Bouwvakker

De verhalen die ik schrijf zijn autobiografisch, maar met een rijkelijke fantasie geschreven. Afgelopen vrijdag heeft Ronnie een begin gemaakt met onze toilet. Deze was toe aan een opknapbeurt. Ronnie is 37 en bouwvakker/klusser van beroep. Hij heeft een eigen bedrijfje waarin hij veel mooie dingen realiseert. Ronnie is getrouwd met Bibi en samen hebben ze een zoon van inmiddels 7 jaar oud. Ronnie is een rustige slanke man met krullend donker haar, grijs/groene ogen en een drie dagen baard. Hij komt altijd in zijn werkkleding met werkschoenen rijdend in een witte Transit bus naar zijn klussen gereden. Zo ook vanochtend, een druilerige maandagochtend. 'Eerst even een bakkie koffie' zegt Ronnie als hij binnen komt lopen. 'Hoe was je weekend?' vraag ik 'nog Carnaval gevierd?'. 'Nee, ik heb het weekend onze zoon bij mijn ouders gebracht en zij hebben wel Carnaval gevierd' zegt Ronnie 'wij hebben het rustig aan gedaan,  veel geslapen'. We babbelen wat verder over het afgelopen weekend onder het genot van een kop koffie. Ikzelf ben nog gekleed in mijn badjas. Ik had me verslapen, wilde net gaan douchen toen Ronnie aan de deur stond. Ik sta nonchalant tegen het keukenblok aan als we de werkzaamheden en wensen doornemen. 'Ik kan zo wel douchen?' vraag ik. 'Ja hoor' zegt Ronnie 'Het water blijft erop staan'. 'Mooi' zeg ik. Ronnie gaat aan het werk en ik loop naar boven om me te gaan douchen. 'Sorry' roept Ronnie vanuit de hal 'ik moet echt ontzettend plassen, kan ik gebruik maken van de toilet boven'. 'Jazeker' roep ik terug 'ik heb net de douche aangezet en mijn badjas uitgedaan'. 'Vind je het geen probleem?' vraagt Ronnie. 'Nee joh' roep ik terug 'kom gerust ff boven om te plassen'. Ronnie loopt de trap op. Ik sta op de badkamer en trek mijn badjas weer even aan. Bovenaan de trap hangt een grote spiegel en Ronnie ziet in de spiegel dat ik mijn badjas sluit. Ik stap de badkamer uit en Ronnie loopt binnen. Hij glimlacht. 'Sorry' verontschuldigd hij zich nogmaals. 'Geen probleem joh' zeg ik 'ik ben vrij dus de tijd'. 


Ronnie loopt de badkamer binnen en laat de deur open staan. Ik sta op de overloop en zie via de spiegel dat Ronnie zijn werkbroek open maakt en dat hij zijn zwarte boxershort over zijn licht behaarde, stevig en ronde billen naar beneden trekt. Als hij zich omdraait om te gaan zitten op het toilet heb ik zicht op zijn donkere, korte schaamhaar. Ronnie heeft een grote, dikke piemel met voorhuid. Zijn balzak lijkt kaal en is groot en zorgt ervoor dat zijn piemel iets schuin van zijn lichaam afgedrukt wordt. Ik voel mijn eigen piemel wat opzwellen onder mijn badjas. Ronnie neemt plaats op het toilet en ik zie dat hij zijn piemel met zijn rechterhand wat naar achteren drukt. Ik hoor de straal urine in de pot. Ronnie kijkt richting de spiegel en onze blikken kruisen elkaar. Ik schrik ervan. Ronnie glimlacht. Mijn badjas glijdt open. Mijn kromme, harde piemel wordt zichtbaar. Ik haal mijn rechterhand over mijn balzak heen en lift deze iets omhoog. Ik voel de zachte, kale huid van mijn pas geschoren balzak. Mijn piemel is hard. Ronnie blijft op het toilet zitten en haalt zijn piemel boven de toiletpot en legt hem op de toiletbril. 'Hij is nog een beetje nat van de urine' zegt Ronnie 'maar als je wil ....'. Ik laat de badjas van mijn schouders glijden en loop richting de badkamer. Ronnie bekijkt mij van top tot teen. Ik kniel voor hem op de badmat. We kijken elkaar aan. Ik pak zijn nog slappe, dikke piemel vast en breng mijn mond ernaar toe. Met mijn tong lik ik een druppel ziltige urine van de eikel. Ik kijk omhoog en zie dat Ronnie zijn ogen heeft gesloten. Zijn lichaam hangt wat achterover. Ik breng mijn lippen om zijn eikel, het puntje van mijn tong roteert over zijn gladde eikel. Ik voel dat zijn grote, dikke piemel opzwelt. Hij staat fier overeind. Dikke aderen lopen over de schacht van zijn grote, dikke en stijve piemel. Ik druk mijn hoofd verder over de piemel heen en moet jokhalzen. Het lukt mij om de gehele piemel achterin mijn huig te drukken. Ik ruik zijn frisse schaamhaar. Ronnie is zichtbaar aan het genieten en drukt met zijn handen op mijn achterhoofd en geeft het ritme aan. Ik pijp zijn pik gulzig en moet af en toe wat kokhalzen. Mijn speeksel loopt langs zijn balzak en beland op de toiletbril. 

Met mijn rechterhand trek ik mezelf af. 'Damn wat geil dit' kreunt Ronnie. Ik kreun wat terug maar voel dat zijn opgezwollen eikel mijn huig bereikt. Zijn handen laten mijn hoofd los en ik voel dat ze over mijn borst richting mijn stijve tepels glijden. Hij neemt beide tepels tussen duim en wijsvinger en begint erin te knijpen en te draaien. De pijn verzacht en verandert in een geil gevoel. 'Zullen we naar de slaapkamer gaan?' opper ik. Ronnie kreunt en knijpt nog iets harder in mijn tepels. Ronnie staat op van het toilet en begint zich uit te kleden. Hij trapt zijn schoenen uit en trekt zijn poloshirt uit. Ik kijk naar boven en zie zijn grote, dikke opgezwollen piemel met dikke aderen knetterhard rechtop staan. Hij drukt tegen zijn platte onderbuik aan. Er zijn haren rond zijn navel en op de (niet overdreven) gespierde borstpartij aanwezig. Ik duik met mijn hoofd onder zijn balzak en lik hem daar. Ronnie tilt zijn balzak op en spreidt zijn benen. Zijn broek ligt nog om zijn enkels. Hij stapt uit zijn broek en laat deze voor het toilet op de grond liggen. 'Zo! Iets meer ruimte om te bewegen' zegt Ronnie. Met mijn rechterhand glijdt ik tussen zijn benen door en raak zijn ronde, stevige billen aan. Ik voel de haartje in de bilspleet. Met mijn vingers verken ik de warm aanvoelende, behaarde bilspleet. Mijn vingers raken zijn sterretje aan. Ronnie kreunt en probeert zich om te draaien. 

Ik heb nu zicht op die heerlijk, stevige billen. Ronnie opent zijn bilspleet met beide handen. Ik zie tussen de beharing en roze kontgat en druk mijn gezicht tussen zijn billen. Ik snuif de odeur op en verken met mijn vochtige tong, het zojuist door hem aangeboden kontje. Heerlijk is dit. 'Zullen we samen douchen' vraagt Ronnie. Ik knik, sta op en draai de kraan open. Ronnie stapt onder de straal met warm water. Het water glijdt langs zijn heerlijke lijf. Hij reikt zijn hand uit, ik pak deze vast en hij begeleid mij richting de douche. Ik voel de warme stralen op mijn lichaam. Heerlijk. Ronnie komt met zijn hoofd naar voren en ik voel een hartstochtelijke zoen, zijn tong glijdt mijn mond binnen. Zijn armen slaat hij om mij heen en onze lichamen drukken zich tegen elkaar aan. Ik voel zijn harde piemel tegen mijn schaamstreek en mijn buik drukken. Mijn piemel schoot onder zijn balzak tussen zijn benen. We staan een tijdje onder de douche te tongen en onze handen glijden over rug, schouders en billen. Heerlijk dit. Ronnie draait me om en ik beland met mijn handen tegen de muur als hij achter mij komt staan. Zijn armen om mijn middel. Hij trekt mijn lichaam naar zich toe. Ik voel zijn piemel tegen mijn billen aan. Zijn buik en borst tegen mijn rug. Met zijn armen duwt hij mijn hoofd richting zijn schouder. Hij fluistert in mijn oor: 'ik heb zin om je te neuken?'. 'Mag' kreun ik 'maar eerst natmaken met je tong'. 'Dat heb ik nog nooit gedaan' fluistert Ronnie in mijn oor 'maar ik wil mijn tong wel rond je ster laten gaan als ik je daarna mag palen'. Ik knik .. en spreid mijn benen en ga voorover staan. Ronnie gaat op zijn knieën achter mij zitten en met zijn handen beroerd hij mijn billen. Hij haalt ze mijn licht behaarde billen uit elkaar en heeft zicht op mijn kontgaatje. Ik voel dat hij zijn gezicht tussen mijn billen duwt en al snel voel ik de vochtige tong langs mijn kringspier glijden. Ik kreun. Ronnie neemt de tijd om mij nat te maken en ik voel de natte tong, zijn warme adem tussen mijn billen. 

Ik trek ondertussen wat aan mijn piemel. Ronnie komt overeind. Hij pakt zijn piemel vast en duwt deze van zijn lichaam af tussen mijn billen. Ik voel dat Ronnie zijn lichaam wat op en neer beweegt en voel dat zijn dikke, gladde eikel door mijn bilspleet glijd. Als de eikel zich rond mijn kringspier beweegt, probeer ik te ontspannen. Ronnie voelt dat hij goed zit en pakt mijn heupen vast. Voorzichtig duwt hij zijn piemel naar voren en ik voel deze dikke, harde piemel in mijn warme, natte kontje glijden. 'Wow' kir ik en druk mijn onderlichaam wat naar achteren. Zijn dikke, harde piemel zit volledig in mijn warme kont. Voorzichtig begint Ronnie mij te neuken en langzaam voert hij het tempo op. 'Trek jezelf af' sommeert Ronnie mij. Mijn kromme pik slaat af- en toe tegen mijn schaambeen aan. Als ik hem vastpak en mezelf begin af te trekken voel ik dat Ronnie mij nog iets harder en agressiever begint te neuken. Ik krijg een brandend gevoel in mijn kringspier. Onze ademhaling versneld. Mijn kontgat brand en maakt een pulserende beweging. Ik voel zijn piemel langs mijn prostaat glijden terwijl hij mij met harde, korte stoten neukt. Ik voel dat mijn balzak omhoog getrokken wordt terwijl ik mezelf blijf aftrekken. Ik spuit klodders zaad onder de douche en voel een ontlading. Het neuken wordt pijnlijker, maar ik merk aan de ademhaling dat het niet lang duurt alvorens Ronnie klaar komt. Ik druk mijn kont verder naar achteren en hoop het signaal af te geven dat hij mij vol mag spuiten. Hij stoot krachtiger, ik geef tegengas en voel dat hij zijn zaad in mijn darmen spuit. Ronnie hijgt en steunt, zijn pik zit nog in mij en is alweer wat slapper als ik deze uit mij voel glijden. Heerlijk ... het zaad loopt uit mijn kontgat, Ronnie spoelt zijn pik af. Geeft mij een zoen op mijn mond. 'Focking geil dit' hijgt hij in mijn oor. Ik voel het warme water over mijn gezicht en lijf glijden. Ronnie droogt zich af en kleedt zich aan. 

'Ik zie je straks' zeg ik ... 'Is goed' zegt Ronnie en loopt de badkamer uit, de trap af en gaat verder met klussen. 
Ik sop mezelf in en blijf nog wat nagenieten onder de douche. 

3292 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.