Wie vraagt wordt zeker niet overgeslagen, een geile gangbang in de sexbios

Geplaatst door: ericwilnogsteeds op 26-01-24

Wie vraagt wordt zeker niet overgeslagen, een geile gangbangmiddag in de sexbios

Het begon allemaal met mijn profieltekst op deze site. Ik een geile bui had ik hem aangepast naar: geile bottomslet zoekt een stel rijpe mannen om mijn hunkerende kontje en mondje vol te spuiten. Enkele dagen nadat ik de tekst had aangepast kreeg ik een bericht van ene Hans. Hij kwam ook wel in de sexbios in Hilversum en vroeg of mijn kontje en mondje nog steeds hunkerend waren. Ik antwoordde dit bevestigend en hij stelde een datum voor. Verder schreef hij dat hij nog wel wat andere geile mannen kende die ook wel trek in een orgie hadden en we spraken een datum af. Op de afgesproken datum en moest ik om 13:00 kaal en gespoeld neukbaar in de sling liggen. Dit maakte het allemaal lekker spannend.

Ik zorgde dat ik wat vroeger was deed voldoende glijmiddel op de goede plek en liep een rondje door de sexbios. Er waren een stuk of 6 mannen aanwezig die op verschillende plekken films aan het kijken waren. Sommige zaten al lekker met hun pik te spelen. Tegen 13:00 uur ging ik richting de sling en ging er zo inliggen dat ik comfortabel lag. Niet snel daarna kwam er een man van rond de 60 naar me toe, het bleek Hans te zijn. “Fijn dat je er bent” zei hij en begroette me met een lekkere zoen. Hij begon mijn lichaam met zijn handen te inspecteren. Via mijn nek, mijn borsten, tepels, gingen zijn handen langzaam richting mijn pik. Zachtjes begon hij aan mijn pik te trekken die al gauw grotere vormen aannam. Met zijn andere hand ging hij richting mijn met glijmiddel ingesmeerde kontje en duwde een vinger naar binnen. Ik kreunde goedkeurend waarna hij er nog een vinger naar binnen duwde. Langzaam bewoog hij zijn vingers heen en weer in mijn kontje. Al dat gevinger maakte mij al geiler en geiler en ik begon zachtjes te kreunen. Toen kwam hij naast mijn gezicht staan en bood mijn zijn half stijve pik aan. Gewillig opende ik mijn mond en begon ik op zijn pik te zuigen terwijl hij ondertussen met mijn tepels speelde. Ik hoorde verschillende voetstappen aankomen en zag dat er een aantal mannen om ons heen kwamen staan. Hans kende de meeste mannen schijnbaar want ik hoorde diverse namen noemen. In mijn ooghoek zag ik dat één van de mannen al een aardig harde pik had. Hans vroeg of ik er klaar voor was, nadat ik al op zijn pik zuigend ja had geknikt kwam de man met de harde pik tussen mijn in de sling hangende benen staan. Langzaam voelde ik zijn pik naar binnen komen en begon wat harder te kreunen. Stukje voor stukje schoof zijn pik dieper in mij tot ie er helemaal in zat. Hij begon me heerlijk met lange halen te neuken. De andere mannen om ons heen stonden allemaal aan hun pik te trekken. Hans zijn pik was nu aardig hard geworden en ik proefde zijn voorvocht. Hans vroeg of hij  mij nu ook even mocht neuken en de andere man trok zijn pik uit mijn kontje. Hans pakte me bij mijn en benen en ik voelde zijn harde neukstaaf soepel in mijn kontje glijden.

Ondertussen kreeg ik een ander pik aangeboden waar ik gulzig op begon te zuigen. Aan de andere kant kwam er ook iemand staan en ik nam nu om de beurt een pik in mijn mond. Hans was me intussen heerlijk aan het neuken en werd aangemoedigd door de anderen. Met zijn harde pik begon hij me nu wat steviger te neuken. Wat een heerlijke dekhengst was dit zeg en ik genoot volop wat te merken was aan mijn steeds luider wordende gekreun. Hij zei met hijgende stem dat ie bijna ging komen en begon feller en feller te stoten. Ik kon nog net uitbrengen “jaaa, spuit deze slet maar lekker vol” toen hij de eerste stralen zaad in mijn kont spoot. Hij bleef nog een tijdje doorstoten zodat zijn eerste lading sperma mijn kontje vulde. Zijn pik werd al wat slapper en langzaam trok hij terug. “Zo” zei hij “wie is de volgende?”. Al snel kwamen er 3 mannen met hun stijve pik richting mijn kontje. Ze spraken af dat ze me om de beurt zouden neuken. De eerste was al behoorlijk geil en stootte zijn pik in één keer bij me naar binnen en begon me fanatiek te neuken. Na een tijdje wisselde ze elkaar af zodat ze me om beurten alle drie konden neuken. Ondertussen was ik nog steeds om en om een lul aan het pijpen. Ik merkte dat de man links naast me steeds opgewondener werd en met één hand pakte hij nu mijn hoofd vast en met de andere hand trok hij aan zijn pik. Met mijn mond open en tong naar buiten wachtte ik totdat hij zijn pik leeg zou spuiten. Hij begon ook harder te kreunen en legde zijn pik op mijn tong. Grote stralen sperma schoten tegen mijn gehemelte en in mijn keel. Er belandde wat sperma op mijn wang en na de laatste druppels veegde hij zijn pik af langs mijn lippen. Gulzig haalde ik het warme zaad met mijn tong van m’n lippen. Heerlijk al dat warme zaad. De drie mannen die me aan het neuken waren werden steeds geiler door het zien van al dat zaad in mijn gezicht en de eerste man stootte hijgend zijn lading warm zaad in me. Hij haalde zijn nog harde pik uit mijn kont om plaats te maken voor de tweede man. Af en toe trok hij zijn pik bijna helemaal uit mijn kontje om hem gelijk daarna weer diep in me te stoten. Het was echt een heerlijk gevoel. Hij pakte me stevig bij mijn middel en ook hij spoot zijn zaad in me. Nu kwam man nummer drie en na al een paar stoten in mijn hunkerende kontje baande zijn sperma zich een weg in mijn bottomslettenkontje. Hans stelde voor om naar het grote bed te gaan om de gangbang te vervolgen.

Al lopend ernaar toe voelde ik wat sperma uit mijn kontje langs mijn benen stromen. Niet vies zijnde van wat sperma ging ik met mijn vinger langs mijn benen om het op te vangen. Ik likte mijn vinger af en proefde  van het nog warme zaad. Jeeetje wat was dit geil zeg. Op het bed moest ik op mijn handen en knieën zodat ik lekker geneukt kon worden terwijl ik ondertussen iemand kon pijpen. Ik had mijn benen nog niet uit elkaar gedaan of de eerste pik kwam richting mijn kontje. Ondertussen waren er nog wat meer mannen bijgekomen die ook allemaal aan hun pik stonden te trekken. Soepel voelde ik een pik naar binnen glijden en al snel kwam er iemand voor me zitten met zijn harde pik. Ik begon hem heerlijk te pijpen, ging met mijn tong langs de schacht naar beneden richting zijn ballen die ik om en om in mijn mond nam. Daarna weer via de schacht met mijn tong richting zijn mooie glimmende eikel. Met mijn tong begon ik aan zijn eikel te likken en zuigen en al gauw voelde ik dat zijn pik kloppende bewegingen begon te maken. Ik hoorde dat hij harder ging zuchten en begon nog harder te zuigen op zijn eikel. Al snel voelde ik zijn warme zaad in mijn mond. Langzaam kwam er een andere man met zijn gezicht naar me toegeschoven op zijn rug en vroeg of ik het zaad wilde delen. Ik drukte mijn lippen op de zijne en we begonnen heerlijk te zaadzoenen. Wat een heerlijk geil gevoel om zo met zaad te spelen. We tongden nog even door tot we allebei ons portie zaad doorslikten.

Ondertussen voelde ik hoe de man die mij neukte zijn neuktempo opvoerde en met een luide kreun mijn kontje opnieuw volspoot. Ik keek om mij heen en zag dat er zeker 7 mannen op het grote bed zaten en nog  een aantal die eromheen stonden om alles gade te slaan. Veel tijd om te kijken had ik niet want de volgende harde pik bood zich al weer aan en ik begon er heerlijk op te zuigen. Ook voelde ik intussen wat handen over mijn lichaam gaan. Mijn tepels werden heerlijk verwend door 2 warme handen terwijl ook mijn pik niet werd overgeslagen door een stel andere handen. Om beurten werd ik nu heerlijk geneukt en na nog 2 pikken te hebben leeggezogen. Ik wilde eigenlijk op mijn rug gaan liggen maar nadat er weer een geile man zijn lading had leeggespoten in me voelde ik dat er iemand mijn kontje begon te rimmen. Hij likte heerlijk rond mijn sterretje en probeerde zijn tong diep in mijn kontje te steken. Dit ging vrij gemakkelijk want mijn kontje begon al aardig open te staan door al dat geneuk. Toen hij ophoog kwam draaide ik mezelf op mijn rug. Hij kwam met zijn gezicht naar de mijne en opende zijn mond. Ik deed hetzelfde en het warme zaad stroomde over mijn gezicht en in mijn mond. Ik werd almaar geiler en geiler. We zaadzoenden elkaar of ons leven er vanaf hing, ook aangemoedigd door de mannen om ons heen. Hij liet zich nu van mij af glijden en ging naast me liggen met zijn pik uitnodigend naar mij toe. Ik plaatste aan elke kant van zijn lichaam een knie en we begonnen weer te tongen. Ik voelde zijn harde pik tegen mijn billen en pakte zijn pik met mijn handen en bewoog hem richting mijn sterretje. Langzaam liet me over de harde pik heen zakken en begon hem te berijden. Mijn geile kont werd helemaal gevuld door zijn lekkere pik. Om ons heen keken alle geile mannen verlekkerd toe. Ik voerde mijn neuktempo op, nam zijn tepels tussen duim en wijsvinger en begon er plagend in te knijpen. Het gekreun en gehijg werd luider, zijn pik nam nog meer bezit van mijn neukgrot en na een harde kreun werd mijn kont alweer helemaal volgespoten. Lichtelijk uitgeput liet ik me naast hem neervallen op mijn rug. Veel tijd om bij te komen kreeg ik niet want hij kwam me bedanken met een geile tongzoen.

Intussen werden mijn benen door 2 mannen uit elkaar geduwd en voelde ik de volgende pik weer in me. Met soepele en soppende bewegingen werd mijn geile kontje verwend. De mannen om me heen waren zich aan het aftrekken en af en toe nam ik één van de pikken in mijn hand om het even over te nemen. Ik voelde weer nieuw zaad tegen mijn gezicht spuiten en nam de pik in mijn mond om alle zaad er uit te zuigen. Ik voelde nu ook dat er iemand op mijn pik begon te zuigen en begon nog luider te kreunen. Ik voelde me zo geil dat ik in een soort geile trance raakte. Ik kreunde het uit en zuchtte “neuk me, neuk me” afgewisseld door “oh ja, spuit me helemaal vol”. Ik voelde het zaad opborrelen en met een luide “oohhh, ja” spoot ik mijn zak leeg in de mond van een onbekende, maar ook geile man. Hij kwam met zijn gezicht naar de mijne en de volgende lading zaad, mijn eigen zaad, stroomde langs mijn gezicht en in mijn mond. Ik had moeite om alles door te slikken maar door mijn geilheid lukte het toch. Omdat ik heerlijk aan het zaadzoenen was had ik geen idee meer wie me aan het neuken was. Wat maakte het ook uit eigenlijk ik voelde me nu echt een supergeile barebottomzaadslet. Mijn kontje werd helemaal uitgewoond en ik genoot er met volle teugen van. Met mijn mond pijpte ik vol overgave alle pikken die voor me verschenen en ik vond het heeeeerlijk. Mijn hele lichaam zat onder het zaad. Ik had geen idee meer door hoeveel pikken ik was volgespoten omdat ik ondertussen ook nog aan het pijpen was. Dat had ik wel bijgehouden, ik had 11 pikken leeggezogen. Een record voor deze barebottomzaadslet.

Hans kwam naar me toen zei dat het al 16:30 was en dat hij moest gaan. Zelf was ik ook al aardig vermoeid geraakt maar als je zo geil bent merk je dat pas als alles voorbij is. Het werd nu ook al wat rustiger in de sexbios. Ik stond op en keek naar het grote bed. Links en rechts lag er wat sperma, zelfs de lucht rook naar zaad. Het was een supergeile middag geweest. Gelukkig kon ik nog even douchen om al het geil van mijn lichaam af te spoelen. Toen ik thuis kwam opende ik mijn mailbox en zag een berichtje van Hans. Hij had het wel bijgehouden.12 pikken die mij 16 keer hadden volgespoten en 11 ladingen sperma in mijn mond. Oh, ja en nog 6 mannen die hun zaad ergens op mijn lichaam hadden gespoten. Hij schreef dat ie trots op mij was en zich af vroeg of ik nog eens zo’n geile middag zou willen beleven.

Wat zou zo’n geile barebottomzaadslet daar nu op moeten antwoorden…….

2933 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 26)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.