Party

Geplaatst door: rock-roll op 02-02-24

Mijn huidige vriend nam me mee naar een party van kennissen van hem. Na een tijdje belande ik aan een kleine bar en nam plaats naast een prachtige jonge man, werkelijk een Adonis. We praatten wat over koetjes en kalfjes tot mijn vriend bij me kwam staan en zei dat hij me alleen zou laten omdat hij met iemand zaken moest bespreken.

Tot mijn verbazing kwam de man met wie mijn vriend zaken moest bespreken naar de jongen naast mij en vertelde die hetzelfde.
We keken elkaar aan en lachten.
"Zo te zien moeten we elkaar bezig houden nu onze mannen er met elkaar van door zijn." zei hij.
"Ja." zei ik en voegde eraan toe dat ik hem een knappe verschijning vond.
"O ja? Ik dacht net hetzelfde van jou."
Ons gesprek werd daarna een stuk intiemer en gewaagder. We raakten elkaar ook voortdurend aan en blijkbaar vond hij dat even leuk als ik. Het gebeurde dan ook vanzelf dat we begonnen te tongzoenen en het kon ons niet schelen dat we bekeken werden.
Daarna zaten we met onze handen in elkaar en in elkaars ogen te kijken.

"Ben jij ook versitile?" vroeg hij.
"Nee ik ben enkel bottom."
"Zou je seks met me willen hebben?"
"O ja hoor. Ik zou me zo door je laten berijden."
Hij glimlachte en zei:
"Zullen we dan maar?"
"Ja. Waar dan?"
Hij glimlachte weer, nam mijn hand beet en leidde me naar een sofa. Daar gingen we neer zitten en hij begon met mijn hemd te openen, me steeds glimlachend aankijkend.
Toen mijn hemd volledig open was likte hij mijn borst en buik. Ik rilde van genot en mijn pik werd meteen een flink stuk groter.
Bij mijn broek aangekomen begon hij die te openen en meteen sprong mijn stijve trots tevoorschijn. 
Even nam hij die in zijn mond maar begon dan mijn broek af te stropen, mijn schoenen gingen uit gevolgd door mijn broek en sokken.
Hij likte mijn navel en borst, trok mijn hemd uit en daar zat ik, poedelnaakt.
Steeds meer mensen kwamen ons bekijken en dat was heerlijk.
Dan begon hij mijn dijen te likken, mijn zakje en roede. Hij maakte me bloedgeil, vooral ook toen hij me aankeek, mijn tepels masseerde alvorens mijn stijve in zijn mond te nemen en gaf me dan de beste pijpbeurt die ik gehad had.
Ik kreunde, zuchtte, rilde en steunde tot ik het uiteindelijk niet meer kon houden en hevig spuitend in zijn mond klaar kwam.
Hij slikte alles in, keek me dan in mijn ogen terwijl hij de laatste druppels van mijn eikel likte.

Ik duwde hem rechtop, nam zijn gezicht in mijn handen en tongzoende hem terwijl ik zijn hemd begon los te knopen. Toen dat volledig open was likte ook ik zijn tepels, borst, navel en buik.
Ik opende zijn broek en zijn paal sprong ook mooi tevoorschijn, ook hij droeg geen ondergoed. Zijn paal likkend trok ik zijn broek over zijn billen en dan verder omlaag, trok zijn schoenen, sokken en broek uit.
Dan likte ik zijn heerlijke roede opnieuw terwijl ik zij hemd verder uittrok. Hij trok me wat omhoog, mijn naakte lijf op het zijne en we tongzoenden opnieuw wat.
Terwijl ik op hem lag en we tongzoenden trok hij mijn billen uit elkaar en beroerde een vinger mijn gaatje.
Ik denk dat we beiden ons niet meer bewust waren van de mensen die toekeken, we waren ons enkel van onze eigen naakte lijven bewust.
Wat later ging ik met mijn armen op de arm leuning van de sofa rusten en een been op de grond.
Nadat hij mijn gaatje nog wat gemasseerd had voelde ik eindelijk zijn eikel ertegen duwen en ik kreunde luid toen die binnendrong.
Dan dat heerlijke gevoel van een harde lul die steeds dieper binnen dringt. HEERLIJK.

Hij duwde tussen mijn schouderbladen mijn borst omlaag tot op de leuning om zo nog dieper in me te kunnen en begon me dan lekker te neuken.
Het was heerlijk en duurde lekker lang. 
Ik had ook al een tijd weer een stijve maar niet dan gewoonlijk begon ik te spuiten terwijl hij me bereed, hij moet mijn ballen volledig leeg gezogen hebben.
Uiteindelijk voelde ik hoe zijn lekkere zaad uit zijn eikel spoot en me vulde. Toen hij zich uit me terug getrokken had, hield ik zijn heerlijke zaad zolang in me en liet het pas lopen toen ik naar het toilet ging.
We zaten naast elkaar te tongzoenen en elkaars lijf te strelen toen onze beide mannen eraan kwamen.
"Kom op, sletjes. Kleed jullie aan. We gaan ergens anders naar toe."
Wat schaapachtig keken we ze aan en trokken onze kledij weer aan.
We werden dan meegenomen naar  een nachtclub waar we bleven tot het weer licht werd.   

3158 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.