Buurman (vervolg op Nachtwaker)

Het is alweer enige tijd geleden dat ik op de bank heb gespeeld met mijn achterbuurman. Enige tijd geleden benaderde hij mij weer via deze site omdat hij de verhalen van Paul en zijn vrienden in Berlijn had gelezen. Mijn vorige account was afgesloten omdat ik al heel lang niet meer actief was geweest en verhalen die ik destijds heb geplaatst staan niet meer onder mijn naam. 


'Buurman, hoe is het' schrijft de buurman in een app. Ik reageer erop door aan te geven dat het goed met me gaat en vraag naar zijn status. 'Goed, goed, mijn partner is weer thuis' geeft hij aan 'en ik heb haar verteld van mijn belevenis met jou'. 'Ze is benieuwd naar jou' schrijft de buurman 'en ik wil graag weer eens spelen'. We appen wat over- en weer en besluiten dat ik bij hem en zijn vriendin op bezoek ga voor een seks date. Geen onzinnigheid, gewoon geil samenspel. We hebben afgesproken dat ik via de achterdeur naar binnen kan lopen. Ik trek mijn jas aan en vertrek voor een wandelingetje. 

Als ik de achterdeur open en via het halletje de keuken inkom hoor ik in de woonkamer al enig gekreun. Ik wordt nieuwsgierig en ook al een beetje geil en loop door naar de woonkamer. Ik zie dat de buurman naakt op zijn knieën zit en druk bezig is met het beffen van zijn vriendin. De buurman en zijn vriendin zijn niet al te groot en slank van postuur. De buurman zijn naakte lijf ken ik. Zijn vriendin ligt met haar benen wijd, haar voeten op zijn schouders onderuitgezakt op de bank. In iedere hand heeft zij een tepel van haar borsten en haar tong glijd langs haar lippen. De buurman likt met zijn tong langs haar schaamlippen. Ze kijkt mij zwoel aan, de buurman blijft met zijn gezicht in de schaamstreek van zijn vriendin. Ik kleed me uit. Mijn kromme pik is alweer knetterhard door het schouwspel als ik richting het stel loop. De buurman komt overeind, zijn pik is ook hard. Zijn vriendin glijdt met de vingers van haar linkerhand op- en neer langs haar schaamlippen. 'Ze wil alleen kijken' zegt de buurman en hij begint mij te zoenen. Zijn rechterhand beroert mijn piemel, zijn linkerhand gaat over mijn schouders. 

We duiken afwisselend op elkaars piemel en pijpen elkaar gulzig. 'Wil je in die stoel gaan zitten' fluistert de buurman. Ik neem plaats in de grote leren stoel. De buurman komt voor mij zitten en begint mijn geschoren balzak te likken en neemt mijn pik in zijn mond. Hij moet soms kokhalzen als hij probeert mijn kromme pik zo ver mogelijk naar binnen te schuiven. Zijn speeksel maakt mijn pik nat. Kletsnat. De buurman pakt een fles met glijmiddel en smeert mijn pik hiermee in. Ook zijn kontje wordt ingesmeerd. Zijn vriendin kreunt, terwijl zij zichzelf vingert al liggend op de bank. Af en toe brengt zij een van haar borsten naar haar mond toe en likt aan de tepel. Ze geniet zichtbaar van het spel wat haar man en ik spelen. De buurman gaat staan en draait zijn kontje naar mij toe. Hij opent zijn bilspleet en nodigt mij uit om naast het glijmiddel zijn kontje van wat speeksel te voorzien. Ik glijd met mijn tong langs zijn heerlijke, strak ogende kontgaatje. Ik zie de kringspier pulseren. Ik ga weer onderuit in de stoel liggen en pak mijn piemel vast. De buurman komt bovenop mij zitten. Zijn beide handen staan naast mij op de leuning, ik kijk naar zijn rug en billen. Zijn blote voeten staan op mijn knieën en bovenbenen als hij zijn kontje laat zakken. Ik beweeg mijn pik wat heen- en weer en voel zijn natte ster. Ik stop en voel dat de buurman ontspant en zijn  lichaam naar beneden laat glijden. Mijn pik glijd gemakkelijk zijn warme kontgat binnen. Zijn vriendin geniet. De buurman begint op mijn pik te rijden. Het tempo ligt hoog. Zijn vriendin blijft zichzelf vingeren terwijl ze verlekkert kijkt hoe haar eigen man mijn kromme pik berijd. 

'Ik kom bijna klaar' kreun ik ... De buurman stopt en klimt van mijn pik af. Zijn eigen pik is nog hard. 'Spuit over mijn kut' sommeert zijn vriendin mij 'dan kan hij mij met jouw zaad neuken'. Ik sta op en kom over de vriendin van de buurman staan. Tussen haar keurig getrimde schaamhaar zie ik de roze schaamlippen die ze uit elkaar haalt met haar vingers. Ik kijk snel naar de buurman zijn pik die fier overeind staat. Het aanblik van zijn geile pik, maakt dat ik mezelf klaar trek en mijn warme zaad over haar roze schaamlippen spuit. De buurman duikt op zijn knieën en neemt mijn aardig slap geworden pik in zijn mond en zuigt de laatste druppels zaad uit mijn pik. Hij duwt mij voorzichtig opzij en begint zijn vriendin te neuken. Ze zoenen en ik zie zijn billen heen- en weer gaan terwijl hij zijn vriendin met flinke stoten neukt. Ik hoor en zie dat hij klaarkomt en zijn zaad in de kut van zijn vriendin spuit. Hij trekt zich terug en neemt op zijn knieën plaats voor de bank en vol overgave begint hij haar te likken en te vingeren. Niet veel later komt ook zijn vriendin klaar. Blosjes op de wangen. 

'Dank je' zeggen buurman en zijn vriendin. 'Graag gedaan' zeg ik, als ik de woonkamer verlaat en via de keuken het huis verlaat. 

2340 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.