand in mijn nek werd ik de gang door naar, kennelijk, een ander appartement geleid.

Mijn hesje ging uit en ik werd wijdbeens tegen een kruis neergezet en daar aan enkels en polsen vastgemaakt. Ik voelde gehandschoende handen over mijn lijf gaan, strelingen die langzaam aan overgingen in een spanking door deze paar handen en uiteindelijk zelfs een karwats. Tegelijk werd ik zachtjes aan gevingerd door een leren vinger en werd supergeil. Ik kronkelde onder de slagen en klemde mijn kontje om die vinger.  
Op een gegeven moment werd de vinger vervangen door een kleine vibrator, de slagen hielden op en ik voelde een lekker harig lijf achter tegen me aan komen staan. Deze man bewerkte en streelde mijn tepels, likte en beet in mijn nek, hals en oortjes en zijn duidelijk harde paal streelde mijn kontje. Toen ging de vibo eruit en ik voelde een eikel tegen mijn opengewerkte gaatje. Als een hoertje duwde ik mijn kontje naar achter. Een arm klemde zich om mijn borst, de andere hand pakte mijn keel vast en grommend gleed hij naar binnen. Ik kreunde van hitsigheid en toen hij tot aan zijn ballen in me zat begon het voorgeil uit mijn pik te lekken.
Dat harige lijf tegen me aan die zalige pik in me maakte me wild van geilheid en ik smeekte hem om me te neuken. Tergend langzaam begon hij te bewegen, me nog steeds stevig vasthoudend. Hij fluisterde zachtjes van alles in mijn oor met een donkere stem; ik was zijn hoertje, zijn teefje, zijn slet die gemaakt was voor zijn pik. In dit trage tempo bleef hij neuken en het was zo geil dat ik bijna klaarkwam.

Met zijn pik nog in me, werd ik door kennelijk iemand anders losgemaakt en we zakten door de knietjes. Zijn handen op mijn heupen als houvast waren voor hem de aanleiding om nu goed los te gaan. Opeens werd mijn masker afgetrokken en voor me zag ik een kerel staan, slank, goedbehaard, inclusief  schaamhaar en met een heerlijke harde paal. Terwijl de andere man losging op mijn kontje, werd ik nog geiler van deze aanblik en begon zowaar te kwijlen. Daarop propte die kerel meteen zijn staaf in mijn mondje en ik begon te pijpen. Wat een zaligheid was dit!
Na een tijdje trokken beide heren zich terug en wisselden van positie. Nu kon ik de andere man ook goed zien: een gespierde harige beer met een geile paal die mijn kontje al had verkend en nu in mijn bekkie gleed. Tegelijk kwam de andere man achter me zitten en gleed in een keer mijn gaatje in. Deze pik was wel iets dikker en ik gaf een harde kreun, voor zo ver dat ging met die andere pik in mijn bek. De man voor me pakte mijn hoofd in beide handen, liet me opkijken en begon in mijn bek te pompen. De man achter me neukte er op los en spankte me ook nog eens. 
Dit was geilheid ten top en ik voelde mijn zaad al borrelen. Kennelijk merkten de heren dit, want de kerel die me neukte pakt mijn pik en begon hard te rukken. Dit was te veel en ik spoot me als een krolse kat leeg. Doordat ik mijn mannenkutje zo aanspande, voelde ik de man achter me ook klaarkomen en ik voelde zijn balzak pulseren tegen mijn kontje. Nu was het aan de man voor me en terwijl hij mijn hoofd nog steeds vasthad, hield de andere met zijn vingers mijn mond open. Dikke stralen zaad vulden nu ook mijn mondje. Ik probeerde alles weg te slikken maar zijn spuittempo was te hoog. Hij smeerde de rest over mijn bekkie zodat ik glom van zijn zaad.  

Beide kwamen nu voor me staan en gulzig likte ik beide pikken schoon tot de laatste druppel zaad was verdwenen. Daarop hoorde ik wat geschuifel achter me en voor ik het wist zat er een andere, maar bekende pik in mijn reetje. Het was Loek en terwijl hij me omhoog en tegen zich aan trok fluisterde hij in mijn oor:

'Vond je dit avontuurlijk genoeg, hitsig boefje?'

Ik kon niet anders dan dit beamen. Terwijl beide andere heren allerlei variaties op het woord hoer en teef naar mijn hoofd riepen, neukte Loek zich in rap tempo leeg in mijn ass. Als het teefje dat ik overduidelijk ben, rukte ik mezelf hard leeg met zijn pik diep in me en viel uitgewoond en uitgeput tegen hem aan. We liepen de douche in en zeepten elkaar in. Op dat moment wist ik dat ik er twee zalige neukers bij had, die kennelijk op kinkgebied nogal wat in petto hadden. Maar dat is voor een volgende keer!

2207 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.