Huidige vriend

Geplaatst door: rock-roll op 26-01-24

Mijn huidige vriend leerde mij kennen via mijn verhaaltjes, maar was er toch niet helemaal zeker van , dus hij sprak me er niet over aan. Nog thans woonde hij een paar verdiepingen hoger dan ik in hetzelfde gebouw.

Dit veranderde toen hij op bezoek was bij een overbuur met wie hij een relatie had.

Ik liep thuis rond met enkel een lendendoekje aan, een stukje zacht leder voor mijn piemel en eentje voor mijn reet. Ik maakte mijn flatje zo gekleed ook proper, ramen lappen en formica van mijn balkonnetje ook.
Ik had dat net gedaan toen er werd aangebeld en ik liet een oude vriend binnen, die was gewoon om me zo te zien rond lopen.
We dronken een paar blikjes bier, het laatste dronken we uit op het balkon, op de leuning geleund. Terwijl we zo stonden begon hij mijn gaatje te masseren en ik begon meteen vlugger te ademen om even later vergenoegd te zuchten toen 2 vingers binnendrongen.
"Zal ik je neuken?" vroeg hij.
"Begin er maar aan."
Hij liet me tegen, een van de 2, muren, die mijn balkon van de andere scheiden, met mijn handen leunen, trok dan de veters van mijn lendendoekje los en ik stond daar poedelnaakt en al met een beginnende erectie.
Hij knielde achter me neer, trok mijn billen uiteen en begon mijn gaatje te likken. Meteen kreeg ik stijve en zuchtte ik van genoegen.
Wat later duwde zijn eikel tegen mijn gaatje en ik voelde hoe zijn lekkere pik binnen begon te dringen. Hij nam me bij mijn lenden beet en steeds dieper drong die heerlijke paal binnen. Wat een heerlijk gevoel.
Hij begon me te neuken, lekker traag in me bewegend, dan geleidelijk rapper, even stilhouden en opnieuw van voor af aan beginnen.
Reken maar dat ik genoot, ik kreunde, zuchtte en steunde luid wat mijn berijder lekker opwond zodat hij zo lang mogelijk zijn orgasme uitstelde.
Mijn stijve wipte ook lekker mee op het ritme van zijn stoten en zoals steeds wanneer ik lekker geneukt word kwam ik sidderen en rillend klaar toen hij nog lekker bezig was.

Hij ging nog een heerlijk lange tijd door voor hij diep in met een luide kreet klaarkwam. Zijn zaad spoot met krachtige stralen in mijn holletje. 
Na een moment diep in me te blijven trok hij zich terug, knielde dan neer, trok mijn billen uiteen en likte zijn eigen sperma op dat uit mijn gaatje stroomde, zalig. Ik kreeg weer een stijve.
Hij draaide me dan om en begon me te pijpen en er moet nog wat in mijn ballen hebben gezeten want ik spoot in zijn mond.
Nadat hij me dan mooi had afgelikt hield hij me om mijn lendendoekje weer om te binden.
Toen we met nieuwe biertjes op het balkon verschenen zagen we langs de overkant een kerel die beide duimen in de lucht stak.
We maakten een buiging voor hem en in een opwelling draaide ik me naar hem toe en ontblote mijn billen.

Een paar dagen later werd er aangebeld en toen ik opendeed was het de kerel van de overkant.
"Mag ik binnen komen?"
"Eh, ja hoor."
"Dank je."
Ik herkende de man direct en dat wond me op zodat mijn lendendoekje begon vooruit geduwd worden door mijn groeiende lul.
"Lekker in je Tarzan kostuumpje?"
"Heerlijk." antwoorde ik, onbekommerd.
Hij volgde me de woonkamer in waarbij ik wat met mijn heupen wiegde om hem uit te dagen.
"Biertje?"
"Graag."
We nipten van ons blikje.
"Weet je dat we je hele showtje hebben gezien op het balkon, laatst."
We zaten op de sofa neer zodat niet meteen te zien was dat mijn lul nu serieus begon te groeien.
"Helemaal?"
"Ja."
"En vond je het lekker?"
"Ja hoor, ik en mijn vriend ook.
"Leuk."
"Ja en daar door wil ik je iets voorstellen."
"Zeg maar."
"Je vind het blijkbaar leuk om op gewaagde plaatsen te te laten neuken. Wel ik kan je daarbij helpen en je neuken op de meest gewaagde plaatsen."
Mijn lul was nu niet meer te houden en priemde naast het lapje leder fier omhoog.
Hij glimlachte en streelde mijn staaf en die werd nog harder.
"Kijk, ik wil je in de ondergrondse garage neuken om te beginnen. Nu."
Dat leek me erg opwindend en ik zei dat ik dat erg graag zou willen doen.
"Heerlijk, maar eerst gaan we hier iets aan doen." zei hij tegen mijn paal tikkend.
Hij boog zich naar mijn stijve toe en begon me een ongelofelijk heerlijke pijp beurt te geven. Bevend, kreunend, rillend, steunend en zuchtend kwam ik in zijn mond klaar en hij slikte alles in?
We bleven wat naast elkaar zitten, zijn hand op mijn dij.
"Klaar?" vroeg hij na een tijdje;
Ik knikte en we stonden op, hij schikte mijn lendendoek en we stapten naar buiten waarbij hij mijn sleutels in bewaring nam.
Het was best dat ik net grondig gepijpt was want het was behoorlijk opwindend om zo buiten te zijn.
Net toen de lift eraan kwam stapte mijn buurvrouw naar buiten.
"Meneer, Ronny? Naar een verkleed feestje?
"Ja mevrouw en deze meneer is zo vriendelijk om me te voeren."
"Ach wat vriendelijk van meneer."
De lift kwam eraan en we stapten in.
"Je bent een mooie Tarzan Ronny."
"Dan k u, mevrouw."
"Moest ik 30 jaar jonger zijn zou ik nu je mooie lijf strelen en wel wat meer ook hoor."
"O, ik zou dan ook wel wat meer willen doen hoor."
"Stoute jongen." zei ze lachend en gaf me een klapje op mijn kont.
We kwamen op het gelijkvloers en de vrouw stapte uit en wenste me een prettige avond.
Wij gingen nog 2 verdiepingen lager waar zijn auto geparkeerd stond. We waren net uit de lift toen hij 1veter lostrok en ik naakt was.
"Heb je niet meer nodig." zei hij.

Hij nam me met mijn hand en nam me mee naar zijn wagen en mijn pik vond dat het weer tijd was om te groeien.
Bij zijn auto gekomen liet hij me voor zich neer knielen en liet me zijn ferme lul likken tot die nat en mooi groot geworden was.
Hij liet me dan voorover buigen over de motorkap van zijn auto en even later werd ik aan zijn grote lul geregen. Heerlijk om dat ding te voelen binnendringen. Het was ook erg opwindend want we stonden volledig onbeschut.
Hij ging behoorlijk ruw in me tekeer maar dat vind ik ook lekker, zolang er maar een harde lul in mijn kont zit ben ik gelukkig.
Mijn pik was weer volgroeid en slingerde heerlijk mee en zoals steeds voelde ik een straal hete sperma zich een weg naar buiten banen.
Hij begon me steeds harder te berijden, zijn onderlijf kletste tegen mijn billen en met een grom leegde hij zijn ballen diep in me.
Ik voelde zijn hete sperma in me spuiten waarna hij nog een keer in me begon te bewegen; Ditmaal veel trager en hij streelde mijn rug terwijl hij me zachtjes bereed en spoot dan nogmaals diep in me.
Toen hij zich terug had getrokken gaf hij me mijn lendendoekje en sleutels terug en zei dat hij nog weg moest en ik mijn plan wel zou trekken.
Met mijn lendendoekje en sleutels in mijn handen zag ik, verbaasd, hoe hij weg reed.
Lendendoekje terug  om begaf ik me terug naar mijn flatje waar ik nog steeds wat verwonderd nog een paar biertjes dronk.
Dit was het begin van een zeer opwindende tijd met hem.   

2683 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.