De opname

Geplaatst door: geilebttmjongen op 24-01-24

Na een tijd in een relatie te hebben gezeten spreek ik nu van tijd tot tijd  wel eens af met mannen. Zo'n een a twee keer per jaar laat ik me even gaan door en van opwinding. 
Na wat korte dates, wat jammer genoeg bij pijpen is gebleven kwam ik in gesprek met een man, een filmmaker die al jaren filmt, zowel in de natuur over planten en dieren als de wat grotere toneelstukken en amateur series. Hij wilde wat anders en wou nu zijn derde 18+ film gaan maken, de derde gay film. Inmiddels had hij al wel genoeg mannen uit zijn eigen kring maar hij zocht nog een jongere man, een bottom voor die voor diverse dingen open stond. Na het een en ander te hebben besproken via mail besloot ik toch om daar eens kennis te gaan maken. Wat een echte uitgebreide intake zou worden om een goed beeld van mij te krijgen. 

Aangekomen bij de studio was ik aardig onder de indruk. Verschillend ingerichte ruimtes zoals een keuken, slaapkamer en een woonkamer boden ruimte om te filmen in verschillende situaties. Ik werd rondgeleid en kreeg wel de indruk dat het serieus was. De spanning was ondertussen al wel iets weggezakt en voelde me op mijn gemak. 
In zijn kantoor liet hij me de mannen zien die hij met mij zou willen zien. De do's en de dont's werden besproken, wat het verdiende en wanneer ik zou kunnen werd vastgelegd. Ondertussen spreken we wat andere mannen die er rond lopen en zie ik wat kleine scènes die worden gedaan. Na enige gesprekken en indrukken naar elkaar toe word het tijd om mijn profiel vast te leggen, er word van alles vast gelegd en ik word gefotografeerd, zowel naakt, in mijn Jock als in lingerie van de studio. Het wind me op. 

Het is al wat later en er word gevraagd of ik blijf eten, er word het een en ander besteld. Met een groepje van een man of 8 eten we, kletsen we en is het gezellig. Ik ben de jongste en ben nieuw dus er word van alles gevraagd. Het overviel me maar voelde niet verkeerd of benauwend.  Na het eten komt de man waarmee ik heb afgesproken naar me toe, hij vroeg me of ik eventueel gelijk iets zou willen doen op camera. De mannen waren erg nieuwsgierig naar of ik ook zo lekker open in bed zou zijn zegt hij naar horen zeggen. Mijn hart zat gelijk in mijn keel van spanning. Ik had al jaren niks uitgebreids meer gedaan met mannen dus ik vond het best wel weer spannend, zeker omdat ik dat er niet bij had verteld. 

Ik stemde ermee in, en er werd beloofd dat het me niet zou vervelen. Het team was al dagen aan het voorbereiden voor een Sissy setting. De meeste mannen waren al aanwezig. In een aparte kamer werd ik gekleed, kreeg ik make up op en werd mn pruik opgezet. 60kg een strak jurkje, kousen en lang blond haar stond me verbaasd goed vond ik zelf. Zonder veel poespas werd ik voorgesteld aan een man, mijn date. We gingen zogenaamd uit eten in een van de kleine studios. Het verhaal begon evenals het filmen. Ik zat vrij snel in mijn rol en het voelde goed. In een nagemaakte toilet mocht ik hem zuigen. Zo lekker na een lange tijd. Het wond me op, ook de cameras en de mensen om ons heen. Er werd uitgebreid tijd gemaakt om mijn plugje in m'n gladde kontje te brengen en dit alles te filmen. De scène was voorbij. Iedereen was tevreden. En sommige ook wat opgewonden net als ik. Mn pik drukte tegen mn jurkje. 

We gaan naar een volgende ruimte. Een grote ruimte die ik nog niet gezien had. Het is ingericht als een soort nachtclub of iets. Er is een bar, er staan banken en een groot bed in het midden van de ruimte. Mn zogenaamde date word eraan herinnert zich aan het verhaal te houden. Ik hoef alleen maar met hem mee te spelen. Als we binnenkomen begint de scene. Er zijn meer mannen daar binnen. Sommige zijn bezig andere niet. Iedereen heeft zo zn rol maar als wij binnen komen zijn wel even de ogen op mij gericht. We mengen ons in het gezelschap. Veel kletsen is er niet bij en naast mn date sta ik al snel bij nog twee mannen. Ik ken hem nog niet lang maar toch ga ik dicht bij mijn date staan uit spanning voor wat er gaat gebeuren. Ik weet dat ik er zelf mee ben ingestemd maar die spanning nu...

De lichten dimmen zich iets. Ik voel de handen over mn lichaam. 
Ik omhels mn date en als ik mn haren opzij Zwiep begint hij me in mn nek te kussen. Zo groot en sterk dat hij is tilt hij me op en zet me op de rand van het bed. Vragend kijkt hij me aan. Hier kwam je voor he, genieten van mij maar vandaag ook met wat extra liefde van de andere mannen hier. Als je je zo kleed roep je dat ook wel af. Ik kan en mag hier alleen in meegaan dus ik knik lief. Als er gevraagd wordt me op mn knieën op bed te begeven ga ik netjes zitten. Mn jurkje word opgestroopt tot boven mn billen en de handen voel ik al snel eroverheen gaan. Meerdere mannen komen erbij en al snel zuig ik de eerste pik weer. 
Mijn date geleid me naar als de camera me van vrij dichtbij filmt. Als je mijn Sissy wil worden wil ik weten dat je alles voor me over hebt, en dus mij vertrouwt en mijn vrienden hier en nu ook van jou laten genieten. Ik weet nog dat ik niks hoefde te zeggen, ook al kwam er niet iets in me op omdat ik alweer zo bezig was. Al die handen over mn lijf voelde zo heerlijk, benauwend maar heerlijk. Mijn hart klopte snel. 

Ook al had ik een pruik op, het zat vast genoeg om te voelen dat ze me daarbij vasthielden. Om en om zoog ik hun pikken. Om me heen trokken mannen elkaar en zichzelf af. Iedereen genoot maar om het lang genoeg te laten duren en alles goed vast te kunnen leggen word er toch even gepauzeerd. 
Ik word weer netjes gemaakt. Make up bijgewerkt en pruik goed gedaan. 

Het filmen gaat snel achtig weer verder. Ik weet dat er een stukje tekst voor mij aan komt. Als we naar een speeltoestel lopen, een bok genaamd, word me gevraagd wat ik wil. Ik wil jou lieverd zeg ik als ik tegen mijn zogenaamde date knuffel. Ik wil jou pik, en als dat mag ook die van jou vrienden hoor. Is de enigste tekst voor mij nog die avond dat er gefilmd werd. 

Zoenend met mn date, betastend door de andere gaan we verder en al snel lig ik voorover op de bok. Mn enkels en polsen worden vastgemaakt maar toch lig ik wel comfortabel. Mn lange haren worden in een staart gedaan. De mannen laten me zuigen, om en om, de ene wil diep de ander laat mijn mond het werk doen. Er word met mn billen gespeelt net als met het plugje. Mijn date haalt dan voorzichtig het plugje eruit en lukt mn gaatje uitgebreid. Ik voel de jarretels in mn benen en billen drukken. Mn pik drukt van opwinding hard tegen de bok waar ik op lig. Als er word gevraagd of ik zijn pik wil knik ik al zuigend aan een van de andere mannen hun pik van ja. Mn billen wiegen van links naar rechts van opwinding. 

Dan voel ik zijn warme eikel drukken. Ik verkramp door het gevoel. Het valt ook hem op dat ik echt nog strak ben. Langzaam maar zeker komt hij dieper en dieper. Met een zo hoog mogelijke toon piep en kreun ik het uit tussen het zuigen door. De mannen worden geiler en geiler en willen alleen maar meer. Het duurt niet lang voordat de eerste man zich niet meer in kan houden en zijn lading in mn mond spuit. Wat een gevoel, wat een smaak. Ik krijg complimentjes maar er word ook op aangedrongen niet te stoppen, al heb ik daar al weinig keus in. Ik voel me zo geweldig tussen de mannen. Zo gekleed lijkt en voel ik me echt iemand anders. Uiteindelijk krijg ik de meeste klaargekomen mannen in mn kontje en word ik met een tik op mn kont weer geplugd. Los gemaakt van de bok, doe ik mn jurkje weer netjes net als mijn haar. Ik zit echt helemaal in mn rol. Zonder iets te zeggen word ik weer door mn date meegenomen terwijl de camera ons na filmt. Als we daar die kamer uitlopen is het afgelopen. 

De man waarmee ik had afgesproken en die me heeft rondgeleid komt verbaasd naar me toe. Hij zij dat ik het super deed voor een eerste keer en dat hij me graag terug wou zien. Hij liet me douchen het plugje mocht ik houden voor de terug weg zodat ik niet zou leeglopen. Na het douchen bespraken we nog het een en ander. 
Met een raar maar voldaan gevoel ging ik naar huis. Daar heb ik mezelf nog heerlijk maar heel snel kunnen aftrekken.

Xx

3216 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.