In het donkere bos

Geplaatst door: snoepjevanweek op 31-01-24

Hallo het is een fantasie geen bewerking van wat dan ook. De titel waar die op slaat lees verder en je komt er achter. De origine titel vond dom sorry voor diegene die hem gaf. Vond de graaf en zijn sletje nergens op slaan. Denk bij de graaf een dertiger hoewel ouder schat. Kalend stevig lichaam niet slank en niet dik wel strak kontje. De boswachter golvend blond haar rossige baard tot borst been ziet krullend borsthaar mmm Het avontuur begon op een zomerse dag door een val. De graaf loopt met een stok en struikelt over boomstronk. Gelukkig dichtbij het huisje van de boswachter. De boswachter slechts gekleed in een korte broek helpt de graaf op. De graaf beviel uitzicht op de boswachter wel.


De boswachter torso is nog nat van baden niet dat graaf dat op valt. Hij wordt het huisje in gebracht en op de houten bank gezet. Is per ongeluk dat de graaf door het donkere borsthaar kroelt bevalt hem wel. Voor ze in de gaten hebben zijn ze naakt en standje 69 dus. De fles glijmiddel is er een condoom ook. De boswachter laat de graaf langzaam op zijn stijve komen. Als de graaf kreunt wordt tempo pas verhoogt. De graaf kroelt door het donkere bos het maakt beiden geil. De boswachter komt klaar in de condoom. beiden zijn moe even het bed uit proberen. Ja ze vallen toch in slaap is zomerse dag.

Ze zijn weer wakker het valt mee de enkel is beetje dik verder niet. De graaf voelt de stijve van de boswachter langzaam in hem gaan. Hij duwt zijn kontje naar achter. Ze genieten nog even van elkaar maar de graaf moet verder loopt ook tegen lunch tijd. Ze kleden zich aan en de graaf steunt op de stok vertrekt. Nee pas na lange tong zoen en de belofte langs te komen. De graaf huppelt weg terwijl boswachter kreunt zijn grove handen door zijn donkere bos. Natuurlijk houdt graaf zich aan zijn belofte.

2172 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.