Geile date

Geplaatst door: teach-me op 01-03-24

Zoals afgesproken stond ik om half 8 voor de deur. Donker en koud buiten. Ik rijkte met mijn handschoenvinger naar de deurbel, maar nog voor ik er op drukte zwaaide de deur open. Een grote stevige man keek me aan, heette me welkom en wenkte me vriendelijk naar binnen. Zowel letterlijk als figuurlijk stapte ik over de drempel de ruime hal in. Achter mij werd de deur gesloten. De klap van de deur galmde nog even na. Ik ben Herman zei mijn “date” voor vanavond en hij nam mijn jas aan. Hoi, ….. Bas, zei ik.

We hadden een avond eerder lang zitten kletsen. Ik, Herman en zijn vriend Peter. Eerst via de chat, maar als snel via app en later de telefoon. De beelden die we daarbij hadden uitgewisseld waren leuk en geil, maar geen basis voor herkenning. Het gezicht van Herman was dus een verrassing geweest. Het bleek een leuke verassing.

We hadden afgesproken dat ik langs zou komen en, als het klikte, we seks zouden hebben met z’n drieën. Daarbij hadden we een paar expliciete wensen van met name Peter besproken. Ik had (met graagte) ingestemd met die wensen en dus stond ik nu in de hal bij Herman en Peter. De klik met Herman was er direct. Herman greep me zachtjes in mijn kruis waarmee hij duidelijk aangaf dat de klik wederzijds was.

Herman leidde de weg naar woonkamer. Peter stond op van de bank en kwam naar me toe om zich voor te stellen. Dat hij compleet naakt was overviel me. Herman zag dat en grinnikte wat. Hoi, ik ben Peter. Leuk je te ontmoeten. Wederom stamelde ik…Hoi…Bas. Beetje zenuwachtig? vroeg Peter. Ontkennen had geen zin.

Ik nam plaats op de bank. Peter zette een pornofilm op waarin een man uitgebreid gerimd werd. Ik zag aan de pik van Peter dat hij geil werd. Ik werd het ook. Peter en Herman dronken hun glas leeg en toen vroeg Herman of ik met hem mee wilde komen. Uiteraard stemde ik in. Ook Peter stond op en we liepen samen naar boven.

Hier kun je je uitkleden, zei Herman. En hij wees naar een riante logeerkamer. Herman liep door, maar Peter bleef staan kijken hoe ik mij uitkleedde. Hij vroeg of ik er klaar voor was. Ik knikte en liep mee naar de badkamer. Herman was nu ook helemaal naakt en stond klaar in de badkamer. Zoals afgesproken ging ik in de douche op mijn knieën zitten. De douche zelf stond nog niet aan, dat zou zonde zijn.  Herman en Peter kwamen voor mij staan. Mond open! Zei Herman op een nu wat strengere toon. Ik opende mijn mond en bijna direct spoot er een warme straal pis in mijn mond en over mijn gezicht. Direct gevolgd door een tweede straal. Beide heren waren me nu heerlijk onder aan het pissen. Mijn mond vol met het warme vocht en dikke stralen pis over mijn hele lichaam. Peter was de eerste die zijn straal onderbrak. Vlak daarna lukte het Herman ook. Herman deed een kleine stap naar voren en duwde zijn pik tegen mijn mond. Ik opende mijn mond, ontving hem en sloot mijn lippen om zijn lul. Herman legde zijn hand achter op mijn hoofd, begon weer te pissen en droeg me op zijn pis door te slikken. Dat koste wat moeite want het was een forse straal, maar het lukte me. Ondertussen begon Peter me in mijn gezicht te pissen. Even later wisselde ze om. Nu had ik de pissende lul van Peter in mijn mond en stond Herman me in mijn gezicht te pissen. Heerlijk. Helaas waren de heren snel leeg. Ik likte de laatste druppels pis van hun pikken en wreef de rest van de pis met mijn handen over mijn hele lichaam.

Tijd om te douchen. Ik stond op en Herman deed de douche aan. Toen hij op temperatuur was ging ik er onder staan om me te wassen. Het was een dubbele douche en Herman ging zich ook wassen naast mij. Peter stond nog even te kijken en speelde wat mijn zijn lul. Ik was al helemaal schoon, kaal en gespoeld, maar toch zei Herman dat ik de douchekop van de slang moest halen en op handen en knieën moest gaan zitten. Dat deed ik braaf. Herman stelde met zijn duim vast dat mijn kontje al was ingevet en met zijn andere hand duwde hij de doucheslag voorzichtig in mij. Het warme water vulde mij. Herman haalde de slag uit me en het water stroomde ook schoon weer uit me. Dat herhaalde zich een paar keer tot Herman helemaal tevreden was met het resultaat. Ondertussen was Peter er ook voor gaan zitten en Herman liet de slang net zo snel en behendig ook zo in het geile gat van Peter verdwijnen.. Ook Peter was nu helemaal voorbereid en schoon.  

Nadat we elkaar hadden afgedroogd leidden Herman en Peter me naar de slaapkamer. Mijn voeten verdwenen bijna in het hoogpolige tapijt dat op de grond lag en in de kamer stond een enorm bed met op het dressoir een keur aan speeltjes.

Peter ging op de rand van het bed zitten en Herman dirigeerde mij op mijn knieën voor Peter. Ik wist wat de bedoeling was nam Peter zijn pik in mijn mond. Langzaam begin ik hem te pijpen en ik voelde zijn pik groeien in mijn mond. Met mijn mond plezierde ik Peter zijn eikel, pisgaatje en zijn hele pik. Herman had even staan kijken, maar kwam er nu ook bij staan. Ook zijn pik verdween in mijn mond. Langzaam verwende ik beide pikken. Peter schoof nu verder het bed op en ik kroop ook op het bed. Ik nam Peter zijn pik weer in mijn mond en Herman kwam achter mij op zijn knieën zitten. Hij trok mijn bilnaad uit elkaar en hij drukte zijn eikel tegen mijn kont. Langzaam duwde hij zijn eikel bij me naar binnen. Ik wilde kreunen van genot, maar Peter duwde mijn hoofd richting zijn kruis. Zijn pik verdween zo diep in mijn mond dat kreunen niet ging. Herman duwde zijn pik ondertussen steeds verder in me tot zxijn hele pik in me verdween.

Peter trok zijn benen omhoog en dirigeerde me naar zijn ballen. Ik streelde zijn ballen met mijn tong. Ik merkte dat Peter geiler werd. Dit was namelijk waarvoor ik was besteld. Herman hield er niet van, dus het was mijn taak vanavond. De druk van Peter zijn hand op mijn achterhoofd nam weer toe en Peter trok zijn benen nog iets verder op. Langzaam maar zeker vond mijn tong de weg naar Peter zijn kontgat. Even gaf ik tegendruk tegen Peter zijn hand, maar Peter drukte mijn hoofd rigoureus tussen zijn billen. Mijn tong gleed nu langs zijn strakke gaatje. Een diepe kreun bevestigde dat Peter genoot van wat ik voor hem deed. Herman zijn pik zat nog steeds helemaal in me en hij neukte me langzaam. De hand van Peter werd vervangen door die van Herman. Peter lag nu met opgetrokken benen voor mij en Herman duwde mijn hoofd stevig tegen Peter aan. Steek je tong in hem zei Herman terwijl Peter zijn billen uit elkaar trok. Ik gehoorzaamde en stak mijn tong zo diep mogelijk in Peter en begin vervolgens neukbewegingen te maken met mijn hoofd, daarbij geholpen door Herman.

Ik merkte dat Herman steeds harder tegen mijn hoofd duwde. Alsof hij mijn hele gezicht bij Peter naar binnen wilde te duwen. Ineens liet hij los en voelde ik hem schokkend van genot zijn volle lading zaad in mij spuiten. Eindelijk kon ik ook even kreunen van genot. Herman duwde zijn pik nog een paar keer in me terwijl ik nu rustig aan de kont van Peter likte.

Peter kwam iets overeind waardoor mijn mond zijn gaatje verliet. Ik voelde hoe Herman zijn pik uit me haalde en twee vingers in me stak. Die vingers verdwenen net zo snel weer uit me. Ik moest me omdraaien. Toen ik dat deed kreeg ik als eerste de twee vingers die Herman net in me had gestoken aangeboden om schoon te likken. Peter zat nu achter me en duwde zijn knop tegen mijn ster. Zijn pik was iets dikker, maar schoof makkelijk en snel naar binnen. Herman bood nu zijn pik aan die ik gulzig begon schoon te likken. Ondertussen hoorde ik de pik van Peter soppen in mijn kont. Mijn kont stond nu helemaal open en Peter neukte sneller en steviger dan Herman waardoor het soppende geluid ook veel duidelijke aanwezig was. Op een of andere manier werd ik daar extra geil van. Herman zijn pik was ondertussen voldoende schoon blijkbaar want hij deed een stap naar achteren. Hij stond nog wel wat met zijn pik te spelen terwijl hij stond te kijken hoe Peter me aan het neuken was. Neuk die slet in zijn mond, zei Herman tegen Peter. En zo geschiedde. De pik van Peter zat onder het zaad van Herman toen hij hem in mijn mond duwde. Maar Peter had een ander plan.

Ik moest nu op mijn rug gaan liggen met min hoofd over de rand van het bed. Toen ik zo lag schoof Peter opnieuw zij pik in mijn mond, maar even later haalde hij hem er al weer uit. Hij ging nu met één been op het bed staan en bood zijn ballen aan. Ook die zaten onder het zaad van Herman. Aan mij de taak om het zaad er af te likken. Toen ik dat gedaan had draaide hij zijn bekken verder en weer zat mijn tong bij zijn strakke maar natte kontgat. Herman kwam er nu bij staan en hielp mij om mijn hoofd tegen Peter aan te kunnen blijven houden. En terwijl ik Peter zijn gaatje likte trok Peter zichtzelf naar een hoogtepunt. Toen hij er bijna was stootte hij zijn pik in mijn mond. Ik zag hoe Herman zijn duim (vlak voor mijn neus) in Peter zijn kont stak. Dat was het moment voor Peter om zijn zaad in mijn mond te lozen. Meerdere stralen zaad vulde mijn mond. Gulzig slikte ik door wat ik weg kon krijgen totdat Peter zijn pik uit mijn mond haalde.

Ga maar op je buik liggen zei Herman. Hij wilde me nog even vingeren en dat deed hij heerlijk. Af en toe bood hij zijn vingers aan om ze af te likken totdat al het zaad dat hij in me had gespoten op was. Peter maakte van de gelegenheid gebruik door ook op zijn buik te gaan liggen met zijn kont voor mijn neus. Ik heb hem nog een minuut of 10 heel langzaam gerimd en ik merkte dat hij daar enorm van genoot.

Herman was de eerste die opstond. Kom maar mee, ik kan weer. Ik stond op en volgde hem naar de douche. Daar pisten Herman en Peter allebei nog een keer over mij heen. Ik spoelde mijn mond met hun warme pis en slikte de laatste stralen en druppels door.

Nu ging de douche aan. Het was over. We hebben ons gewassen en ik heb me aangekleed. Het was bijna half 10 toen ik weer buiten stond. Het was nog kouder geworden, maar daar merkte ik niets van. De enige rillingen die ik had waren van geiligheid. Ik keek nu al uit naar de volgende date en hoopte dat er dan meer speeltjes aan te pas zouden komen.

Bovenstaand verhaal is deels waar gebeurt, deels fantasie. Ben jij een (stevige) oudere man (55-70 jaar) er wordt je geil van dit verhaal? Ik nodig je van harte uit contact me op te nemen, alleen of met een partner. Wellicht dat we (ook) een geile date kunnen hebben.  

3225 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.