Snelle date

Geplaatst door: rsdbert op 04-02-24

Donderdagmiddag, ik was vrij en zat na te denken over wat ik ‘s avonds zou gaan doen. De rest van het gezin ging weg en ik zou alleen thuis zijn. 

Ik had wel weer eens zin in een lekkere pik, zin om deze te voelen, vast te houden maar vooral om weer eens lekker te pijpen. Nu moet je weten dat ik een stiekeme biman ben en mijn partner daar niet van weet. Ook weet zij niet dat ik zo af en toe met mannen afspreek voor sex. 

Dus je snapt dat dit niet altijd makkelijk gaat. Het feit de rest van het gezin weg was bood mij een kans weer eens af te spreken. 

De rest van mijn gezin had de hielen nog niet gelicht of ik was al ingelogd op de homo datingsite. Ik reageerde op enkele profielen  die mij aanspraken en één van die profielen reageerde terug en kwam serieus en oprecht over. Nadat we wat info hadden uitgewisseld bleken we op 1 lijn te zitten. Hij had wel zin en kon ook ontvangen. Ik zag een afspraak ook wel zitten. Nog snel een facepic uitgewisseld en uiteindelijk waren we er beide over eens dat we zouden afspreken. 

Mijn date gaf wel aan dat het een snelle date zou zijn, omdat hij nog een afspraak had. Snel naar het opgegeven adres gereden en aangebeld. De centrale toegang ging open en toen ik op de galerij kwam zag ik dat de voordeur al op een kier stond. Toen ik binnen kwam zag ik heb in z’n onderbroek staan. Toen ik de deur gesloten had kwam hij naar mij toe en begon met meteen te tongen. Ik pakte hem stevig vast en al vrijend pakte ik hem bij zijn kont en trok hem tegen mij aan. Ik voelde ondertussen zijn harde wordende pik tegen mijn kruis aan. Ik had niet eens de tijd gehad mijn jas of wat anders uit te doen. Jan stelde voor naar de slaapkamer te gaan. Daar gingen we verder met tongen en pakte ik hem opnieuw bij zijn kont vast. Dit keer gingen mijn handen ook onder zijn onderbroek op zijn kont. 

Vervolgens gingen mijn handen op zoek naar zijn pik. Ik maakte mij los van zijn tong en mond, ging op mijn knieën zitten en trok zijn onderbroek naar beneden.


Vervolgens pakte ik zijn pik vast en nam deze in mijn mond. Eerst alleen zijn eikel en vervolgens steeds meer van zijn pik totdat ik zijn ballen tegen mijn lippen voelde en ik licht begon te kokken. Heerlijk vond ik het, maar Jan ook want ik hoorde hem kreunen en zag hem zijn hoofd achterover gooien. Ik gaf hem een goeie pijpbeurt waarbij ik afwisselend hem gewoon pijpte en daarnaast hem een deeptroath gaf. Dit wisselde ik ook af met het likken en sabbelen aan zijn ballen. 

Op een gegeven moment duwde hij mijn hoofd weg en trok mij om hoog. Hij trok mij naar zich toe en begon me weer hartstochtelijk te tongen. Ondertussen probeerde hij mijn broek te openen. We stopten met tongen en ik kleedde mij razendsnel uit. Toen ik daar mee klaar was ging Jan voor mijn op z’n knieën zitten en begon mij te pijpen. Heerlijk zoals hij probeerde mijn pik zo diep mogelijk in zijn mond te nemen. Ik trok hem om hoog en begon als dankjewel weer heerlijk te tongen met hem. Ik trok zijn heerlijke naakte lijf tegen mij aan. Ik pakte zijn pik en schoof die onder mijn ballen door tussen mijn benen en klemde zijn pik tussen mijn bovenbenen. Ik trok hem weet tegen mij aan en klemde zijn pik. Hij genoot hiervan en begon neukende bewegingen te maken met zijn pik tussen mijn benen. Wat een geil gevoel was dat. Ik merkte dat Jan dit verder opwond en dat het waarschijnlijk niet zo lang zou duren voordat hij klaar zou komen. Hij maakte zich los van mij en begon mijn pik te verwennen door mij wederom te pijpen en af te trekken. Uiteindelijk kon ik het niet meer tegenhouden en kwam ik klaar. 


Ik begon weer te tongen met hem en begon hem ook af te trekken. Uiteindelijk voelde ik hem schokken en  merkte dat hij ook klaar kwam. We tongen nog even en bleven met onze naakte lijven tegen elkaar aan staan. Heerlijk nagenietend en bij te komen. Nadat ik met gewassen had kleedde ik mij weer aan en namen we na een afsluitende tongzoen afscheid en bedankte ik hem. Ik vertrok voldaan en met een lege zak naar huis. 

3397 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.