Partnerruil

Geplaatst door: bootwanker op 19-02-24

Frank en ik zitten wat profielen te bekijken op Romeo en ineens zie ik een leuk stel. Er staat bij dat ze nieuw zijn en daarom hadden we ze dus nog niet eerder gezien. Twee mannen van 41 en 45 schrijven ze. Ze zijn op zoek naar een ander stel voor partnerruil. Ze zijn op zoek naar een gezellig stel voor lekkere seks. Ze houden, net als wij wel van zoenen en vrijen en pijpen. Maar hebben allebei een speciale wens wat betreft een geile neukbeurt. Stef wil graag met dildo’s worden bereden en Ab wil graag wel eens een echt strak kontje neuken. Frank en ik kijken elkaar aan en zeggen dat we wel eens met de mannen dat willen proberen. Na wat op en neer chatten en uitwisselen van foto’s besluiten we te gaan. Ze wonen maar een half uurtje rijden bij ons vandaan en zeggen ook een leuke speelkamer te hebben. Nou ontvangen wij liever thuis, maar dit leek toch wel in orde te zijn. Onderweg voel ik al wel dat Frank zijn pik hard is en hij er wel zin in heeft.


Het is toch altijd wel weer even afwachten hoe een date met nieuwe mannen verloopt. Zijn ze wel aardig en vooral ook of ze wel schoon zijn. Ze hoeven heus niet naar bloemetjes te ruiken, maar lekker gedoucht is toch wel het minste wat je mag verwachten en je hoopt dan ook maar dat de slaapkamer of in dit geval de speelkamer schoon is. We zijn een keer bij een stel geweest waar we uiteindelijk alleen wat hebben gegeten en gedronken, maar niks aan seks hebben gedaan. Dan lijkt het chatten veelbelovend, maar is de werkelijkheid een teleurstelling.

Wat nerveus bellen we aan. Als de deur opengaat en we hartelijk worden binnengehaald met een zoen en knuffel zien we gelijk al wel dat dit helemaal voor elkaar is. Ab en Stef zien er in het echt ook uit zoals op de foto’s en we voelen ons gelijk thuis. Dat zit wel goed.

Na wat eten en drinken en wat algemene praatjes gaan we naar de speelkamer. En die ziet er ook prachtig uit. Een mooi groot bed, een sling en allerlei speeltjes in kasten met glazen deurtjes. Opvallend zijn ook de vele dildo’s en dan vooral die van een flink formaat met riemen.

We begonnen even met z’n vieren elkaar wat te zoenen, strelen en knuffelen. Ik zag al wel dat Ab een mooie geile pik had van een doorsnee formaat en dat die best in Frank zijn kontje ging passen. Stef zijn pik was wat kleiner, maar hij stond wel lekker stijf vooruit en zijn zak was ook niks mis mee. Na een poosje wat vrijen en elkaar pijpen zei Stef dat hij flink geneukt wilde worden in de sling en dat ik dan een voorbinddildo om moest doen omdat hij nogal een ruim neukhol had. Hij haalde uit de kast een voor mijn gevoel enorm gevaarte tevoorschijn. Stef deed alles om hem goed voor te doen. In de dildo zat een holte waar mijn pik inging. Ik voelde al dat die gevuld was met ribbels en nopjes. Mijn pik glibberde heerlijk naar binnen. Mijn zak werd in een rubberzak vacuum naar binnen gezogen en bij elke beweging van die enorme dildo werden mijn zak en ballen gemasseerd. De riemen werd stevig om mijn middel en tussen mijn benen door vastgesnoerd en het voelde alsof het mijn eigen pik was. Ik hielp Stef in de sling en had tegelijkertijd zicht op wat Frank en Ab aan het doen waren.


Ik keek even toe hoe Ab eerst aan Frank zijn pik zoog en daarna zijn kontje begon te likken. “Geil Frank, wat heb jij een heerlijk geil, strak neukholletje, mijn pik steigert nu al bij de gedachte dat hij daar straks in gaat rijden” Intussen lag Stef gesetteld in de sling en richtte ik mijn enorme dildo op zijn sterretje. Nou ja, ik zag al dat hij inderdaad ruim was en al min of meer wat open stond. Ik snapte al dat Ab daar niet veel van kon verwachten als hij daar naar binnen ging met zijn pik. Ik schoof dus heel gemakkelijk mijn enorme voorbinddildo naar binnen. Heerlijk werd er aan mijn zak gezogen en mijn eikel glibberde over de ribbels en nopjes. Inmiddels had Ab zijn pik bij Frank naar binnen geschoven en kraaide hij allerlei geile lovende woorden uit over Frank zijn geile neukhol.

Ik hield me vast aan de kettingen van de sling en bewoog die van me af en naar me toe. En tot mijn verbijstering ging het enorme gevaarte inderdaad moeiteloos bij Ab naar binnen en bij elke stoot zag ik zijn buik wat opbollen. Mijn pik en zak werden enorm geil van alles wat ik zag en voelde. Ab kronkelde in de sling en riep dat ik harder en wilder hem op de dildo moest heen en weer rammen. Mijn zak en pik werden gek van geiligheid. Voor mij zag ik hoe Frank genoot van hoe Stef hem bereed en zijn neukholletje lyrisch prees. Ineens hield hij op, want hij wilde nog niet klaarkomen blijkbaar en ging hij Frank pijpen en overal likken en strelen. Ik hield het niet meer en voelde mijn zaad omhoogkomen en de dildo van binnen met lang aanhoudende stralen volspuiten terwijl ik met de dildo tot aan mijn ballen in Ab zijn neukhol zat. Ab zat nog helemaal te schudden en zijn pik lekte stralen voorvocht. “Nu ik bij jou, zei Ab” Ik gaf wel aan niet dit enorme gevaarte in me te willen hebben. Ab moest lachen en zei dat hij wel een in mijn formaat had, want zijn eigen pik was nou niet echt eentje waar je een ander zijn geile plekjes mee raakt. Toen ik de dildo afdeed vielen enorme klodders zaad op de grond.


Terwijl ik nog even bijtrok had Ab al vliegensvlug een dildo gepakt en voorgebonden. Ik werd door Ab in de sling geholpen en zag hoe naast me Stef zijn pik weer bij Frank naar binnen werkte. Frank lag nu op zijn rug en ik zag hoe hij genoot van Stef zijn aandacht en hoe Stef zijn neukhol bereed en blijkbaar alle geile plekjes aanraakte met zijn pik. Ab likte eerst mijn sterretje heerlijk nat en open. Ik voelde zijn ruwe tong heerlijk mijn sterretje open likken. Wat glijmiddel en daarna ging de dildo eigenlijk moeiteloos naar binnen. Dat had hij goed ingeschat. Ab ging heerlijk in en uit mijn neukhol en raakte geile plekjes zodat mijn pik alweer stijf omhoog stond en druppels voorvocht lekte. Wij keken allebei intussen toe hoe Stef Frank neukte. Daar werden we allebei nog geiler van en Frank en Stef werden nog geiler van ons geneuk en gekreun. “Toe maar Stef, leeg je zak maar in dat geile kontje en dan wil ik je zaad eruit zien lopen” Dat was voor Stef het teken en hij kwam kreunend en hijgend klaar. Liet zich even op Frank vallen en trok toen zijn pik terug. Ab ramde nu op volle toeren met zijn dildo in mijn hol en ik voelde zijn ballen tegen mijn kont persen terwijl hij toekeek hoe Stef zijn zaad uit Frank zijn sterretje liep. Hij liet mij even alleen en likte eerst Stef zijn zaad uit Frank zijn sterretje en begon daarna Frank hard en diep te pijpen. Ik hoorde aan Frank zijn ademhaling dat hij ging komen en het duurde dan ook maar even of Ab zoog Frank zijn zak tot de laatste drup leeg. “Nu jij” zei Ab en hij ramde nog een paar keer hard en diep zijn voorbinddildo bij naar binnen, deed hem snel af en spoot zijn zaad over mijn buik. Dat likte hij gretig op en daarna werd mijn pik nog afgezogen. Het duurde even, maar tegen deze pijpkunstenaar was mijn pik niet gewapend en ik kwam voor de 2e keer heftig klaar. Ook dit slikte Ab allemaal door terwijl Frank en Stef geil hadden toegekeken. Heerlijk om een keer van partner te ruilen en ook toe te kijken wat de ander doet.

3334 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.