Op de boerderij met Nick, Flo en Ton.

Geplaatst door: bootwanker op 31-01-24

Nick was al bijna 25, maar hij woonde nog steeds met zijn ouders en zus Pien op de boerderij. Ze hadden eerst in de stad gewoond, maar zo’n 5 jaar geleden was zijn opa overleden en was het gezin bij oma op de boerderij gaan wonen. Het was een mooie grote boerderij en plek genoeg voor iedereen. De beesten waren al lang weg. Ze verbouwden nog alleen aardappelen en mais en graan. Nick had vroeger al trekker leren rijden van opa en toen ze op de boerderij waren gaan wonen hielp hij vaak met de werkzaamheden op het land. Zijn zus Pien was bijna klaar met haar studie en hielp af en toe ook wat mee. Maar met haar vriendje Ton kon Nick heel goed uit de voeten en regelmatig waren ze samen aan het werk op het land. Nick had ook al twee jaar een vriendin, maar dat kon je nou niet echt een vriendin noemen. Hij en Flo deden wel van alles samen, maar ze hadden nog nooit seks gehad. Flo en Pien konden het ook uitstekend samen vinden. Ze gingen zelfs wel eens samen op pad om kleren te kopen of gewoon een dagje uit. Nick vond het allemaal prima.

Hij wist dat zijn zus en Ton wel seks hadden want hij had ze wel eens gehoord als ze bezig waren. Op een avond toen hij dacht dat Flo al naar huis was had hij zelfs even gedacht dat Flo, Pien en Ton met z’n drieën op Pien haar kamer bezig waren. Dat had hij echter gauw van zich af gezet. Dat kon hij zich niet voorstellen.

Nick had op zijn manier ook niet echt behoefte aan seks. Hij deed natuurlijk wel aan soloseks en had de nodige speeltjes verstopt in een geheime la in de kast.

Nick snapte wel dat Pien op Ton was gevallen. Mooie staalblauwe ogen en blonde krullen. Om nog maar niet te spreken van dat goed gebouwde lijf. Als Nick en Ton samen op het land waren en het was warm dan had Ton zijn overal half naar beneden en de mouwen om zijn middel geknoopt. Nick had heus wel gezien dat ook dat lijf van Ton er prima uitzag. Nick en Ton gingen heel gebroederlijk

met elkaar om en eigenlijk had Nick het nooit gek gevonden dan Ton hem regelmatig even aanraakte. Een arm om zijn schouder deed of zijn hand even op zijn been legde. Ze waren gewoon close en Nick zag daar niks ongewoons aan. Tot op een dag het toch heel anders werd.


Nick had zijn overal en laarzen aangetrokken en de trekker ui de schuur gehaald. Die wilde hij even wat gaan wassen en nakijken. Vanuit een ooghoek had hij tot zijn verbazing gezien dat op de oude hooizolder een flinke bult hooi lag. Hij snapte niet hoe die daar kwam en waarom die daar lag. Ze hadden immers helemaal geen dieren meer. Buiten stond hij aandachtig de trekker schoon te spuiten met een hogedrukspuit. Hij had helemaal niet vernomen dat Ton erbij was komen staan. Ineens voelde hij iemand van achteren tegen hem aan komen staan en hem stevig vasthouden. Hij liet van schrik de hogedrukspuit vallen en keek achterom. Het was Ton. En hij voelde dat Ton een stijve had en die stevig tegen zijn kont aanduwde. Ton was ook in overal en laarzen en had net gedaan of hij Nick zou gaan helpen. “Zo, geile boy, volgens mij zijn wij toe aan wat ontspanning in de hooibult” Nick dacht eerst nog dat het een flauwe grap was, maar voelde intussen wel die dikke harde pik tegen zijn kont aanduwen en ook al heel snel een hand bij zijn gulp in gaan en zijn pik beetpakken.

Hij was eerst overdonderd, maar al gauw nam zijn pik het verstand over en liet hij Ton met zijn pik spelen en tegen zijn kont aanrijden. Zijn pik was direct hard geworden en Ton had hem meegevoerd naar de hooizolder en in het hooi geduwd. Zonder aarzelen had Ton zich op hem gestort en was met hem gaan vrijen. Zijn verstand was uitgeschakeld en alleen zijn geile gevoelens werkten nog. Het was duidelijk dat Ton al veel ervaring had en geleidelijk aan gaf Nick zich over aan al die geile prikkels. Hij voelde hoe zijn pik keihard overeind stond en door de gulp van zijn overal uittorende. Ton gromde “Zo, zo geile boy. Ik dacht al wel dat je hier voor te porren zou zijn” en daarna begon hij Nick zijn pik te likken en zuigen. Nick was als verlamd en helemaal in extase van dit enorm geile gevoel. Alles suisde in zijn lijf en hij lag onder Ton te kronkelen van genot. Blijkbaar was Ton op alles voorbereid, want hij had in eens een schaar in zijn had en knipte een flinke opening ter hoogte van Nick zijn kontje. Daarna ging het zuigen aan Nick zijn pik verder en voelde hij een natte vinger in zijn kontje schuiven. Gelukkig was Nick wel wat gewend doordat hij flink met zijn dildo’s zijn kontje had bewerkt en zijn sterretje had opgerekt. Hij genoot ervan om tijdens het trekken zijn kontje flink opgevuld te hebben met een dildo. Die vinger in zijn kont maakte hem alleen nog maar geiler. Ton bleef zijn pik en ballen likken en zuigen terwijl er inmiddels al wel 3 vingers zijn sterretje waren binnengedrongen.


Ton draaide Nick op zijn buik en hij voelde voor het eerst een echte pik langzaam zijn neukholletje binnendringen. Dit was toch wel wat anders zo’n echte pik die onder gehijg en gekreun zijn sterretje overwon en hem langzaam begon te neuken. Heerlijk hoe die warme, glibberige pik op en neer zijn holletje in en uit ging. Ton ging op hem liggen. Zijn pik tot aan zijn ballen in zijn neukhol en fluisterde dat Nick een heerlijk geile neukboy was en dat hij hem flink ging doorpalen en dan zijn lading in hem zou pompen. En toen begon Ton hem inderdaad steeds harder te neuken gepaard gaande met gehijg en gekreun totdat hij voelde hoe warme stralen naar binnen werden gepompt en Ton half bewusteloos zich op hem liet vallen. Dat duurde maar even. “Nu jij, nu jij, ik wil je zaad” En ton draaide Nick weer om en begon Nick zijn pik en ballen weer te likken en zuigen. Nick ramde zijn pik tot aan zijn ballen bij Ton naar binnen en neukte hem in de mond totdat ook hij zijn zak leegde en Ton een flinke lading in de mond spoot. “Wat een geil beest ben jij. Ik heb het al die tijd wel gedacht” Nick vroeg maar niks over wat Pien er wel niet van zou vinden als haar vriendje hem ook neukte. Misschien wist ze het ook wel. Hij wist het niet. En ja, Flo. Die was er ook nog. Hij wist nu waarom hij nooit geprobeerd had seks met Flo te hebben. Maar hij vond haar wel heel leuk en lief.

De weken erna hadden Ton en hij regelmatig seks. In de hooibult, in de trekker, verderop ergens in een weiland. Er waren genoeg plekjes om geile seks te hebben. Niemand had gezien dat hij een scheurtje achter in zijn overal had. Ook niet dat hij altijd bloot onder zijn overal was. Of ze zeiden niks. Dat kan ook. Misschien vond Flo het ook wel sexy. Maar dat kwam hij al snel achter.

Op een mooie zonnige dag waren Ton en hij met de trekker aan het werk, vlakbij het bosje met een grasveldje ernaast. Hij had daar al een aantal keren met Ton geile seks gehad. Volgens hem werd Ton er ook heel geil van dat hij een overal en laarzen aan had en die scheur achterin zijn overal gaf altijd wel even aanleiding om aan Nick zijn kontje te voelen. Die dag was Ton aldoor Nick wat aan het opgeilen en tot Nick zijn verbazing had Ton ook de hele tijd op zijn horloge gekeken. Op een gegeven moment trok Ton hem mee de trekker uit naar het weilandje. Ze begonnen te vrijen en Nick werd al flink opgegeild. Maar hij voelde zich wat onrustig, Zat daar nou iemand vanuit de bosjes hun te begluren? Maar Ton draaide zette hem op handen en voeten neer en stak zijn pik in zijn kontje. Wat goed kon die Ton dat toch. Ineens schrok hij zich te pletter. Stond Flo naast hen.


Ook in overal en laarzen. En ze had het bovenste deel los en haar tieten zwaaiden los naar buiten. En bovendien zat ze haar kut te vingeren. Een vinger erin en een vinger met haar andere hand over de clit. Ze sopte erover. Ze ging naast Ton op de knieën en riep dat hij haar tieten moest zuigen terwijl hij Nick neukte. Nick was eerst verstijfd en geschrokken, maar door het neuken van Ton ging hij weer op in hun neukspel. Op de achtergrond hoorde hij het gesop van Flo haar kut en het gezuig aan haar tieten van Ton. “Oh ja Ton, je bent een geil beest. Neuk hem, Neuk hem. Ik wil zien hoe je hem hard neukt en volpompt” Nick zag dat in Flo haar overal een flinke natte plek zat. Ze stond op en vingerde zich heftig in haar soppende kut terwijl ze toekeek hoe Ton hem volpompte en uiteindelijk kreunend zijn zak in hem leegde. Flo kwam daarna ook gillend klaar en viel uitgeput in het gras naast hem neer. Na een poosje likten Ton en Flo samen zijn pik weer op oorlogssterkte en lieten hem heerlijk over haar tieten afspuiten. Nick was er helemaal verbaasd over en wist even niet hoe het nou allemaal in elkaar zat. Hij had er wel enorm van genoten en wist nu ook dat Flo dus ook wel van seks hield. Maar blijkbaar niet van het reguliere werk. Flo had eten en drinken meegenomen en ze zaten nog lang na te genieten in het avondzonnetje.

2872 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.