Slikken

Even terug in de tijd ik was 18 en voor het eerst in Spanje in een mooi resort  vol mooie stelletjes. Ik lag heerlijk te zonnen aan het zwembad toen er naast mij een stel kwam liggen die mij vriendelijk gedag zeiden ook Nederlanders . Ik schatte ze net in de 40 en zagen er goed uit zij met grote borsten een slanke taille en een mooi kont . 

Al zonnend en kletsend met een kubalibre er bij was het heel gezellig. 

Op gegeven moment kwam hij op mijn bedje naast mij zitten en vroeg heb je zin om met ons naar de kamer te gaan mijn vrouw wil lekker gebeft worden . 
Ik voelde mijn gezicht rood worden en dacht wat nou , maar oké ik zei natuurlijk ik lik graag een mooi kutje . 
Een maal op de kamer aangekomen lagen we alle 3 naakt op het grote bed ik was al aardig aangeschoten en had een grote harde pik . Ik begon haar lekker te likken en stak mijn tong diep in haar zachte kutje ze kreunde van genot . Ik was zo bezig dat ik hem niet opmerkte terwijl hij mijn harde pik aan het afzuigen was ik liet het maar gaan want het voelde heerlijk. 

Toen vroeg zij of ik haar wilde neuken wat ik graag deed zonder condoom mmmm 
Ik was lekker bezig terwijl hij mijn kontje aan het masseren was owww lekker hoor toe voelde ik warme olie over mijn billen en sterretje gaan en even later gleed zij harde pik in mijn kontje oewww pijn en genot was het na 5 stoten kwam hij in mij klaar en ik bij haar dat was geil zeg . 

3603 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 26)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.