Alles aan me vragen

Geplaatst door: lurker op 07-02-24

Op het werk rond een uur of vijf vraagt een man die ik niet ken, maar die wel mijn interesse wekt "Mag ik jou iets vragen?" dus ik zeg grappend "Je mag alles aan me vragen, behalve mijn pincode". Daarop denkt de man twee tellen na en zegt "Trek je broek maar uit dan", ik flap er meteen "Niet hier!" uit en dus zegt hij "Vanavond om acht uur bij mij thuis dan?". De stilte die daarop volgt doet de man zijn adres op een briefje schrijven, het briefje aan mij overhandigen en dan vraagt hij of ik het wachtwoord van de wifi weet, want hij moet nog even aan het werk. Dus dat geef ik hem.


's Avonds om acht uur bel ik aan bij het adres op het briefje, de man laat me binnen en als ik mijn jas op de kapstok hang zegt hij meteen "Schoenen uit" en als ik dat gedaan heb "Broek uit". Ik besluit te doen alsof dit de normaalste zaak van de wereld is, doe mijn broek uit en hang deze ook aan de kapstok, waarop de man ook nog "Shirt uit" zegt. Nu doe ik niet meteen wat er van me gevraagd wordt en werp ik tegen dat het wel erg koud is om alleen in een boxer rond te lopen, maar als de man me gedecideerd aankijkt en zegt "Doe niet zo moeilijk, het is 21 graden in de woonkamer dus, hup, uit dat shirt!" doe ik alsnog mijn shirt uit en ik stop het in mijn broek.


Ik moet de man naar binnen volgen en als ik dat gedaan heb, mezelf vlak voor hem van alle kanten aan hem laten zien. Dan zegt hij "Ga zitten" en hij maakt met zijn gezicht een beweging omlaag zo van 'ga voor mij op de grond zitten'. Als ik dat niet meteen doe, vraagt hij "Is het uitgesloten dat ik vanavond door jou gepijpt ga worden?" en als ik aan een zin wil beginnen kom ik niet verder dan twee woorden "Dat niet ...", want hij haakt daar meteen op in door weer "Ga zitten" te zeggen en hij kijkt me daarbij indringend aan. Daarop ga ik zitten en als hij zegt "Maak de riem van mijn broek los en trek deze omlaag", dan doe ik dat ook meteen. Ik zie vervolgens de bolling van zijn boxer en merk dat ik nieuwsgierig ben naar de inhoud.


Zonder dat dat nog gezegd hoeft te worden pak ik nu de boxer van de man vast en trek ook die omlaag, waarna ik zijn mooie stijve piemel voor me zie hangen. Ik pak deze vast en begin er onwennig aan te trekken. Even later begin ik de schacht van zijn piemel te likken en daarna ook de eikel. Natuurlijk duurt het niet lang voordat ik zijn eikel in mijn mond neem en hem rustig begin te pijpen. Ik ga na een tijdje helemaal op in deze bezigheid die me wel bevalt en pas als de man streng "Kijk me aan!" zegt schrik ik op uit mijn gedachten dat dit wel eens mijn favoriete nieuwe hobby zou kunnen worden.


Ik kijk de man verschrikt aan, enerzijds omdat ik me betrapt voel in het genieten van deze nieuwe hobby, als dat ik besef hoe onderdanig ik bezig ben. Want ja, hij heeft niet gevraagd of ik zijn boxer omlaag wilde trekken of zijn piemel in mijn mond wilde stoppen, ik deed dat gewoon uit mijn eigen nieuwsgierigheid. En omdat hij de gedachten aan hem pijpen had opgewekt met zijn vraag of het was uitgesloten dat dat ging gebeuren vanavond. Geen idee wat deze man nu allemaal denkt, maar hij vraagt inmiddels of ik mijn handen tot op de grond wil laten zakken en ik zie geen reden om dat niet te doen, dus doe ik dat en wel meteen.


Hij pakt met zijn rechterhand de achterkant van mijn hoofd vast en begint me rustig in mijn mond te neuken, terwijl hij steeds een beetje steviger mijn hoofd vasthoudt. Ik onderga dit zonder tegen te sputteren, maar wel steeds meer in gedachten en na een tijdje doe ik ook mijn ogen dicht. Als de man even later voelt dat hij gaat komen, trekt hij terug en zegt hij "Kijk me aan!", wat ik meteen doe. Hij spuit zijn sperma vervolgens in mijn gezicht en probeert daarbij in de richting van mijn ogen te mikken. Dat vind ik wel een beetje vervelend, maar niet zo vervelend dat ik het niet toelaat of er iets van zeg.


Dan moet ik overeind komen en wordt vrij hardhandig mijn boxer naar de grond getrokken. Vervolgens loop ik met hem mee naar de lege keukentafel en als ik daar met mijn gezicht naartoe sta vraagt hij "Is het uitgesloten dat ik je vanavond in je kont neuk?". Ik moet even slikken, maar uitgesloten is het wat mij betreft niet, alleen wil ik wel graag dat bij de eerste keer glijmiddel wordt gebruikt en dus wil ik weer aan een zin beginnen door te zeggen "Als er glijmiddel ...", maar dan word ik in één beweging voorover op tafel gelegd. Het sperma dat nog op mijn gezicht zat komt op de tafel te liggen en ik hou mijn hoofd daar net iets boven. Ik zie de man weglopen uit de keuken en hij zegt in het voorbijgaan "Liggen blijven!. Ik bedenk me dat ik ook niet anders zou durven.


Even later komt hij terug met glijmiddel en als ik voel dat er wat in mijn bilspleet gedaan wordt en er ook al een vinger naar binnen gaat, probeer ik me te ontspannen, wetende wat gaat komen. Makkelijker dan ik gedacht had duwt de man even later zijn piemel bij me naar binnen en begint me langzaam te neuken. De man besluit me te 'plagen' en zegt "Ja, Sander, dat had je niet verwacht hè, toen je vanochtend opstond, dat je in je reet genomen zou worden vandaag?". Ik kom verschrikt een beetje met mijn bovenlijf omhoog van de tafel terwijl ik denk "Huh? Hoe weet hij mijn naam?? We hebben ons niet aan elkaar voorgesteld ..", maar vervolgens bedenk ik zelf al wat hij me ook vertelt "Je naam staat natuurlijk op je rijbewijs, net als je woonplaats en sofinummer". Weg anonimiteit! De man pakt daarop mijn nek, duwt mijn bovenlijf weer omlaag richting de tafel en ik laat ook mijn gezicht op het sperma op tafel duwen.


Ik geef me helemaal over en de man kan zowel het tempo van zijn neukbewegingen als de kracht waarmee hij me neemt opvoeren. Hij doet dat dus ook en het duurt niet lang voordat hij zijn tweede lading sperma spuit, deze keer laat hij die in mijn darmen achter. Ik blijf enigszins aangeslagen achter, hoewel ik altijd fantasieën heb gehad met mannen en ik ergens wel wist dat de kans aanwezig was dat wat vanavond gebeurd is zou gebeuren, had ik de hoop zelf nog een beetje regie te houden over de keuze of dit een eenmalig iets zou zijn of niet, want die keuze lijkt inmiddels voor mij gemaakt te zijn.


De man loopt weg en ik blijf minutenlang op tafel liggen, dit keer zonder dat hij daarom gevraagd heeft. Ik ben eigenlijk gewoon in afwachting van wat gaat komen. Als de man terugkomt zegt hij "Lig je daar nou nog steeds? Ik dacht dat je het bij deze ene keer wilde houden en nu wel weggevlucht zou zijn. Nou, dan wil ik nog wel een keertje" en hoewel dat me nog een soort van opening geeft om te reageren dat ik het bij deze keer wil houden, zeg ik niks en beweeg ik ook niet. Ik hoor de man vervolgens overduidelijk zijn riem weer los maken en zijn broek omlaag trekken, en voel even later zijn eikel weer tegen mijn kontgat geduwd worden en dan naar binnen gaan en ik denk 'Kennelijk wil ik het toch niet bij één keer houden' ...


2746 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.