PC hulp

Geplaatst door: damian op 11-02-24

Met grote ogen keek ik naar het scherm. Ik had er wel eens over gehoord en dat er mensen zijn die er op kickte. Gebiologeerd bleef ik naar het scherm kijken, nam snel een slokje van zijn cola, ging verzitten en duwde mijn opkomende erectie naar beneden. 
“Geil he? “zei de stem naast hem. 
Ik knikte, bijna onzichtbaar, en keek de man aan. 
“Meneer, ik denk dat uw pc het nu wel weer doet hoor, “zei ik met een hese stem.
Zo te zien was de man erg opgewonden van want er tekende zich een bobbel af in zijn broek. Hij nam niet eens de moeite om zijn erectie te verbergen. 
“Wil je meer zien? “vroeg hij, “zeg maar Bram hoor.”
Ik wilde niet onbeleefd zijn en was benieuwd waar dit toe zou leiden dus zei ik; ‘Ja, graag.”
Bram scrolde door verschillende filmpjes en stopte bij een die voorzien was van een aantal sterren. Zo te zien een van zijn favorieten. 
“Deze is heel geil, “zei hij en leunde achterover. 
Zijn erectie was nu nog beter zichtbaar en zijn eikel tekende zich af door de dunne stof van zijn short. 

De film begon en al snel kreeg ik een man te zien die aan het wandelen was in een bos. 
Een echtpaar, die hun hond aan het uitlaten was, passeerde en begroette hem vriendelijk. 
Nu de man steeds beter in beeld kwam was het duidelijk te zien dat de man bijna naakt door het bos liep. Alleen een dunne boxershort en een t-shirt, dat was alles wat hij aan had. 
Hij draaide zich om, keek waar het echtpaar heen ging en dook toen een zijpad in. 

Met open mond zat ik te kijken naar wat er zich afspeelde op het scherm. Vanuit mijn ooghoek zag ik dat Bram zijn hand in zijn boxer had gedaan en met zichzelf begon te spelen. Nu was ik wel wat gewend om te helpen bij mensen die problemen hadden met hun pc maar dit was de eerste keer dat dit me overkwam. 
Roerloos bleef ik zitten, niet wetende wat te doen op dat moment. 
Vol spanning bleef ik naar het scherm kijken, benieuwd wat er zou gaan gebeuren op dat verlaten bospad. 
De man vervolgde zijn weg dieper het bos in. Aangekomen op een verlaten stuk stopte hij, keek nogmaals om zich heen en pakte wat uit zijn rugzak. 
Een handdoek, tube glijmiddel en een grote zwarte dildo toverde hij tevoorschijn uit zijn rugzak. 
Hij keek nog even rond of hij niemand zag of hoorde en spreidde zijn handdoek op het stukje gras onder de boom.
Het was een warme dag en de bossen gaven een beetje verkoeling. De plek waar hij nu was lag ver weg van de geijkte paden die de meeste wandelaars namen. Hier zou hij niet gestoord worden.
Hij wachtte nog een kleine 10 minuten en begon zich te ontdoen van zijn twee kledingstukken. Eerst het t-shirtje, daarna, langzaam zijn short. Zo te zien was hij goed voorbereid want een onderbroek had hij niet aan. 
Nu hij zo goed als naakt was, zijn sneakers en sokken hield hij aan, begon zijn pik langzaam op te zwellen. Een mooie dikke pik met een heerlijke knop erop. 
Onbewust likte ik mijn lippen en zuchtte. 
“Mooie pik, vind je niet? “vroeg Bram.  
Ik knikte.
“Je mag wel met jezelf spelen hoor, wel zo prettig als je hem een beetje bevrijd, “zei hij bijna fluisterend. 
Ik voelde me rood worden, bijna betrapt omdat ik met een stijve naast hem zat. 
Hij had gelijk, het was ook prettiger als je pik de vrije ruimte heeft om te groeien. 
En terwijl ik nog steeds zat te kijken naar de video ontknoopte ik mijn spijkerbroek. 
“Goed zo, “zei Bram en keek naar mijn kruis. 
Ik stroopte mijn spijkerbroek naar beneden tot aan mijn enkels. 
“Mooie boxer heb je aan, die mag ook wel uit hoor. Dan doe ik het ook.”
En nog voordat ik wat kon zeggen stond Bram op, trok zijn short naar beneden en zijn stijve floepte de vrijheid tegemoet. En besneden geaderde penis bungelde nu heen en weer voor mijn gezicht. Ik schatte hem zo een centimeter of 23 en bijna 6,5 centimeter doorsnee. 
Blijkbaar staarde ik iets te lang naar de man zijn penis want hij reageerde met een kuch. 
“Te lang staren is in de mond nemen hoor, “zei hij lachend en ging weer zitten. 
Snel keek ik weer naar het filmpje maar was ook nieuwsgierig geworden naar de pik van de man. Zo onopvallend mogelijk probeerde ik een glimp op te vangen van die hele grote pik. 
Bram was zich langzaam aan het aftrekken, telkens wanneer hij zijn voorhuid naar beneden trok ontblootte zijn eikel zich. Een natte, van opwinding zo te zien, glimmende knop werd dan zichtbaar.
“Hier let op, “zei Bram ineens. 
Ik staarde naar het scherm en zag de man liggen op zijn handdoek. Zo goed als naakt lag hij op zijn rug, benen wijdt en iets opgetrokken, zijn gaatje te strelen. 
Zijn pik was half stijf en rustte op zijn ballen. Dat was een mooi uitzicht en mijn fantasie sloeg weer op hol. Mijn eikel schuurde langs de rand van mijn boxer en gaf een tintelend gevoel. 
“Ik zou het maar uit doen als ik jou was hoor, “zei Bram terwijl hij me aankeek. 
Die blijkbar doorhad dat ik aardig geil begon te worden. 
Snel ontdeed ik mijn van mijn laatste kleding stuk en zat nu naakt, samen met Bram, achter zijn pc te kijken naar wat komen ging. 

De man rommelde in zijn rugzak en haalde een touwtje tevoorschijn, ging rechtop zitten, pakte zijn pik en ballen beet en deed het touwtje er omheen. Hij trok het strak en bond zijn pik en ballen af. En terwijl hij dit deed werd zijn pik harder. Ook die van hem was geen kleine jongen maar wel een stukje kleiner dan van Bram.
De man ging weer liggen en pakte nu de tube glijmiddel en dildo, smeerde deze in en bracht hem richting zijn anus. Hij trok zijn benen omhoog en duwde de dildo tegen zijn kringspier. 
Je had nu goed zicht op zijn gladde anus en het puntje van de dildo verdween langzaam naar binnen. Hij kreunde, pakte zijn stijve en trok eraan. 

Dit alles maakte me zo geil dat mijn pik begon te druipen van geilheid. Dat was Bram niet ontgaan en ik voelde zijn been tegen de mijne. 
Zou ik me terug trekken of hem zijn gang laten gaan? 
Bram was mijn laatste klant voor vandaag en hierna zou ik terug gaan naar mijn studentenkamer.
Plagend bewoog ik mijn been heen en weer langs Bram zijn been. 
“Je bent goed geil zo te zien, “zei Bram en keek naar mijn kruis. 
Ik had het al gevoeld maar nu zag ik dat mijn eikel goed nat was van het voorvocht. En bij elke rukkende beweging die ik maakte was het een zacht soppend geluid te horen. 
“Moet ik een handdoek voor je pakken?”
Zonder mijn antwoord af te wachten stond Bram op. Zijn naakte lichaam tekende zich af tegen het licht van de schemerlamp. Zijn lul fier vooruit alsof die hem de weg zou wijzen. 
Niet veel later kwam hij terug. 
“Hier, haal het er maar een beetje vanaf, “zei hij en reikte mij de handdoek aan. 
De aanraking van zijn warme hand maakte me nog geiler en voordat ik het wist pakte ik zijn hand en begeleide deze naar mijn stijve. 
“Doe jij het maar, “ zei ik zwaar ademend. 
De zachte handdoek langs mijn eikel gaf een tintelend gevoel. Zonder verder wat te zeggen pakte Bram mijn stijve beet, trok de voorhuid naar achteren en haalde met de handdoek het overtollige voorvocht weg. 
Ik leunde naar achteren, duwde mijn heupen verder naar voren en spreidde mijn benen. 
Mijn ademhaling versnelde bij elke aanraking van Bram. 
“Toe maar, ik weet dat je het wilt, “zei ik en moedigde Bram aan om verder te gaan. 
Ik was nu zo geil dat het mij niet meer uitmaakte wie aan mijn lul zat. De keren dat ik seks had met iemand was op een hand te tellen. Ik was blijkbaar niet aantrekkelijk genoeg voor de meeste homo’s, die niet zaten te wachten op een slungelige computerknul met dikke brillenglazen. 
Voor mij zat er niets anders op dan kijken naar geile homoporno en het hebben van soloseks. Tijdens de soloseks speelde ik de laatste tijd veel met mijn gaatje, het oprekken kostte wat tijd maar na verloop van tijd lukte het mij om een buttplug in te houden. De eerste keer dat hij bleef zitten bezorgde mij een gigantisch orgasme waarbij het zaad tot aan mijn voorhoofd kwam. 
Het was ook de eerste keer dat ik mijn eigen zaad proefde en sindsdien lik ik het op na elke zaadlozing. 

Bram bleef mij aankijken terwijl hij het voorvocht van mijn lul veegde. Ik kreunde zachtjes.
“Lekker? “vroeg Bram. 
“Ja, heel lekker, “zei ik. 
“Zou ik je mogen pijpen? “vroeg Bram zachtjes. 
Ik was wel eens gepijpt maar dat waren meestal vluggertjes. Ok, het waren er maar twee. 
Het leek me fijn om een paar lippen om mijn lul te voelen, iemand die mijn ballen bespeelde en mijn gaatje wilde verwennen. 
Bram was wel een type die dat allemaal zou doen met me. Alhoewel Bram totaal niet mijn type was kreeg ik steeds meer zin in seks. 
“Ik ben pas twee keer gepijpt, “zei ik tegen Bram. 
“Ik zal voorzichtig zijn.” zei hij. 
En voor ik verder wat kon zeggen knielde Bram tussen mijn benen, gooide de handdoek opzij en begon kusjes te geven op mijn eikel. 
Ik voelde een tinteling ging door mijn lijf gaan. 
Bram ging er goed voor zitten en begon aan mijn eikel te likken alsof het een soft ijsje was. Zijn tong gleed over mijn eikel, verkende mijn pisgaatje om vervolgens rondjes te draaien rond de kraag van mijn eikel. 
Ik kon niet meer stil blijven zitten en mijn onderlijf bewoog alle kanten op. Bram gaf nog een paar keer een kusje op mijn eikel voordat hij zijn lippen erom heen sloot. Een zuigende beweging, zijn tong die mijn toompje bespeelde als een viool, ik hield het niet meer. 
Zijn lippen slokte mijn stijve volledig op en ik voelde zijn neus tegen mijn onderbuik aandrukken. 
Bram pakte me bij de heupen en trok mij naar zich toe. Ik dacht dat ik niet dieper in zijn mond kon maar daar had ik mij in vergist. Heel even wachtte hij om vervolgens mijn pik uit zijn mond te laten glijden. 
“Wat een lekkere pik heb je zeg, “zei Bram en veegde het kwijl van zijn kin. 

Ik keek naar het scherm en zag dat Bram het filmpje had gestopt precies daar waar de man de dildo diep in zich had genomen. 
Dat beeld en de mond van Bram om mijn kloppende zaadstaaf maakte me nog geiler dan ik al was. 
Bram likte aan pik alsof zijn leven ervan af hing. Zijn tong verkende mijn stijve, van eikel tot aan mijn ballen, welke hij stuk voor stuk liet rondgaan in zijn mond. 
En terwijl hij heerlijk aan mijn zak zat te likken voelde ik telkens het puntje van zijn tong op zoek gaan naar mijn gaatje. 
Ik trok mijn benen omhoog en plaatste ze op het bureau. Zo had Bram beter zicht op mijn maagdelijke rozetje en was het een stille hint voor hem om verder te gaan. 
Ik kantelde de bureaustoel verder naar achteren, schoof mijn kontje net over de rand en trok mijn benen op. 
Bram streelde mijn benen en al kussend belande hij weer in mijn kruis. En terwijl zijn tong zich ergens tussen mijn ballen en anus begaf trok hij me langzaam af. 
Ik hoorde hem mompelen en kreunen. Zijn tong werkte zich een weg naar beneden en plotseling voelde ik zijn tong mijn anus verkennen. Hij draaide rondjes om mijn kringspier en duwde het puntje naar binnen. Ik beantwoorde hem door mijn anus te laten pulseren. 
Hij plaatste zijn lippen rond mijn anus en begon me te neuken met zijn tong. 
“aahhhhhh…ga door, “kreunde ik en trok mijn benen naar mijn borst zodat Bram nog makkelijk mijn grotje kon bedienen. 
“Grrrrr, wat een geil sappig jongenskutje heb je zeg, “mompelde Bram vanuit mijn kruis. 

Het was heerlijk wat Bram deed maar ik wilde meer. Een pik in me zou het afmaken. 
“Neuk me…neuk me Bram, “zei ik zonder te aarzelen. 
Bram stopte en kwam omhoog. 
“Weet je het zeker? De mijne is nogal groot, “zei hij en streelde mijn buik. 
“Ik wil dat je me hier neukt aan je bureau, “zei ik en stond op.
Bram zijn pik was al die tijd stijf gebleven en glom nog harder van het voorvocht dan eerder deze middag. 
Ik haalde mijn tas en laptop van zijn bureau, schoof de rest van de spullen opzij en leunde voorover. 
“Toe maar, ik wil het echt, “zei ik kreunend als een geil sletje. 
“Ik pak even wat glijmiddel, “zei Bram en snelde zijn slaapkamer in. 
Bram had niet alleen een tube glijmiddel meegenomen maar ook een flesje poppers. 
Ik had er wel van gehoord en zag ze vaak voorbij komen bij de seksshop reclames maar had het nog nooit zelf gebruikt. 
“Hier, neem een snuifje, “zei Bram, “dit maakt je wat losser.”
Ik nam een snuifje en voelde me lichter worden in mijn hoofd, kreeg het warmer en voelde me nog geiler worden. 
“Doe een been maar op het bureau. ”zei Bram en tilde mijn been op. 
Ik voelde mijn pik tegen de rand van het bureau aan komen, mijn ballen nog nat van Brams lik werk, voelde ineens koud aan. 
Nu mijn billen zo mooi gespreid waren kon Bram het niet laten om nogmaals zijn tong het voorwerk te laten doen. Hij nam nog even de tijd om mij uitgebreid te rimmen en telkens duwde hij daarbij een vinger naar binnen. 
“Ohhhhhh, zo geil, “kermde ik. 
“Ik ga nu twee vingers inbrengen, neem nog maar een snuifje, “zei Bram. 
Daar lag ik dan voorover op het bureau van een klant met mijn billen uit elkaar.
Ik voelde de vingers van mijn Bram mijn gaatje oprekken en als snel kon ik er drie hebben, met dank aan de poppers. 
“Weet je het zeker? “vroeg Bram terwijl hij mijn billen kuste. 
“Ja, ik wil hem erin Bram, “kreunde ik. 
“Ok, ik heb je gewaarschuwd he, “zei Bram en kwam omhoog. 
Plagend duwde hij zijn natte knop tegen mij kringspier. Hij duwde maar kreeg hem er nog niet in. 
“Ontspan je maar, “zei hij terwijl hij mijn rug streelde. 
Hij pakte mij bij de heupen, plaatste zijn eikel weer voor mijn hete grot en duwde. 
Nu voelde ik zijn eikel mijn kringspier oprekken. Hij wachtte even, duwde weer een stukje, en wachtte. Langzaam verschafte ik hem toegang tot mijn maagdelijke jongensgrot. Mijn kringspier omsloot zijn dikke eikel en klemde deze vast. 
“Pfffff, wat is hij groot, “kreunde ik. 
“Ik zal rustig aan doen, “hijgde Bram. 
Het liefst had hij hem er gelijk tot de wortel ingeramd maar hij moest rustig aan doen om dit maagdelijke kontje te laten wennen aan zijn zaadstaaf. 
Nu de eikel erin zat was het een kwestie van langzaam heen een weer bewegen om telkens een stukje dieper in hem te komen. 
Bram pakte zijn heupen beet en begon te pompen. 
Het voelde lekker strak aan en hij moest uitkijken dat hij niet nu al zijn zaad zou verschieten.
Hij had de helft van zijn 23 cm lange pik in de jongen zitten.  Langzaam verhoogde hij het tempo en duwde de rest in een keer naar binnen. 
Hij wachtte even, streelde de jongen. 

“Ohhh hijs zo groot Bram, “kreunde ik. 
“Ga door, spuit me maar vol met je mannenpap.”
Nog nooit had ik zo tegen iemand gepraat en al helemaal niet tegen een vreemde man zoals Bram. 
De poppers , de film en mijn verlangen naar een pik hadden alle remmen los gemaakt. 
Nu Bram heerlijk in me zat en ik gewend was geraakt aan zijn 23 cm begon ik ritmisch mee te bewegen. 
“Harder, neuk me harder, “kreunde ik. 
Bram plantte zijn vingers steviger in mijn heupen en versnelde het tempo. Ik voelde onze ballen elkaar raken bij elke stoot die hij maakte. 
“Hmmm, wat ben je heerlijk strak man, “hijgde Bram. 
“Ik ga bijna komen.”
“Kom maar in me klaar, “zei ik, ‘ik wil je zaad in me.”
Ik had nog nooit zaad in me gehad en had het alleen gezien bij een aantal filmpjes.
“Knijp je kringspier samen, “hijgde Bram, “maak hem maar lekker strak.”
Ik deed wat me gevraagd werd en spande alles aan. De pik van Bram in me was intens en ik voelde dat hij bijna ging komen. 
“Ahhhhhh, ik ga je volspuiten…ik…ik…ohhhhh….Ohh fuck…geile fuckbillen van je….ik kom…”
Ik voelde hoe Bram zijn zaad mijn darmen in spoot. Hij bleef me neuken tot de laatste druppel zaad mijn darmen had gevuld. 
Langzaam trok hij zich terug en ik voelde dat mijn kontje open stond. Bram bracht een vinger naar binnen en begon me te vingeren. 
“Nu jij geilerd, “zei hij en trok me overeind. 
“Ga maar in de stoel zitten met je benen op getrokken. Dan trek jij je af terwijl ik je vinger. “zei Bram. 
Het idee wond me op en ik deed wat hij me vroeg. 
Onderuit gezakt op de grote bureaustoel met mijn benen opgetrokken begon ik me af te trekken. Bram zat naast me en begon me te vingeren. En terwijl hij zo bezig was voelde ik langzaam zijn zaad uit mijn kontje glijden.
“Hier, lik maar op’ “zei hij en bracht twee vingers naar mijn mond. 
Ik opende mijn mond en proefde zijn zaad. 
“Vind je lekker is het niet?” vroeg Bram. 
“Ja, vind het geil, “antwoorde ik al rukkend. 
“Pers maar ff, dan komt er meer zaad uit je kontje, “zei Bram al vingerend. 
En ook nu weer zaten Bram zijn vingers onder het zaad. Gulzig opende ik mijn mond en likte beide vingers af. 
“Ik kom bijna, “kreunde ik. 
“Vinger me harder.”
Mijn ademhaling versnelde en mijn kringspier begon samen te knijpen. 
“Ik ga nu komen Bram…ik kom nu…jaaa…ik kom…ik ga spuiten.”
Bram duwde zijn vingers net ver genoeg om mijn prostaat te activeren waardoor ik klaar kwam. 
Ik bleef spuiten en om niet al het zaad verloren te laten gaan nam Bram mijn pik in zijn mond. 
De laatste druppels zaad nam hij gulzig tot zich om hem daarna schoon te likken. 
“Hier heb je de handdoek. “zei Bram en stond op. 
“Je kan je opfrissen in de douche als je wilt hoor.”
Ik pakte mijn kleding van de vloer en liep naar de bandkamer. 

Nadat ik me had opgefrist en weer had aangekleed liep ik de kamer binnen. Bram had een badjas aangetrokken en zat op de bank. 

“Ja mag nog even komen zitten als je wilt. “zei hij en tikte op de bank. 
“Nog even dan, “zei ik en pakte ondertussen mijn laptop in. 
“Vond erg fijn dat me hebt geholpen hoor, “zei Bram en gaf me een knipoog.
“Hoop dat jij het ook fijn vond.”

“Ik vond het heel erg fijn Bram, “zei ik, “bedankt daarvoor.”
“Maar ik moet maar eens gaan.”

“Mochten er ooit nog een problemen zijn met de pc dan weet u me te vinden.”
Ik stond op en gaf hem een hand. 
Nog even wierp ik een blik op zijn pc en zag de man nog steeds met de dildo in zijn poepert. 

“De volgende keer kijken we hem af, ben benieuwd hoe dat verder gaat, “zei ik en pakte mijn jas. 
“Dat vind ik een goed idee , “zei Bram en gaf me een schouderklop. 

Snel stapte ik op de fiets, ik voelde mijn kontje nog branden van daarnet, keek nog een keer achterom en zwaaide naar Bram. 

Eenmaal terug op mijn studentenkamer ontdeed ik mij van al mijn kleding, pakte mijn but plug en begon mezelf weer heerlijk te bevredigen terugdenkend aan wat mij was overkomen die middag. 

3806 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 38)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.