Erfenis van ome Sjors

Geplaatst door: rijlaarsman op 22-01-24

Dit is deel drie . ik had eigenlijk veel eerder willen schrijven maar kwam er niet van. is wat langer verhaal maar ach. Deel 4 komt ook zeker .


De erfenis van ome Sjors 3


Rick legde de politiepet weer terug en ging verder met lezen.

Sjors schreef : ik kon de kalender wel vooruitkijken maar dat gebeurde helaas niet. Gelukkig waren mij ouders ondertussen er van overtuigd dat ik politieagent wilde worden en het gesprek met veldwachter Bruin hielp ook. Ik kon daar zelf niet bij zijn omdat ik op dat moment werkte. Maar misschien was het maar goed ook. Want als ik alleen al hem dacht werd ik onrustig op div plekken. Wat ook erg hielp was het positieve. commentaar van mejuffrouw Bruin. De zuster van veldwachter Bruin. Zij vertelde mijn moeder div verhalen over de opleiding en over de goede begeleiding. Moeders werd met de dag positiever. “En ik begreep dat je dan ook naar andere steden moet ?’ “Ja klopt” zei Sjors “ voor de werkervaring “ nou misschien kom je dan ook wel leuk meisje tegen die graag met een stoere agent wilt trouwen “ Moeders Zag het al helemaal voor haar. Leuke schoondochter en paar oma zeggers “  Sjors liet haar maar in die waan. Want een ding wist hij zeker, dat meisje komt er in ieder geval niet.. 


Uiteindelijk kwam de dag dat ik 18 werd. Mijn ouder verraste mij bewust en onbewust met een paar zaken. Als eerste met een mooi nieuw horloge, waar ik erg blij mee was. En met het formulier wat toestemming gaf tot volgen van de politie opleiding.  Daarnaast vertelde ze dat zij het hele weekend wederom weg moesten ivm met Oma en Opa. Ik wist niet waar ik blijer mee was.

Op school werd ik van harte gefeliciteerd door paar makkers van mij en we spraken af om op vrijdag naar de bioscoop te gaan en daarna wat te gaan drinken. Toen ik thuis kwam was moeders al druk in de weer met het eten want op dit soort dagen slootte zij zich graag uit. “Oh lieverd “ sprak ze er is voor jouw een doos bezorgd ik heb deze op je slaapkamer gelegd” 


Rick stopte even met lezen want hij keek naar een andere doos. Daar stond in vage schrift op voor je verjaardag. “Zou dit nu echt dezelfde doos zijn” mompelde Rick. Maar gezien de grote voorraad aan dozen en de nauwgezetheid van zijn oom twijfelde hij daar niet aan. 

Rick las verder  : 


“ Ik kwam op mijn kamer en er lag een grote witte doos op mijn bed. Daar boven op lag een envelop . Ik haalde deze er eerst van af. In keurig handschrift stond daar “ van harte gefeliciteerd met je verjaardag . 18 jaar kent nieuwe mogelijkheden voor jou. In je. Carriere en in andere ontwikkelingen . Ik hoop daar aan te kunnen bijdragen .  De inhoud van de doos is alleen voor jouw neem er je tijd voor.  Geniet er van . Ewald Bruin.  Sjors brandde van nieuwsgierigheid maar kreeg niet echt de mogelijkheid omdat zijn moeder aan de trap stond ‘Er is telefoon voor je”

Ik liep zuchtend naar beneden en nam deze aan. Ik kreeg daarna weinig tijd om terug te gaan want er kwamen nog paar telefoontjes en wij moesten aan tafel. Moeders had uitgebreid gekookt  en ik kon het niet over mijn hart verkrijgen het naar binnen te schrokken en weer weg te gaan. Daarnaast wilde mijn vader ook biertje drinken want ja je bent nu 18 ( ik had al veel vaker biertje gedronken maar goed ) Wederom ging de telefoon en liep er naar toe. “ met Sjors “ Goedeavond  Diender Sjors van harte met je verjaardag” het was Ewald Bruin. Ik kreeg meteen weer dat lekkere gevoel in mijn maag “Goedeavond “ sprak Sjors. “ Ik neem aan dat de doos bezorgd is ? “ Ja klopt, alleen ik ben nog niet in de gelegenheid geweest er in te kijken “ “ nee dat begrijp ik “ zei Ewald. Misschien moet je dat ook doen als je even alleen bent. “Nou dit aankomende weekend ben ik dat “ Hij hoorde opeens en lichte steun vallen “ misschien moet je dan even wachten tot dat moment “sprak Ewald zacht ‘ Hij begon beetje te stamelen “ misschien wil je het pak met mij openen ? Nou graag” sprak Sjors en hij werd overvallen door een heerlijk gevoel in zijn lijf en hij werkte dat wederom er een bobbel in zijn broek groeide.  “ zullen wij dan zaterdag afspreken “ vroeg Sjors. “ heel graag “ sprak Ewald ik kom je dan om 1200 uur ophalen is dat goed ?

“ Ja graag “ Tot dan. En Sjors legde de telefoon  weer neer. Hij liep niet meteen terug naar de woonkamer. Want hij moest zijn bobbel even laten weg zakken .


Dat klinkt als een date ome Sjors sprak Rick. Hij merkte dat wederom een bobbel ook bij hem groeide. Hij keek even op de klok . Okay ik ga even richten de slaapkamer en ik neem de beide dozen even mee. Rick bracht deze naar de slaapkamer. En met kleine onderbreking in de badkamer kwam hij terug. Hij kleedt zich uit en ging op bed liggen . Met een dikke bobbel in de shorts. Hij las weer verder in het dagboek.


:  Voordat ik het wist was het vrijdagavond . De Film ging beetje aan mij voorbij  maar het biertje drinken met mijn vrienden was gezellig. Maar omdat ik het niet te laat wilde maken verzon ik even een smoes om weg te kunnen. Ik liet wat extra geld achter zodat ze er nog een konden nemen. Mijn ouders waren die middag vertrokken dus ik had het huis voor mij zelf. Ik nam een douche en dook mijn bed in. Maar ik sliep onrustig. Ik was zaterdag vroeg wakker. En ik besloot om nog even naar de kapper te gaan. Maar ik ging niet naar waar ik altijd naar toe ging. Ik ging naar de stationskapper, een echte ouderwetse herenkapper. Ik had via mejuffrouw Bruin uitgevogeld dat haar broer hier ook altijd naar toe ging.  De kapper had aan twee opmerkingen genoeg.  “ ga zitten jongeman en ik zal van u even een keurige officier maken “  een kleine 3 kwartier later keek ik in de spiegel en ik zag een anders mens. De krullen en het wat sluike haar had plaats gemaakt voor kort strak kapsel, keurig opgeschoren. Oren vrij en mijn borstelige poging tot snorretje was keurig aangepakt was tot model snorretje  geknipt.  “Klaar voor dienst “ sprak de kapper met een knipoog. Ik rekende af en fietste snel terug naar huis want over een uur kwam Diender Ewald mij ophalen.  Om exact twaalf uur ging de bel .. Ik liep naar de deur toe en daar stond Diender Ewald . Mijn adem stokte even. Hij was onberispelijk gekleed in uniform. Hij droeg nu een leren jas over zijn uniform en daaronder zoals altijd de lichte pofbroek met wederom meer dan keurig gepoetste hoge rijlaarzen . Ik kreeg de neiging om hem te zoenen, maar ik durfde het niet. Hij kwam binnen en deed zijn uniform pet af. Hij keek mij aan ‘ keurig geknipt zie ik “ sprak hij glimlachend. Ik had de doos al beneden staan en ik had even mijn oude padvinderstas gepakt met wat kleding daar in. Wist niet waarom maar was gewoon het gevoel . “Ben je er klaar voor ?

Vroeg hij. “ zekers “ en ik ging met hem mee. Sloot de deur af en ik sloot zonder te weten daarmee ook stukje jeugd af “


Nou oom Sjors wordt poëtisch “ sprak Rick. Ondertussen masseerde hij zijn bobbel want hij had het gevoel dat er meer ging gebeuren. Iets wat hij zelf ook wel eens had gehad. Je eerste date met andere man… de spanning van wat er wel of niet gaat gebeuren …


Sjors vervolgde : ik liep achter  Ewald aan en zag hoe onberispelijk zijn laarzen er uitzagen , ze leken wel nieuw. Ik legde de doos op de achterbank en stapte bij hem voor in. We reden rustig weg. Ik kon mijn ogen niet van zijn laarzen en broek afhouden. Ewald glimlachte En zei “ kijk rustig Diender Sjors “  we reden naar het zuiden toe en kwamen in een lommerrijke buurt terecht met grote huizen en grote lanen. We stopte voor een herenhuis . Ik volgde Ewald . We stapten in een hoge hal en ik volgde hem naar boven. “ ik huur hier een appartement “ sprak hij want ik wilde mijn zus niet lastig vallen.  We kwamen bij een deur die hij opende “treed verder” Sjors stond nu in een ruime gang met div deuren. Toilet zit daar wees hij en huiskamer daar tegen over.  Ik ga even wat te drinken voor ons pakken.  Sjors liep een lichte huiskamer in. Smaakvol ingericht. Modern . Hij keek even naar paar diploma’s en foto’s . Een foto intrigeerde hem meteen. Een foto van een ruiter die heel erg op Ewald leek.. “ ja dat ben ik” sjors draaide zich om en Ewald had zijn jas uitgedaan maar droeg zijn uniform nog en zijn hoge rijlaarzen. “Wij komen uit een gezin waar paard gereden werd. Ewald zette een dienblad neer met paar biertjes en wat snacks. Hij gaf er een aan Sjors en ze proosten samen. Ewald vertelde verder “ mijn vader was oa bij de cavalerie, ik heb daar zelf ook gezeten alleen ik ben daar weggegaan vanwege persoonlijke redenen” “ maar de liefde voor de cavalerie, de kameraadschap en.. liefde is altijd gebleven “ Ewald draaide zich om en wees naar de witte doos” misschien moet je die nu maar eens gaan uitpakken diender Sjors “ ik liep naar de. Doos toe en opende deze. Er kwam een vage geur van stof en leer uit.


Rick keek naar de doos . “ mmmm , nu ben ik toch ook erg nieuwsgierig wat er in deze doos zit” en ook hij liep naar de doos toe. En hij opende deze. Er lag een vloerpapier op maar ook hij rook een vage geur van stof en leer uit. 


Ondertussen las hij ook verder .” Ik keek in de doos en er lag een uniform jasje op .  Daar boven op lag div leren riemen. Dezelfde als bij het uniform van Ewald. Ik haalde deze er af en ook de jas. Er onder lag een keurig wit overhemd met zwarte stropdas. Daarnaast lag een riem. Ik legde dit voorzichtig op een stoel. Daaronder lagen 2 broeken. Ewald stond naast me “ dit zijn 2 broeken , de ene heeft kleine pof en de andere is strak model. Je moet maar even kijken wat je beter vindt zitten “ zei hij. Ondertussen legde hij een hand op mijn schouder. Dat voelde erg fijn. Ik haalde de broeken er uit . En daaronder lagen paar hoge zwarte laarzen. Mijn kruis werd meteen onrustig en ik kreunde zachtjes. “ vindt je ze mooi ? Vroeg Ewald . “ ik vindt ze top” zei Sjors hees . Hij haalde de hoge laarzen er uit. Ze waren hoog en glimmend en roken heerlijk naar leer. “Ik hoop dat ze je passen” zei Ewald. “ nou misschien moeten we dat maar even gaan proberen” zei Sjors. Ewald keek hem aan en pakte zijn hand. “ ik heb boven een paar laarzentrekkers en grote spiegel dan kan je het meteen zien “ Sjors volgde hem met de  laarzen in zijn hand.  Ze liepen. De trap op en kwamen via een kleine gang in wederom grote lichte slaap kamer. Ook deze was modern ingericht met groot 2 persoons bed. Er stonden ruime kasten en ook een zitje. Verder stond er ook grote staande spiegel.. De andere deur stond open en daar zag Sjors een badkamer. “Ik zoek de laarzentrekkers even “ sprak Ewald. “Mag ik even gebruik maken van de badkamer ? Vroeg ik. 

‘Uiteraard” Ik liep naar binnen en sloot de deur. Waarom weet ik niet maar ik kreeg de nijging om mij uit te kleden en deed dat ook snel. Ik bekeek mij snel even in de spiegel toen ik naakt was. Mijn korte kapsel en snorretje.  Ik voelde mij opgewonden maar ook angstig. Hoe zou hij reageren.

Ik liep de kamer in ‘ wil je me nu de laarzen aantrekken ? Ewald draaide zich om en keek mij glimlachend aan “ heel graag” hij liep op mij af en hij pakte de beide laarzen mee., hij zette de laars voor mij. En hij klemde er twee trekkers aan. Hij ging achter mij staan. “ duw je voet in de laars zover het lukt. Ik trek hem daarna omhoog.” De laars gleed makkelijk aan en we herhaalde het bij de tweede. Daar stond ik naakt. In paar hoge zwarte rijlaarzen en ja mijn pik stond ook omhoog en ik vond het super lekker . Ewald duwde mij naar de spiegel. Hij stond achter mij. En ik keek in spiegel . Wat een geil gezicht hij in zijn hoge rijlaarzen vlak bij mij gekleed en ik naakt in de rijlaarzen. Hij gleed voorzichtig met een hand over mijn lijf en dat voelde heerlijk. Hij pakte mij voorzichtig bij mijn pik en ballen en kneep er in. Hier door werden ze nog harder. Ik kreunde zachtjes en hij hijgde. “ je ziet er zo mooi uit. Ik heb hier over gedroomd maar dit is nog beter. “ 

Ik draaide mijn om en voelde hoe mijn stijve pik tegen hem aankwam en ik zoende hem. Ik rook geur van aftershave en iets van leer. Hij beantwoorde mijn zoen en opeens. Duwde hij voorzichtig zijn tong in mijn mond. Dat was heerlijk en ik deed het terug. En we bleven zo even bezig. Ik voeldozijn hand op mijn kont en hij wreef een vinger langs mijn billen. En opeens gleed de vinger iets verder. Hij raakte mijn gaatje aan. ‘Oh oh’ kreunde ik. “Wat lekker” Hij nam mij mee naar het bed. En hij legde mij er op op mijn rug. Hij keek mij aan “ wil je verder gaan ? Vroeg hij. En ik zei ja want nu wist ik wat ik ook graag wilde. En dat is met deze meneer in bed vrijen en sex hebben.

“Maar” sprak ik “je houd je laarzen wel aan “ hij grijnsde “twijfel daar maar niet aan “ 


Rick kreeg het er spontaan warm van en hij merkte dat ook zijn pik rechtop stond en hij lekte wat voorvocht. Dit deed hem ook denken aan zijn eerste keer sex met een vriendje. Alleen dan zonder de laarzen. Hij keek in de doos en zag vloeipapier liggen, hij haalde dit weg en tot zijn grote verbazing lag daar een uniform jas in. Voorzien van strepen en epauletten. Hij haalde deze er uit. En zag daar ook leren riemen liggen en stropdas, beetje verkleurd. Daaronder lagen ook twee broeken. Het waren twee rijbroeken. Voorzien van blauwe biezen. Daaronder lagen twee paar bretels en die lagen op hun beurt op wederom wit vloeipapier . Hij haalde deze weg en daaronder lagen jawel een paar zwarte rijlaarzen. Hoog, beetje stoffig maar in puike conditie. Ze waren flink vet toen hij er aan voelde. Geur van leer was in een keer overweldigend. Hij haalde de laarzen er uit. Het waren behoorlijk hoge rijlaarzen, aan de binnenkant iets daler, blijkbaar toch mee gereden . Maar ze voelde soepel aan. Een laars rammelde wat. En Rick keek er in en haalde er twee metalen trekkers uit en een soort plankje met een ronde inkeping . “Zal ik zie even aantrekken ? Ach waarom niet. Hij liep even terug en pakte paar dunne sokken. En trok deze aan. Hij liep terug naar de laarzen. Hij zag dat aan de binnen kant aan weerskanten twee lussen zaten.

“Aha, daar gaan de trekkers aan” hij deed ze er aan en hij trok de eerste laars aan. Tot zijn grote verbazing gleed hij er zo in. De tweede laars ging net zo . Hij liep naar de spiegel . Hij voelde hoe de rijlaarzen aan zijn voeten bewogen wat zeker niet onaangenaam was. Hij liep naar spiegel  toe. En bekeek zich zelf. “ ja ome sjors ik begrijp je gevoel” ook zijn pik stond nu knetter hard. En hij voelde zich stoer en geil toen hij zich zelf in de rijlaarzen zag.  Hij liep terug naar zijn bed toe en ging op bed zitten. De benen  iets wijd want de rijlaarzen dwongen hem daar enigszins toe.. 

“ Okay ome Sjors “ en hoe nu verder. Hij pakte het dagboek en las verder. Zijn hand omvatte zijn stijve pik en masseerde deze …

3019 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.