Anoniem

Zijn advertentie was een beetje mysterieus:
"Top zoekt bottom voor een echt anonieme date. Contact vooraf alleen via app of mail, geen foto's uitwisselen, geen naam en als een date daadwerkelijk plaatsvindt ook geen gepraat of verder kennismaken. Ik ontvang je 100% in het donker.".

Ik was getriggerd door het geheimzinnige. Hij stelde geen eisen aan leeftijd etc., alleen hygiëne en discretie vereist en gaf aan zelf in de 30 te zijn.
Op mijn eerste voorzichtige reactie, o.a. met de vraag hoe hij het 100% donker voor zich zag kwam een uitgebreid antwoord met een behoorlijk uitgewerkte beschrijving van zijn voorstel.
Uiteindelijk kwamen we tot een date, en hieronder volgt het verloop ervan.

Op de afgesproken datum parkeerde ik mijn auto voor een flat in Zoetermeer. In de centrale hal zocht ik naar zijn huisnummer. Bij het huisnummer was de plek voor het naambordje leeg.
Na mijn bellen, 2 keer lang en 2 keer kort zoals afgesproken, hoorde ik de zoemer van de deur en liep ik verder naar de lift. Op de 8e stapte ik uit, op de galerij rechtsaf naar het laatste appartement. De voordeur stond inderdaad op een klein kiertje; ik ging naar binnen en sloot de deur.
Het halletje was onverlicht, alleen wat daglicht dat door het raam in de voordeur kwam.
Ik zag een stoel, een lege kapstok en een drietal deuren die allemaal dicht waren.
De vierde deur stond ook weer op een kier, en ik wist dat dat de slaapkamer was waar de onbekende op mij wachtte.

Na mij te hebben uitgekleed, m'n kleren over de stoel gehangen, liep ik naakt naar de open deur.
Voorzichtig duwde ik deze open. De kamer was donker, het weinige licht dat nog door de voordeur in het halletje scheen had hier vrijwel geen effect. Ik kon vaag het contour van een raam zien, verduisterd door een gordijn. Langzaam schuifelde ik de donkere kamer in, tot ik met mijn been tegen iets zachts stootte. Het was een bed met matras, ik voelde alleen een hoeslaken. Langzaam kroop ik
op het bed, om te merken dat er iemand languit gestrekt lag te wachten.
Zijn handen raakten mij aan, strelend over mijn borst en schouders, zachtjes knijpend in mijn tepels.
(Ik had aangegeven erg tepelgeil te zijn, daar maakt hij meteen gebruik van.)
Zo lagen we elkaar een tijdje rustig te strelen, en ik voelde mijn pik langzaam hard worden.
Ook de onbekende raakte opgewonden, we zoenden elkaar inmiddels ook hartstochtelijk en toen ik met mijn lippen langs zijn borst omlaag gleed kwam ik al snel in aanraking met zijn dikke, opgezwollen pik. Langzaam liet ik mijn tong over zijn schacht naar zijn ballen glijden, en weer omhoog naar zijn eikel. Daar droop al voorvocht uit merkte ik, en likte dat gulzig op.

Zoals met hem afgesproken was mijn komst uitsluitend bedoeld om hem te plezieren, maar toch voelde ik hem draaien en even later zijn lippen op mijn gespannen lul. Heerlijk lagen we elkaar in standje 69 te pijpen, maar al snel gleed zijn tong naar mijn anus en draaide daar steeds kleinere rondjes tot het puntje van zijn tong naar binnen gleed en mij lekker nat maakte. Toen liet hij zijn natte lippen weer over mijn pik gaan en begon hij mij steeds sneller en heftiger te pijpen. Ik kreunde van genot, en ontplofte zowat op het moment dat hij een vinger diep in mijn anus duwde en mijn prostaat masseerde.
Nog net niet gillend kwam ik klaar in zijn mond. Hij kwam met zijn gezicht weer naar boven en drukte zijn lippen op de mijne en duwde ze van elkaar, waarna hij met zijn tong mij zaad in mijn eigen mond liet lopen. Ik hoorde hem smakken en slikken en slikte zelf ook.
Even lagen we stil, ik nahijgend van mijn orgasme, dat niet was afgesproken maar daarom niet minder welkom!

Hij pakte me bij mijn heupen en dwong me op mijn buik te gaan liggen. Weer liet hij zijn natte tong over en in mijn anus glibberen, en dan duwde hij eerst één vinger, daarna een tweede en ook een derde bij mij naar binnen. Ik was kletsnat van zijn speeksel, werd nu ook lekker opgerekt en wist dat het nu niet lang meer kon duren toen hij zijn vingers na een korte massage terugtrok.
Hij zette zijn natte eikel tegen mij sterretje en duwde rustig langs mijn kringspier. Ondanks het voorwerk met zijn vingers deed de pijnscheut mij zachtjes kermen, maar al snel maakte de pijn plaats voor het gelukzalige gevoel opgevuld te worden door een heerlijke, warme, dikke pik.
Even liet hij mij wennen om daarna langzaam heen en weer te bewegen en mij met korte, kleine halen te neuken. Soms stopte hij even, maar nooit lang en uiteindelijk voerde hij het tempo op.
Dit is wat ik wilde, heerlijk in mijn kont geneukt worden, en ik liet een verrast, enigszins teleurgesteld kreetje  horen toen hij zijn pik ineens helemaal uit mij liet glijden. Maar vrijwel direct voelde ik zijn eikel weer drukken en nu ramde hij zijn pik ineens helemaal tot aan zijn ballen naar binnen.

Beginnend met een rustig tempo maar dat al gauw opvoerend naar lange, stevige halen neukte hij mij nu met volle kracht. Ik hoorde hem grommen en kreunen en maakte zelf ook behoorlijk wat geluid.
Het leek of zijn pik zo mogelijk nog dikker opzwol en uiteindelijk voelde ik hoe hij sidderend kwam, dikke stralen van zijn warme zaad tegen mijn darmwand spuitend. 5, 6 stralen voelde ik tot hij zich op mijn rug voorover liet vallen, moe maar voldaan. Na een kort moment trok hij zijn pik met een soppend geluidje uit mijn kont, die wijd open bleef staan en ik voelde een straaltje van zijn zaad naar buiten
druppelen. Hij veegde het met zijn vinger op en drukte de vinger tegen mijn mond.
Gulzig likte ik zijn zaad eraf, daarna met mijn eigen vingers nog meer opvegend en aflikkend.

We lagen nog even in het duister naast elkaar. Toen gaf hij drie klopjes op mijn dijbeen, het teken dat ik moest vertrekken. Ik liet me van het bed glijden en schuifelde de kamer uit, terug naar de hal om mij aan te kleden. Een anonieme neukbeurt was het zeker, maar daardoor ook een verschrikkelijk geile ervaring!

Ik ben daarna nog vaker bij hem geweest voor heerlijke anonieme sex. Tot hij op een gegeven moment niet meer reageerde op mail, en toen ik uiteidelijk eens in de flat ging kijken bleek hij vertrokken te zijn.
Nu hing er wel een naambordje, van ene Carmen en Petra. Ik heb maar niet aangebeld, maar kijk nog altijd uit naar een advertentie waarin een anonieme top op zoek is naar een geile bottom...

3358 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.