Mat het oude jaar door

Geplaatst door: kinky-pisgay op 18-02-24

Het is december, de kerstdagen zijn inmiddels achter de rug. Voor mij is het nu zaak om vooruit te kijken, want de laatste donderdag van de maand kan ik bijna afvinken van mijn kalender. De laatste donderdag van de maand is voor mij een reden om met de trein naar Amsterdam af te reizen, want het is weer Golden Shower Party @ Dirty Dicks. En uit ervaring weet ik dat het altijd super geile avonden zijn met veel zaad en pis, vooral veel pis. Inmiddels ben ik ingecheckt bij Hotel The Old Nickel wat op een steenworp afstand van het Centraal Station en Dirty Dicks ligt. Ik kleed mij om en ik loop door de Warmoesstraat richting Dirty Dicks, daar aangekomen, druk ik op de bel en de deur gaat voor mij open. Ik lever mijn tas in bij de garderobe, bestel mij een pilsje en ga rustig aan de bar zitten. Het is inmiddels al vrij druk. De barman knoopt een gesprek met mij aan: "Leuk dat je er ook weer bent, je behoort inmiddels tot onze vaste bezoekers!" Dat vond ik wel heel erg leuk om te horen. Niet veel later komt er een man naast mij staan, ik kijk hem aan en ik ken hem, op een of andere manier ken ik hem. Hij kijkt mij aan en zegt: "Hey, ben je ook weer in Amsterdam?" En nu herken ik hem! "Goh, dat je mij als eenvoudige Groninger herkent in een grote stad als Amsterdam!" Waarop hij antwoordt: "Ja, je was bij ons in het café met een vriendin van jou." Ja, dat was waar, ik heb een heel lieve vriendin, en we gaan samen wel eens naar Amsterdam en dan gaan we, waar mogelijk, ook de gay-bars bij langs. "Was jij zo onder de indruk van mijn vriendin, dat je mij herkent?"

"Nee, maar in ons café komt niet zo vaak een stelletje bestaand uit man en vrouw." "Wij zijn ook geen stel hoor, ik ben gay en zij is gewoon een vriendin van mij en we doen veel leuke dingen samen! Maar wat leuk dat je hier ook bent en nog leuker dat het in Dirty Dicks is tijdens de Golden Shower Party!" Hij pakt me bij de hand en neemt me mee naar achteren. Daar aangekomen beginnen we te tongen, ga ik door mijn knieën en begin hem te pijpen, kreunend laat hij mij zijn gang gaan. Hij trekt zich terug uit mijn mond, richt zijn pik op mijn mond en vraagt of ik zijn pis wil. Ik antwoord niet maar open slechts mijn mond en sluit mijn ogen en wacht op het lekkers uit zijn pik.Vlug neem ik nog een snuif poppers, geef het flesje door aan hem en ik zie dat hij ook een snuif neemt. Opnieuw open ik mijn mond en sluit mijn ogen en daar voel ik zijn heerlijke zilte vocht in mijn mond stromen. Ik geniet met volle teugen. Gulzig slik ik het door. Zodra hij is uitgepist, tongen we samen en gaan we elk onze weg. Ik kom nog wat bekende mannen tegen, raken in gesprek en pissen elkaar onder en in onze monden. Ik loop naar boven, naar de Darkroom. Ik zie er een groepje mannen bezig, ik haal mijn poppersflesje tevoorschijn, neem een flinke snuif en voeg me bij het groepje mannen. Een van de mannen pakt mij achter bij het hoofd en dirigeert mijn hoofd naar zijn pik, ik open mijn mond en voel zijn pik binnenglijden. Ik weet niet hoeveel mannen er rondom mij staan, ik schat een stuk of vier, vijf. Terwijl ik de man pijp, pist iemand anders mij vol in het gezicht, ik wissel van pik tot pik want ik wil graag zijn pisstraal in mijn mond. Terwijl ik in mijn mond word gepist, word ik door iemand anders in mijn mond gespoten. En ik heb werkelijk geen idee hoe die man eruit ziet en wat voor figuur het is. Dat maakt mij ook niet uit, ik geniet er met volle teugen van. Niet veel later begint ook een 3e man zijn pik op mij te richten en pist mij ook in mijn gezicht en mond. Ik vind het allemaal verrukkelijk.

Zodra de mannen klaar zijn, ga ik naar beneden en bestel mij nog een pilsje aan de bar. Genietend van mijn pilsje kijk in het rond... wat een super tent is dit toch. Nooit ruzie, nooit geouwehoer, altijd leuk, geil en gezellig. Ik heb mijn flesje bier leeg. Ik loop weer naar achteren, waarvan ik weet dat daar de meeste pis-actie's plaats vinden. En het is er druk. Een donkere man staat klaar met zijn pik om verschillende mannen onder te pissen, ik voeg mij bij die mannen, open mijn mond en ik laat mij voor het eerst door een donkere mand in mijn mond pissen en ik vind het zalig, werkelijk zalig. Ik heb die avond ontzettend veel pis gedronken, was rond half 3 terug in het hotel. Deze maand ga ik opnieuw en ik verheug mij erop. Ook in maart ga ik weer naar Dirty Dicks en ook naar de bar waar ik wel eens met mijn vriendin kom. Het belooft weer een leuke tijd te worden.

2246 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.