(Sex)massage

Geplaatst door: rsdbert op 09-02-24

Sinds een paar jaar ga ik zo af een toe naar een masseur voor een heerlijke full body massage. Mijn masseur, Stefan, is ook naakt. De eerste keren masseerde hij mij en op een gegeven moment komt hij dan bij mijn kruis uit. Hij besteed dan wat extra aandacht aan mijn pik en ballen. Zoals je zult snappen laat dit mijn niet onberoerd en wordt mijn pik lekker hard. Het eindigt dan met dat ik heerlijk klaarkom.  Na afloop ben ik dan volledig relaxed. Na een paar keer bij Stefan te zijn geweest merkte ik dat zijn pik ook enigszins stijf werd. Als hij dan naast de massagetafel stond en mijn pik en ballen masseerde voelde ik zijn enigszins stijve pik tegen mijn arm en zij aan. 

Toen ik weer bij Stefan was had ik besloten dat op het moment dat hij mijn pik en ballen onderhanden nam ik zijn pik zou vastpakken en daarmee zou spelen. Zo gezegd en zo gedaan. Hij liet het toe en terwijl hij mij aan het aftrekken was speelde ik met zijn pik en ballen totdat ik klaarkwam. 

Tijdens de massage lig ik met mijn ogen dicht. Ik voel en geniet dus van wat er gebeurd maar zie het dus niet. 


De keer daarop, toen hij weer bij mijn pik was aanbeland voelde ik iets wat ik nog niet eerder had gemerkt. Het was heerlijk warm om mijn pik en het kon volgens mij niet anders zijn dan dat hij mij pik in zijn mond had genomen en hij mij rustig pijpte. Toen ik mijn ogen opende om te kijken zag ik inderdaad dat zijn hoofd ter hoogte van mijn kruis. Ik keek tegen zijn achterhoofd aan en kon dus niet zien dat mijn pik in zijn mond gleed, maar het gevoel en de bewegingen van zijn hoofd bevestigde wat ik dacht en voelde. Wat geil was dat. Uiteindelijk stopte hij met pijpen en trok mij verder af totdat ik klaarkwam. Dit alles beviel mij wel. De keren daarop gebeurde hetzelfde. 

Stefan heeft best wel een grote pik. Ik begon daar over te fantaseren en had me voorgenomen de volgende keer dat ik ook zijn pik wilde proeven en dus ik hem ook zou pijpen. Ik wist niet of hij dit goed zou vinden, want ik kan me zo voorstellen dat hij dit niet bij iedere klant doet en ook niet van iedere klant toe laat. Maar ik besloot het toch te doen en zou het wel merken als hij het niet goed vond. 


Bij de eerstvolgende massage heb ik de stoute schoenen aangetrokken en toen hij mij aan het aftrekken was en mij ook weer gepijpt had. Pakte ik zijn pik vast en trok hem aan zijn pik mijn richting op. Ik merkte dat hij mee bewoog in mijn richting. Ik deed mijn mond open en hapte naar zijn eikel. Likte zijn eikel en nam zijn pik volledig in mijn mond. Nu is het niet de eerste pik die ik pijp, maar deze was toch redelijk mond vullend. Ik pijpte hem en hij masseerde mijn pik en ballen en trok mij af. Wat een heerlijk samenspel was dit en door dit alles kwam ik heerlijk klaar. Ik kwam intenser klaar dan de vorige keren en had ook het idee dat ik meer zaad spoot. Nadat ik klaargekomen was veegde hij mijn zaad af, masseerde de rest van mijn lijf nog een beetje en toen was de sessie afgelopen. Heerlijk ontspannen en voldaan ging ik naar huis. 

Ik begon mij te realiseren dat we steeds een stapje verder gingen. Ik fantaseerde hoe het zou zijn als hij mij kont zou masseren en hij extra over mijn sterretje zou gaan en er een vinger naar binnen zou duwen. Het idee wond mij erg op en ik zat meteen met een stijve in mijn broek. 

De vervolg fantasie was hoe het zou zijn als hij mij, nadat hij mij met zijn vingers had opgerekt, zou neuken. Een verlangen dat ik al een tijdje heb. Bij deze fantasie kon ik mezelf niet meer inhouden en kwam klaar. 

Ik besloot snel een nieuwe afspraak te maken bij Stefan. Ik besloot hem uit te dagen en dat als hij mijn kontje aan het masseren is dit in de lucht zou steken als signaal dat hij vooral tussen mij billen moet zijn. En dan even kijken hoe hij daar op reageert. Hopelijk vingert hij mij en als hij dat doet zal ik laten merken dat ik dat geil vind. Op het moment dat hij mijn pik en ballen begint te masseren zal ik mijn kontje naar hem toedraaien in de hoop dat hij mijn signaal op pikt en zijn eikel tegen mijn sterretje aanduwt en mij daar heerlijk ontmaagd en neukt. 

Vandaag is het zover. Ik ga zo douchen en spoelen en dan op naar Stefan. Ik hoop dat mijn fantasie werkelijkheid wordt. 

Ik laat jullie nog weten hoe mijn massage van vandaag afloopt. 

2603 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.